"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elpis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elpis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar birine aşığım. o beni sevmiyor. sevemez de. cünkü benden üstün diyebilirim. hem yaşça hem maddi hemde eğitim olarak. Ama inanın ben onu çok seviyorum. neden ona böylesine aşığım onu da bilmiyorum. acı çekmekten kafayı yicem artık. unutamıyorum da. daha doğrusu unutamayacakmışım gibi geliyor. sözün özü şu ben bu kişiye büyü yapmak istiyorum ( telepatik aşk büyüsü) ama dini açıdan çekiniyorum. yani günaha girmek istemiyorum. ama bir yandan da diyorum ki bana günah değil mi aci çekiyorum. hem hevesimi alıp atacak bi insan da değilim. yorumlarinizi bekliyorum sağolun.
:offtopic::nopity:

Sizden yaşça, kariyer açısından, zeka açısı eğitim vs açıdan üstün birine karşı hissedebileceğiniz bir "tapma" durumu söz konusudur. Şahsen ben bunu yaşadım ve sizin ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. O kişi benim sevgilimdi, bir ay kadar sürdü, sonrasında ayrıldık ve ben onun gibi "mükemmel" birini kaybettiğim için kendime gelemiyordum.
Sonra ne yaptım? Evrensel bir kural olan "Kimse mükemmel değildir"den faydalandım. Kendi gözümde o kişinin eksikliklerini düşündüm, bunun beni ne kadar da iğrendirdiğini düşündüm mesela. Sonra, ben ondan daha güzelim, daha zekiyim, daha başarılıyım diyerek kendime telkin verdim. O kişiye içimden, çok afedersiniz "küfretmeye" başladım. Bu durum için size yardımcı olabilecek bir arkadaşınız varsa, onunla birlikte o kişiye öfke kusmayı deneyin. O kişiyi hayallerinizde öldürün, vurun, kesin, işgence edin. Bir kaç hafta geçtikten sonra, o kişinin resimlerine bakına "ıyy, bu ne çirkin birşeymiş böyle" demeye başladığımı farkettim.
Yanlış anlamayın, sadist değilim. Psikologum tarafından bana önerilen bir yöntemdi bu. Çok da eğlenceli..
Kısacası, herşey sizde biter. Bu bir aşk değildir, bir hayranlık durumudur. Büyü yapmayın demiyorum, ama bunun gibi bir durum için büyüye kaçmanız, sizi büyük ölçüde pişman edecektir.

Charmed 'in dediği gibi telkin yoluyla yapabilirsin
büyü yapmak dediğin gibi büyü ve çirkinlikten başka bir şey kazandırmaz
fakat şöyle olabilir ALLAH 'tan en hayırlısı için sürekli dua edersin :)
en mantıklısı bu bence
ALLAH yardımcın olsun , iyi forumlar.

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. sorun şu ben bu kişinin eksik yönlerini biliyorum ve zaten arkadaşımla birlikte her dakika çekiştirip sövüyorum pis yalancı falan diye. bu kişi ünlü biri zaten ismini vermesem daha iyi. evli olduğunu saklıyordu mesela. onla hep arkadaşımla kızarız insanları salak yerine koyuyor falan. mükemmel değil bunu zaten çok iyi biliyorum ve inanın ona çok sövüp sinir olduğum olur hatta bazı durumlarda beni gıcık bile ediyor. ama ben ona gıcık olmayı bile seviyorum ve elimde değil şu çirkinlik meselesi. bana çok yakışıklı geliyor. arkadaşlarım ise amaan çirkin karaböcek falan diyorlar belki gerçekten öyledir ama bana çok farklı görünüyor hani bağlanmış gibiyim :-/

Charmed 'in dediği gibi telkin yoluyla yapabilirsin
büyü yapmak dediğin gibi büyü ve çirkinlikten başka bir şey kazandırmaz
fakat şöyle olabilir ALLAH 'tan en hayırlısı için sürekli dua edersin :)
en mantıklısı bu bence
ALLAH yardımcın olsun , iyi forumlar.

İnan her gece ve her ezanda dua ediyorum :offtopic:

Şimdi sen ne amaçla yazdın bunları,orasını anlamadım.Nasıl birşey bekliyorsun,sorduğun soru ne,ya da yardım mı bekliyorsun?

Arkadaşlar birine aşığım. o beni sevmiyor. sevemez de. cünkü benden üstün diyebilirim. hem yaşça hem maddi hemde eğitim olarak. Ama inanın ben onu çok seviyorum. neden ona böylesine aşığım onu da bilmiyorum. acı çekmekten kafayı yicem artık. unutamıyorum da. daha doğrusu unutamayacakmışım gibi geliyor. sözün özü şu ben bu kişiye büyü yapmak istiyorum ( telepatik aşk büyüsü) ama dini açıdan çekiniyorum. yani günaha girmek istemiyorum. ama bir yandan da diyorum ki bana günah değil mi aci çekiyorum. hem hevesimi alıp atacak bi insan da değilim. yorumlarinizi bekliyorum sağolun.

Kardeş tek bi sorum olacak,sevmediğin birisini büyü ile sevdiğini anlasan ne yapardın,yada seni zorla istese?

telepatik büyü kurman için ortak bişeyler yaşaman eğer karşıdakinin sana alıcı açıksa zihnin boşsa olur dini açıdan günahı yok eski hatta şimdi bile bazı kabileler dda yeteneklerden faydalanmış faydalanıyor ama şu var büyüyle sevilmenin kıymeti olmaz
tesiri olur ama etkisi geçince başa dönersin şimdilerde güzel söz sen sevdiğumu alamıyorsan ,seni seveni alacaksun :) vakit kaybetmeye değmez tecrübe ile sabit

Gönül bu belli olmaz ota da samana da konar :D:D:D Büyü yapmadan önce normal kazanma taktikleri de işe yarayabilir :D:D:D Bir erkek istediğinde elde edemeyeceği kadın yoktur, bir kadın istediğinde de elde edemeyeceği erkek yoktur. Denemeden bilemezsin :D:D:D

Bana göre böyle bir durumda büyü vb gibi bi yoldan faydalanmak yerine, kendini biraz zamana bırakmalısın. Sendekinin gerçek aşk veya sevgi olduğunu düşünmüyorum. Kızacaksın belki bu yorumuma ama kötü manada anlama sakın. Sen sevdiğini sanıyor olabilirsin ama bu obsesif bir durum, işin içine bir de hayranlık girmişse tamamen psikolojik bi durum diyebilirim. Üstelik bahsettiğin kişi evli imiş bir de. Açık olayım benim de sevdiğim biri var ve o beni sadece arkadaş olarak görüyor. Aylardır süregelen bir durum, sürekli aklımda. Onu takip etmekten (sanal yollarla) iflahım kurudu artık. Evli değil, hayatında biri de yok. Ama ben yine de durup zamana bırakıyorum. Bendeki de bir çeşit hayranlıksa ve bir süre sonra kaybolursa diye.
O yüzden benim tavsiyem büyüden önce, kendini kendine karşı tam anlamıyla yorumlaman yönünde. Yuva yıkmak ciddi bir iş. Evren bunu sana geri çevirir zamanı geldiğinde.
Mutlu kal

Gönül bu belli olmaz ota da samana da konar :D:D:D Büyü yapmadan önce normal kazanma taktikleri de işe yarayabilir :D:D:D Bir erkek istediğinde elde edemeyeceği kadın yoktur, bir kadın istediğinde de elde edemeyeceği erkek yoktur. Denemeden bilemezsin :D:D:D

sağol :D zaten tam olarak büyü olduğunu düşünmüyorum telepati yoluyla pozitif enerji göndermek kendim hakkında diyelim :D

sevgili arkadaşım sanki büyü yapınca kesin tutucakta sen yapıp yapmamaya karar veremiyosun...emin ol büyünün tutmasıda küçük bir ihtimal..bende senikine benzer bir durum yaşadım..aşkımdan psikologluk oldum 1 yıl psikolojik tedavi gördüm antidepresan kullandım baktım ki unutamıyorum gitmediğim hoca yaptırmadığım vefk kalmadı ancak sonuç koca bir sıfır..tutmadı hiçbiri..ben paramdan olup kazıklandığımla kaldım..büyüler tutmayınca daha da büyük hayal kıırıklığı yaşadım ki seninde yaşamanı istemem feci bişey...:( sana dost tavsiyesi cnm sakın ama sakın internetten bulduğun ne olduğu belirsiz hocalara güvenip paranı kaptırma..ciddi olarak büyü yaptırmak istiyosan hala urumhamatahayıl a danışmanı öneririm..mabet sahibi..sevgiyle kal sıkma canını:) hiç kimse senin gözyaşından daha kıymetli değil......

sevgili arkadaşım sanki büyü yapınca kesin tutucakta sen yapıp yapmamaya karar veremiyosun...emin ol büyünün tutmasıda küçük bir ihtimal..bende senikine benzer bir durum yaşadım..aşkımdan psikologluk oldum 1 yıl psikolojik tedavi gördüm antidepresan kullandım baktım ki unutamıyorum gitmediğim hoca yaptırmadığım vefk kalmadı ancak sonuç koca bir sıfır..tutmadı hiçbiri..ben paramdan olup kazıklandığımla kaldım..büyüler tutmayınca daha da büyük hayal kıırıklığı yaşadım ki seninde yaşamanı istemem feci bişey...:( sana dost tavsiyesi cnm sakın ama sakın internetten bulduğun ne olduğu belirsiz hocalara güvenip paranı kaptırma..ciddi olarak büyü yaptırmak istiyosan hala urumhamatahayıl a danışmanı öneririm..mabet sahibi..sevgiyle kal sıkma canını:) hiç kimse senin gözyaşından daha kıymetli değil......

benimle aynı şeyleri yaşamış birinin yazması güzel en azından anlarsın beni. Zaten büyü derken istediğim şey belli ritüel kullanmak istemiyorum. alt konulardan birinde okuduğum telepatik aşk büyüsünü yapmak istiyorum göz bağı kurmak falan. yoksa dualar değişik cümleler kurarark değil ve kendim yapmak istiyorum canim :willy_nilly::hang:

hemde çok iyi anlıyorum canım:) karşılıksız aşkın insanı ne hallere sokabileceğinin en somut örneklerindenim:)...seni anladığım içinde yap ve ya yapma diye bişey söyleyemiyorum zaten..içinden geleni yap diyebilirim sadece..zaten öyle bir ruh halidirki o ne günah tanır ne sevap sadece onu düşünür onu arzularsın..rüyalarında da kabuslarında da o vardır..güneş onunla doğup onunla batar..hayat onunla başlamış gibidir ki sanki o yok olsa sende ölücekmişsin gibi gelir insana...işte bunlar gerçek aşkın işaretleri...sonuç ne olursa olsun en azından gerçek aşkı tattığın için şükretmeliain Allah a..çünkü o kadar az insan varki aşkı bulabilicek kadar şanslı olan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri