"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu Yazının Anlamı Nedir

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle yazının yanlış ve anlamsızca yazılan bölümleri var. Sondan altıncı harf (vav) kendinden sonra gelen harfle birleşmez. Size yanlış bir şey vermiş olabilirler mi?

Bu yazı neden bir nesil saklanmış anlamadım, çok yazım yanlışı var. Yine de anladığım kadarı, -ki eksik çünkü yazı anlaşılmıyor- "Bu bizim rızkımızdır, onu artırırız. (bereketlendiririz)"
Anlaşıldığı kadarıyla bereket için yazılmış olabilir.

Pembe bakara suresi 57. Ayet di sanırım tam hatırlamıyorum. Ayetin tamamı değilde orda geçen bir cümleye benzetim ama tam bezemiyor o olabilir mi. kağıt ve mürekkepten anladığım kadarı ile çok yani bir şey bu. Dededen kalma eski bir şey olamaz. Dededen kalan bir şey ise bile çok yeni yazılmış ya da eski olan bir şey yeniden kopyalanmış

Bakara, 57.. Ayet: Ve bulutu üstünüze gölgelik yaptık ve size kudret helvasıyla bıldırcın indirdik: "Rızık olarak size verdiklerimizin, en temizlerinden yiyin." dedik. Onlar zulmü bize yapmadılar, onlar kendi benliklerine zulmetmekteydiler.

البقرة (Bakara), 57. Ayet: وَظَلَّلْنَا عَلَيْكُمُ الْغَمَامَ وَاَنْزَلْنَا عَلَيْكُمُ الْمَنَّ وَالسَّلْوٰىۜ كُلُوا مِنْ طَيِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاكُمْۜ وَمَا ظَلَمُونَا وَلٰكِنْ كَانُٓوا اَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ

Bu ayete hic benzemiyor gibi geldi bana, sadece rızk kelimesi var ikisinde de..

Sanırım buldum. :)
Sâd, 54 : İşte bu, bizim verdiğimiz rızıktır elbette. Bitip tükenmesi yoktur onun.

ص (Sâd), 54. Ayet: اِنَّ هٰذَا لَرِزْقُنَا مَا لَهُ مِنْ نَفَادٍۚ

Yazan kişinin arapçayla pek alakası yokmuş, keşke türkçe mealini yazsaymış da okuyabilecek olan kişi birşeyler anlayabilseymiş. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri