Bunun ne olduğunu ve Türkçe karşılığını söyleyebilecek biri varmı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihat**
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Latifin feytalin huddam ismi.Yani bir azimet.Bir dua bir davetname...
Cinler ismini zikir ettiğiniz anında gelirler.O yüzden sebepsiz yere okumayın.

Latifin feytalin huddam ismi.Yani bir azimet.Bir dua bir davetname...
Cinler ismini zikir ettiğiniz anında gelirler.O yüzden sebepsiz yere okumayın.
Peki bir davetin gerçekleşmesi için odanın güzel kokması çağrılacak varlık için bir vefk ve bazı otları yakmak gerekmez mi sadece bu duayı okumak yeterli olur mu sizce

Peki bir davetin gerçekleşmesi için odanın güzel kokması çağrılacak varlık için bir vefk ve bazı otları yakmak gerekmez mi sadece bu duayı okumak yeterli olur mu sizce
Odanın güzel kokmasi tütsü buhur yakilmasi karşılamadır.Yani size iyi yaklaşmaları için bir sebep yaratır.
Ama davetleri telkinde bulunmak onları celp etmenize sebep olur.Buhur yakmasaniz da gelirler ama karşılama kötü olduğu için kötü sonuçlanır.
Ayrıca bu Latif esmasinin azimeti olabilir.İsmkellatif diyor çünkü.

Odanın güzel kokmasi tütsü buhur yakilmasi karşılamadır.Yani size iyi yaklaşmaları için bir sebep yaratır.
Ama davetleri telkinde bulunmak onları celp etmenize sebep olur.Buhur yakmasaniz da gelirler ama karşılama kötü olduğu için kötü sonuçlanır.
Ayrıca bu Latif esmasinin azimeti olabilir.İsmkellatif diyor çünkü.
Teşekkür ederim peki bu yazanların Türkçe ne söylediğini karşılığını nereden bulabilirim böyle bir imkan varmı

Teşekkür ederim peki bu yazanların Türkçe ne söylediğini karşılığını nereden bulabilirim böyle bir imkan varmı
Arpaca bilen birine sorabilirsiniz.Ben arapça mana veremiyorum.Haşir neşir olduğum için biraz çikarabiliyorum.
Ama dediğim gibi huddam ismikelatif diyor.Latif isminin Huddami demek oluyor.

Geri