oylesineboylesine
Kayıtlı Üye
Ne gibi etkileri olur vücutta ve hayatında eğer tutmaya başladıysa
Özel muamele özel ilgi, cevap bekliyordur belkiYine oylesineboylesine bir konu. Sitenin arama motorunu kullanmaya öğrenin artık
Aradım ama bulamadımYine oylesineboylesine bir konu. Sitenin arama motorunu kullanmaya öğrenin artık
Öylesine baktiysan ondandır. Ciddi ciddi bakarsan bulursunAradım ama bulamadım
Peki yaptıran kişide vücut ağrıları ve acıları meydana gelmesi ne demek oluyo henüz gerçekleşmemişkenBüyünün amacı yerine gelir.
Peki yaptıran kişide vücut ağrıları ve acıları meydana gelmesi ne demek oluyo henüz gerçekleşmemişken
Tamamdır cevapladığınız için teşekkür ederimPsikolojiktir diye tahmin ediyorum. Yaptıran kişiyi ilgilendiren bir şey yok ki.
Doğru yapıldığını varsayarak söylüyorum.
Ne gibi etkileri olur vücutta ve hayatında eğer tutmaya başladıysa
Magusta başlayan yan etkiler büyünün tutmadığının göstergesi olarak kabul edilir. Bu yan etkiler bazı sağlık sorunları, baş ağrısı, halsizlik, vücutta gezen acı olarak görülebilir.Peki yaptıran kişide vücut ağrıları ve acıları meydana gelmesi ne demek oluyo henüz gerçekleşmemişken
Bu nedenle özellikle magusa olan etkisini söyledim. Yaptırana bir şey olmayabilir, bu konuda bir tecrübem yok. Biri için yaptırmadım ya da kendim biri için yapmadım.Bu çok güzel riski yani susuz kaldığımız da bile olabilecek belirtiler bir anlam ifade etmez.
hatalı eksik ya da yanlış bir işlem yapan medyuma ne olur diye sorarsak cevap değişir ki onda da ne yaptığını çok iyi bilmek lazım.
Kaldı ki burda soru şu.
A insanı B insanına bir işlem yaptırıyor. Kendi yapmıyor. A kişisinde ne gibi belirti olur.
Hiç bir şey olmaz.
Bence büyü ters tepti büyücünün korunması sağlam olduğundan yaptırana etki eder. Kaldıki burda asıl sorumluluk yaptıranda büyücü aldığı paraya bakar. Yani karma önce yaptırana işler..Bu nedenle özellikle magusa olan etkisini söyledim. Yaptırana bir şey olmayabilir, bu konuda bir tecrübem yok. Biri için yaptırmadım ya da kendim biri için yapmadım.
Yan etkiyi alan normal şeylerden mi yoksa işlemden mi kaynaklandığını da anlar zaten bilinçsiz değilse.
Büyü yapanda yapılanda sonucu iki tarafta yarım kalır ilk başta sonuç olur sonra iki tarafta hayat yolunda dağılır tecrübeyle sabit yaptırana hayırlı olsun tercih kişisel bişeydir .Ne gibi etkileri olur vücutta ve hayatında eğer tutmaya başladıysa