"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü müdür?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Byznr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Byznr

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kısa bir süre önce kuzenimin yatağının altında bir çorap buldum.Çorabın içinde kırpık kırpık edilmiş saçlar vardı.Tek çiftini ben buldum diğer çiftini de yengem bulmuş.Evdeki herkese sorduk kimsenin haberi yok.Ne olur ne olmaz diye bir poşete koyup toprağa gömdük.Sizce bu bir tür büyü olabilir mi?
 
Düşmanlarınız varsa gerçekten bır buyu olabılır ancak topraga gommek çözüm dgıl sirkeli su tuz ile birlikte bir kavanozda 7 gun boyunca beklektıkten sonra toprak üzerinde kırılarak oylece bırakabılırsınız sirke ve tuzun negatıf enerjıyı uzaklaştırıcı ozellıgı vardır.


sevgi ile kalın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri
Üst