"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü bozma hakkında yardım..

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

darkrose34

Kayıtlı Üye
Birşey duydum ama ne derece doğruluğu var bilmediğim için sorayım dedim..
Eşşek sütü ile büyü bozulurmu ?

Arkadaşlar benım ıcın çok önemlı bılgısı olanlar yardımcı olursa cok sevınırım..

Her büyünün bozma biçimi farklıdır. Her büyüyü bozan bir yöntem yoktur. Bu eşek sütü ile büyü bozma tarifi ne için verilmişti size?

once cok tesekkur ederım ıs guc rızık ıcın .. Bu arada sunuda sorayım demıssınız ya her buyuyu
bozma yontemı farklı dıye mesela bu essek sütü rızık ıs guc ıcın se dığer buyuler ıcın faydası olmazmı ?

Ben anlamadım. Biri sizin işle alakalı rızkınızı kapatmak için büyü yaptı ve siz de bunu eşek sütüyle bozabilir miyim diye mi soruyorsunuz? Eğer böyleyse tam olarak bu eşek sütünü neye karşı kullanacaksınız onu tam yazabilir misiniz?

bana yapılan ısımı kısmetımı herseyımı bağlayan bı buyu ve bununla bırlıkte bıseyde musallat oldu bır tanıdığım esek sutu ıle banyo yapınca bozulur dedı.. boyle bırsey varmı bırde her cesıt buyunun bozulma yontemı farklımıdır ?

bana yapılan ısımı kısmetımı herseyımı bağlayan bı buyu ve bununla bırlıkte bıseyde musallat oldu bır tanıdığım esek sutu ıle banyo yapınca bozulur dedı.. boyle bırsey varmı bırde her cesıt buyunun bozulma yontemı farklımıdır ?

Ben böyle bir yöntem duymadım. Fikrim yok.
Evet farklı yöntemlerle yapıldığı için uygulamalar, çözümleri de farklı olur.

(30 x 13 inç)
Geri