"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyüden sonra kullandığımız malzemeleri ne yapmak lazım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan siyahlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siyahlı

Kayıtlı Üye
Merhabalar, büyüden sonra kullandığımız malzemeleri ne yaptığımız ne kadar önemli ve ne kadar etkilidir? Örneğin mum diyelim neyin içinde olduğu nereye konulduğu önemli midir? Evin içinde tutmak mı daha iyi olur yoksa dışarıdaki bi yerde enerjisini yaymasını beklemek mi?

Büyüde kullandığınız mumu söndürmeyin,bitene kadar yansın.

Diğer kullandığınız büyü eşyalarını ise yakın ya da toprağa gömün.Evde tutmayın.

Kullandığınız büyü eşyası genel bir majikal eşya ise arındırın.

Ben genelde mumu söndürürüm ama bir daha kullanmam illa ki bitmesini beklemek şart mıdır

Teşekkürler ben baya önce yapmama rağmen istediğim yoğunlukta etki görmedim bunun üzerine malzemeleri ulaşılmaz bir yere uzağa attım ve o saatten sonra bi iç ferahlığı geldi ve güvenim arttı sence olumlu etkilerini göstermeye başlamış olabilir mi?

Majikal işlemden sonra kullanılan malzemeleri nasıl nötrleştireceğinizi bilmemeniz, ya o büyünün eksik tarifi, ya da sizin bilgi eksikliğinizdendir ve bu çok tehlikelidir.
Kendi iyiliğiniz ve başkalarının iyiliği için lütfen bu kadar ciddi bir mesele hakkında bilginiz olmadan işlem yapmayınız.

Her işlem yapanın kendine göre usülleri vardır kimse tümden ezbere bişeyler yapmaz ancak çok uzun zaman önce yapmam nedeniyle malzemelerimi hep dışarı attığımı hatırlıyorum ancak öyle denk geldi. bu defasında neden evde sakladığım hakkında bi fikrim yok ancak evde tutulmaması çok doğru bilgi paylaşımı için tai chi ye teşekkürler

Her işlem yapanın kendine göre usülleri vardır kimse tümden ezbere bişeyler yapmaz ancak çok uzun zaman önce yapmam nedeniyle malzemelerimi hep dışarı attığımı hatırlıyorum ancak öyle denk geldi. bu defasında neden evde sakladığım hakkında bi fikrim yok ancak evde tutulmaması çok doğru bilgi paylaşımı için tai chi ye teşekkürler
Her işlem yapanın kendine göre usulleri varsa, o usulleri bilen aşağıdakileri de bilmelidir. Eksik usulle iş yapılmaz.
Her malzemenin, her kullanım tipinde farklı imha, nötralize çalışmaları vardır. Bunlar bazen yapılan ana işlemden bile daha zor ve uzun sürebilir.
Ben bir şey yaptım malzemeleri ne yapayım diye genel bir sorunun da bir cevabı olmaz. Tam olarak ne yapıldı, nasıl yapıldı, neden yapıldı, nerede yapıldı, hangi saatte yapıldı, nasıl işlemler geçti? Bütün bunların çerçevesinde usulüne göre imha/nötralize yapılır. Bu da ciddi bilgi birikimi, tecrübe ve özen ister.
Öyle malzemeleri çöp gibi uzağa atmak size zararlar verebilir.
Bunlar sizin ve başka insanların iyiliği için önemlidir.

Sevgili chillout tabi ki bunların hepsi önemli ancak daha önce bu şekilde yaparak hiçbir sorun yaşamadım sadece uzun bi aradan sonra sorma gereği duydum ilgine teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri