Açıkçası, ben büyüyü her zaman son çare olarak görürüm.. Normal yollardan da kazanabileceğiniz biri için neden karmanızı alt üst edesiniz? Ayrıca, biliyorum aşkın gözü kördür ama, biraz mantıklı olmaya çalışın. Evli bir adam. Ailesi var. Hem de ünlü biri etrafında kızlar dönüp duruyordur. Ayrıca yalancı ve insanlarla dalga geçen biri o diyorsunuz. Hadi diyelim büyü yaptınız tuttu size aşık.
Peki, bir eşi olduğu için, acı çekmeyecek misiniz? Çekeceksiniz. O zaman ben size bir sonraki adımını anlatayım. Onları ayırmak için büyü yapacaksınız ve bu sefer pek de hoş olmayan bir büyüye el atmış olacaksınız.
Tamam, başkasının mutsuzluğu üzerinde yuvanızı da kurdunuz. Büyünün etkisi geçti adam gitti, tekrar büyü yapacaksınız. Kişi bir insan değil, sizin zombiniz olacak.
Ayrıca, negatif yanları sizi üzecek, çünkü onda sevmediğiniz o kadar özellik var ki, pişman olacaksınız.
İnancınız ne bilmiyorum ama bu kadar karışık işlere el attıktan sonra, ödül veren bir inanç olduğunu sanmıyorum.
Kısacası, bu insan hayatınızın gerçek aşkı olsaydı, size, "Yürüyün, yapın bu büyüyü ve mutlu olun!" derdim. Ama bunu haketmeyen bir insan için bu kadar eziyete katlanıp, kendinizi üzmeye değmez.