Büyü yaptıranda büyünün tuttuğuna dair nasıl belirtiler olur

Bana ilk bağlama yapıldığı zaman göz ağrıları, kalbin üstüne bir şey oturmuş ve orayı bir şey sanki sıkıyor hissi ve de bel ağrısı olmuştu.

Bu çok riskli. yani susuz kaldığımız da bile olabilecek belirtiler bir anlam ifade etmez.

hatalı eksik ya da yanlış bir işlem yapan medyuma ne olur diye sorarsak cevap değişir ki onda da ne yaptığını çok iyi bilmek lazım.

Kaldı ki burda soru şu.

A insanı B insanına bir işlem yaptırıyor. Kendi yapmıyor. A kişisinde ne gibi belirti olur.
Hiç bir şey olmaz.

Bu çok güzel riski yani susuz kaldığımız da bile olabilecek belirtiler bir anlam ifade etmez.

hatalı eksik ya da yanlış bir işlem yapan medyuma ne olur diye sorarsak cevap değişir ki onda da ne yaptığını çok iyi bilmek lazım.

Kaldı ki burda soru şu.

A insanı B insanına bir işlem yaptırıyor. Kendi yapmıyor. A kişisinde ne gibi belirti olur.
Hiç bir şey olmaz.
Bu nedenle özellikle magusa olan etkisini söyledim. Yaptırana bir şey olmayabilir, bu konuda bir tecrübem yok. Biri için yaptırmadım ya da kendim biri için yapmadım.
Yan etkiyi alan normal şeylerden mi yoksa işlemden mi kaynaklandığını da anlar zaten bilinçsiz değilse.

Bu nedenle özellikle magusa olan etkisini söyledim. Yaptırana bir şey olmayabilir, bu konuda bir tecrübem yok. Biri için yaptırmadım ya da kendim biri için yapmadım.
Yan etkiyi alan normal şeylerden mi yoksa işlemden mi kaynaklandığını da anlar zaten bilinçsiz değilse.
Bence büyü ters tepti büyücünün korunması sağlam olduğundan yaptırana etki eder. Kaldıki burda asıl sorumluluk yaptıranda büyücü aldığı paraya bakar. Yani karma önce yaptırana işler..

Geri