"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elpis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben senin yerinde olsam büyü yapmazdım. Söylediğine göre imanlı da birisin. Öyle misin bilemem. Kimse kimsenin ne olduğunu bilemez. Ancak sen hayırlısı için dua etmelisin. Bir de şöyle düşün Allah inanan kuluna bu kadar acıyı reva görür mü? Madem bu kadar çok istiyor, her ezanda dua ediyorsun neden Allah sana onu vermesin ki , değil mi? Dua edersen muhakkak kabul olur demiyorum ama ben olsam bu kadar duaya bile olmuyorsa hayırlısı değil, Allahım benim için hayırsız olanı istemez diye düşünürüm :)

Aşk büyülerinin yapılmasına çok sıcak bakıyorum.
O yüzden bence de yapın derim.

Ancak; işin dini boyutu kısmında birşey demeyim.
Çünkü siz kendi dininizin çizdiği sınırları daha iyi bilirsiniz.

Açıkçası, ben büyüyü her zaman son çare olarak görürüm.. Normal yollardan da kazanabileceğiniz biri için neden karmanızı alt üst edesiniz? Ayrıca, biliyorum aşkın gözü kördür ama, biraz mantıklı olmaya çalışın. Evli bir adam. Ailesi var. Hem de ünlü biri etrafında kızlar dönüp duruyordur. Ayrıca yalancı ve insanlarla dalga geçen biri o diyorsunuz. Hadi diyelim büyü yaptınız tuttu size aşık.
Peki, bir eşi olduğu için, acı çekmeyecek misiniz? Çekeceksiniz. O zaman ben size bir sonraki adımını anlatayım. Onları ayırmak için büyü yapacaksınız ve bu sefer pek de hoş olmayan bir büyüye el atmış olacaksınız.
Tamam, başkasının mutsuzluğu üzerinde yuvanızı da kurdunuz. Büyünün etkisi geçti adam gitti, tekrar büyü yapacaksınız. Kişi bir insan değil, sizin zombiniz olacak.
Ayrıca, negatif yanları sizi üzecek, çünkü onda sevmediğiniz o kadar özellik var ki, pişman olacaksınız.
İnancınız ne bilmiyorum ama bu kadar karışık işlere el attıktan sonra, ödül veren bir inanç olduğunu sanmıyorum.
Kısacası, bu insan hayatınızın gerçek aşkı olsaydı, size, "Yürüyün, yapın bu büyüyü ve mutlu olun!" derdim. Ama bunu haketmeyen bir insan için bu kadar eziyete katlanıp, kendinizi üzmeye değmez.

Dinimizde yuva yıkmak günah olduğu gibi evren kanunlarında da yasaktır. Başkasının karmasına (hayatına da diyebiliriz) müdahale ederseniz ki bu kişi özellikle evliyse sonuçta üzülen siz olursunuz. Bumerang etkisi yaşarsınız. Burada iki kişinin hayatına müdahale söz konusu, hem hayran olduğunuz kişi, hemde eşinin ki. Birlikte olacağınız kişi özgür iradesiyle size gelmiyorsa, şartları zorlamak ne kadar doğrudur? Yapacağınız büyü işe yarasa bile içiniz rahat eder mi? Sizi tercih ettiği için değil, etki altında olduğu için seçmiş olacak ve her zaman kaybetme korkusu içinizde olacak.

Üzülme der Mevlana ! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için, ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur!

Büyü yapacaksanız, günahını sırtınıza almanız gerekecektir. Yaşınızı merak ettim fakat şunu söyleyebilirim ki unutursunuz merak etmeyin. ''Demesi kolay tabi'' diyebilirsiniz ama zaman herşeyin ilacıdır.

Arkadaşlar birine aşığım. o beni sevmiyor. sevemez de. cünkü benden üstün diyebilirim. hem yaşça hem maddi hemde eğitim olarak. Ama inanın ben onu çok seviyorum. neden ona böylesine aşığım onu da bilmiyorum. acı çekmekten kafayı yicem artık. unutamıyorum da. daha doğrusu unutamayacakmışım gibi geliyor. sözün özü şu ben bu kişiye büyü yapmak istiyorum ( telepatik aşk büyüsü) ama dini açıdan çekiniyorum. yani günaha girmek istemiyorum. ama bir yandan da diyorum ki bana günah değil mi aci çekiyorum. hem hevesimi alıp atacak bi insan da değilim. yorumlarinizi bekliyorum sağolun.
:offtopic::nopity:

insan aklı bir yere kadar düşünebiliyor...göz bir yere kadar görüyor...ama kalbin sınırı olduğunu sanmıyorum,bir hizmetci yavuz sultan selime aşık olabiliyorsa kalbin sınırından kimse bahsedemez...pekala aşıksın hala,olmasaydın buraya konu açmazdın...anlıyorum acı çekiyorsun belki geceleri uyuyamıyorsun bir kenarda ağlıyorsun...şu an 2 parçasın;aklın bir kadın için cenneti riske atmanı istemiyorken kalbin kadını istiyor...sen olsan hangisini seçerdin?kaç yıl yaşayacaksın? 100 mü? Hadi imkansıza yakın ama 200 yıl yaşadın diyelim,ölünce ruhun kaç yıl yaşar?sonsuzluğu tabikide,sen 200 yıl için sonsuza kadar yanmayı göze alıyor musun?...şimdi aklınla kalbini tart...hangisini daha ağır geliyor?onu dinle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri