"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü Yapılmış Olabilir Resimli Bilenler Acil Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Caan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caan

Kayıtlı Üye
Eniştemler ABlam yeni evlendi 7-8 ay oldu- Ve bu süre zarfında Eniştemin Arabası Kaza yaptı(büyük bir kaza) Eniştem Sonra Kalp Krizi Geçirdi oda Yetmedi Ablam birden bire Hasta Olmaya Başladı. Bugun Arabasında Bu muska gibi Bişeyi buldu Büyü Oldugundan Korkuyoruz. Bilenler Acil yardım..

Ekli dosyayı görüntüle 8210

Tam seçemiyorumda o tükenmez kalemle mi yazılmış acaba? Eğer tükenmez kalemse iş bu kağıtta değil.

son zamanlarda hocalar hep tükenmez kalem kullanmaya başladı hatta uygulamalardan birinin tuttuğunu da gördüm.bu kağıt için değil genel olarak konuşuyorum acaba özel bir tükenmez kalem kullanılıyor olabilir mi?

anlaşılmaması için safran karıştırılmış olabilir, sadece tükenmez olsaydı büyü olmazdı.Acemi işi olurdu

genel bir cevap olarak da düşünebilirsiniz.

1. kağıt hatalı
2. mürekkep hatalı
3. harfler hatalı
4. çizim hatalı
5. katlama hatalı

bu kadar hata varsa zaten zaman, tütsüleme azimet gibi asıl mesele olan çalışmalar da hatalıdır hatta bence yapılmamıştır. yapım amacı zaten saygınlık uyandırmak için yapılmış. yani yaşanan olaylara bu tılsım (kağıt parçacı) sebep olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri