"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü Bozma ve Korunma ile ile ilgili ( Lütfen tecrübeli kişiler cevap versin )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Riddick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

Riddick

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar, ben müslüman birisi olarak, büyünün varlığını kabul eden yapılmasınada karşı olan biriyim. Büyü yapma ile ilgili değilde, büyü bozma ve büyüden korunma ile ilgili sorularım var. Tabi bunun içinde musallat, nazar vb... şeylerde giriyor.
Sorularım
1) Bize değilde bizim eskiden yaşamış olan akrabalarımıza yapılan büyü bizi etkilermi. Etkiler ise bu nasıl etkisiz hale getirilir.
2) Bize büyü yapıldı; ve biz bu yapılan büyüyü bulamadık buna rağmen o yapılan büyü bozulurmu.
4) Uzaktan büyünün yapılması mümkünmü? eğer mümkünse nasıl bozulur.
5) Bu büyüden vb şeylerden kalıcı olarak nasıl korunulur. Sürekli ve periyodik olarak uygulamamı yapmamız gerekiyor.Bunun kökten halledebileceğimiz ve sürekli bizi kalkan gibi koruyacak bir uygulama yokmu.
6) Bu tür uygulamaların bozulması için neden hep sirke, akan su, tuz vb.. şeyler kullanılır. Bunun anlamlı bir açıklaması varmı. ( okuduğum şeylerin bir çoğu bu şekilde yazıyor. )
7) İnsanlar arasında her zaman bir büyü,nazar vb. şeyler mevcut oldu. Peki bu elit yada zengin dediğimiz insanlara hiçmi büyü yapılmıyor. En önce onlara yapılması lazım değilmi, bakıyorumda tanıdğım bu tür insanlardan hiç böyle bir şey duymadığım gibi neredeyse inanan dahi yok. Buna rağmen hayatları gayet normal geçiyor. Sonuçta onların daha çok kıskanılacak şeyleri var.

Not: Forumu araştırdım. Fakat kafama yatkın sağlıklı bir şey bulamadım. O yüzden bu başlığı açmaya karar verdim. Sorularım oldukça bu başlık altından sormaya devam etcem. Şimdiden saolun.

1) Eskiden yapılmış bir büyü eski bir akrabanıza yapıldı ise size etki etmez. Ama 1. dereceden yakınınız olan yani babanız babanınız babası annesi ya da anneniz annenizin babası annesi gibi birine yapıldı ise bu size etki edebilir. Kalıntı halinde dahi bu yapılan uygulamanın negatif tesirleri görülebilir.
2)Büyü bozumlarında farklı yollarda ilerlenmektedir. Bazı büyüler suya atılır erir gider. Ama büyü etkisi gitmez. Böyle büyülerde de yapıldığı gibi varlık desteği ile bu büyüler bulunmasa bile bozulur.
4)Büyü uzaktan da aynı etki ile yapılır. Hatta tek bir resim ile bile büyü yapılabilir. Bozumuna gelince temizlik ve arınma çalışmaları ve varlık desteği ile yine büyü bozulur.
5)Bazı korumalar vardır ki bunlar kalkan hizmeti görür ve gelen negatif etki aynı şekilde yapana geri yönlendirilir. Boydanlık gibi vs... farklı korumalar ve güçlü korumalar ile güçlü ve delinemez bir kalkan oluşturulabilir. Ama bütün korumalar delinebilir. Bu durum çok güçlü uygulayıcılar tarafından delinebilir. Sıradan bir kişi ya da basit bir uygulayıcı sizin kalkanınızı delemez. Ki belki türkiyede bunu yapabilecek kişiler 5 parmağı geçmeyebilir.
6) Sirke tuz gibi maddeler büyülerin etki etmesine yardımcı olan varlıkları ve de musallat olan varlıkları kokuları sayesinde rahatsız eder ve yanınıza yaklaşamazlar. Bu yüzden mu malzemeler kullanılır. Aynı etkiyi sarımsakta yapar. Akan su bereket ve bolluk için gereklidir. Çünkü durgun su kısmetinizi kapatır. Akan su sürekli birşeylerin devam etmesine yardımcı olur.
7) Bu bilgiye nerden ulaştınız bilmiyorum. Zengin olarak belirttiğiniz kişiler dışarıdan marjinal ve böyle konulara inanmayan kişiler olarak görünmek zorundadır. Ama bizi mmüşterilerimizin büyük bir kısmını bu bahsettiğiniz kişiler oluşturur. Bu önyargınız yanlış bir yargıdır. Herşey onlara da olur ve sadece maddi olarak daha rahat oldukları için birçok şeyi daha basit ve zaman kaybetmeden yaptırabilmektedirler.

7nci bölüm için : çalışmış olduğum sektörden dolayı bu tip insanlarla oturup uzun uzadıya konuşma fırsatı buluyorum. O esnada dönen konuşmalar arasında bu tip şeyleri konuştuklarına şahit olduğum için dedim.

Söylemezler. Siz olsanız söylermisiniz. Örneğin belli bir kariyer sahibi olduğumu düşünelim. İşim yerinde ve maddi durumum oldukça güzel. Herkes bu durumdan dolayı saygı duyabiliyor. Böyle birçok kişi tarafından kabul görmeyen bir konuda konuşarak neden bana duyulan saygıyı ve insanların gözündeki yerimi aşağıya indireyim ki. Birçok kişi çünkü bu konuları hala hurafe, bilinçsizlik vs... gibi terimlerle ifade etmiyor mu.

Yazıyı tam olarak yazmadan göndermişim..Sanırım yalnış bir tuşa bastım:(

Nerede kalmıştım..Kendimizce çözümler aradık..Eşimle bu konudan anlayan insanlar aradık..Bu konudan anlayan bazı insanlara ulaştı eşim..Bu büyü için güçlü dediler..Benim sosyal ve maddi anlamda kısmetsizliğim için yapılmış..Daha doğrusu her anlamda mahvım için..Tuttu mu evet..Çünkü onlarca sorun yaşadım..Tamam birçok sorun tamamen benim hatamdı..Ama bazı şeyler sanki benim dışımda gelişiyordu..Ve ben bu büyüyü öğrenmeden öncede hisediyordum bir tuhaflık olduğunu..

Aslında şu da var:İnsan Allah'a yaklaştıkça korunması artar..Demek ben halauzağım ki bunu aşamadım..Yoksa kul ve insan olabilseydim belki kendiliğinden çözülecekti bu büyü..

ve şu da var:Bu sayfa benim için açılmadı..Ama bunun için ayrı bir sayfa açmadım..Açmalııydım bilmiyorum..boşunayer işgal etmek istemedim..Eğer öyleyse özürdilerim:(

(30 x 13 inç)
Geri