"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü Bozma. Yardımlarınızı bekliyorum..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan guys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guys

Kayıtlı Üye
Merhabalar komşumuza yapılmış geçen seneden bir büyü var ve şu zamana kadar çekmedikleri şey kalmadı. Aile fertlerinden biri gece kalkıp bağırabiliyor ve kriz geçiriyor. Değişik isimler söylüyor, kendisi farklı dilde konuştuklarını söylemiş ve tırlatmak üzere. Bu büyü nasıl bozulur? ya da bozmadan önce ne ile korunabilir. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin..

Şimdiden teşekkürler..

Büyü bozmak büyü yapmak gibi ciddi bir iştir ve ancak profösyöneller eliyle yapılabilinir
ortalıkta sahtekarlar çok ben büyü bozarım diye paranızı alanlar çok
gizlimabet.com'un yetkilileriyle iletişime geçmenizi öneririm
bu iş birilerinin vereceği tavsiyeyle olmaz icraat gerekir
büyü yapılmış ise o büyüyü bozdurmak gerekir

İşte bende bunun için yardım arıyorum. Bozamasak bile herhangi bir korunma yöntemi yok mu?

Sorunuz beni fazlasıyla aşar bozmadan korunma pek mantıklı gelmiyor bana yada öyle bişey mümkünmü bilmiyorum

Belki psikolojik bir rahatsızlığı var bu kişinin, büyü var diye o hocadan bu hocaya telef etmeyin lütfen.

Kulağına ezan okuyun ne oldugu cıkar muhakkak, ev de 70 ayetel kürsü okunsun eve ifrit giremez

Benimde aile fertlerime bir büyü yapılmıştı bir tane hoca vardı ona gitmişlerdi beyaz bir yerde buluşuyodular ama çok küçük olduğum için hatırlamıyorum büyüden korunmak için büyü yapılıyor hatta babama ölsün diye büyü yapılmıştı bir tane hoca kendi ayağıyla bizi bulup söylemişti çok fazla iyilik ve içki içtiği için büyü uzak duruyormuş bilmem faydası olur mu ama büyüden korunmak için bir büyü yapılıyor bu seni rahatlatsın bunu yapanlar var

Merhabalar komşumuza yapılmış geçen seneden bir büyü var ve şu zamana kadar çekmedikleri şey kalmadı. Aile fertlerinden biri gece kalkıp bağırabiliyor ve kriz geçiriyor. Değişik isimler söylüyor, kendisi farklı dilde konuştuklarını söylemiş ve tırlatmak üzere. Bu büyü nasıl bozulur? ya da bozmadan önce ne ile korunabilir. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin..

Şimdiden teşekkürler..
Mesele psikolojik mi değil mi önce onun anlaşılması lazım.
Diyelim ki psikolojik değil ve bir işlem/işlemler neticesinde bu haller olmuş. Önce o işlemler bulunup imha edilmeli, sonra da tesirleri engellenmeli. Sonra da verdiği zararı tamir yoluna gidilmeli ve sonunda da korumaya alınmalı.
Yapılan işlem/işlemlere göre çok kısa veya çok uzun sürebilen bir süreçtir.
Zira bazı işlemlerin yapılması 1 yılı aşabiliyor. Bu işlemlere karşı yapılacak işlemler de bu kadar uzun sürebiliyor. (Örn: Vefk ile koruma yapılması)
Ancak ne olursa olsun ehil bir kimse bu karşı savunma çalışmalarına başladığı andan itibaren rahatlama ve sorunlarda azalma görünür.
Buna siz de Nas, Felak, Ayetel Kürsi, ezan okuyarak başlayabilirsiniz.
Bu durumda kişinin de vird edinebileceği esmalar şunlardır:
Ya Darr, Ya Kahhar, Ya Cebbar, Ya Müntakim: Zarar vericileri uzaklaştırmak için.
Ya Selam, Ya Mani: Gelebilecek her türlü negatif tesir ve felaket tesiri önlemek için.
Ya Halik, Ya Hayy, Ya Metin, Ya Kayyum: Yapılan işlemlerin direk ve potansiyel olarak verdiği zararları alt etmek, canlı enerjik ve kendinizde olabilmeniz için.

Bunlar da ilk etapta rahatlık sağlarlar.

Psikolojik kesinlikle değil. Hocaya'da gidilmesi fal bakarken kimin yaptığı çıkmış. Geçen sene domuz yağına ilk o kişi basmış sonra arkadan ailesi. Şimdide bunlarla boğuşuyorlar bu büyü bozulana kadar onları koruyacak bir şey arıyorum sadece.

Geceleri birden bağırmaya başlıyorlar ve falcının söylediğine göre en kötü veya en büyük şeytanın ismiymiş gece söylediği.

Arkadaşlar bu durumda okunması gereken duaları zaten belirtmişler. Buna ek olarak ben de cevşen okunmasını öneriyorum.Cebrail (a.s ) , bunu Hz. Muhammed (s.a.v)'in ümmetine bir hediye olduğunu ve zırhtan dair daha büyük bir tesiri olduğunu belirtmesi, cevşene benim bu kadar güvenmem de büyük bir etken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri