Kucukken (tahmini 5-6 yaslarinda) bir gun sabaha dogru uyandim.Odamin kosesinde kapkara iri yapılı cok uzun bir adam gordum oturmus beni izliyordu.Tuhaf olan hic bir korku duymamistim ondan sonra olaylar basladi.ruyalardan gelecege dair mesajlar alma,cok kisa bir sureliginede olsa baskasinin gozunden bir olaya bakma(artik yasamiyorum bunu),cesitli halüsinasyonlar gorme.bunlar beni cok icime kapanik bi cocuk yapti. 7.katta yasarken birgun pencerenin onunde oturuyordum.Birden bire dengemi kaybetmistim ve az kalsin dusuyordum bedenimin yarisindan fazlasi disaridaydi fakat bir guc beni geri itti,itmeseydi suanda bunu yazamiyor olucaktim buyuk ihtimal.Ama yasim kucuk oldugu icin hepsi bana oyun gibi geliyordu.Buyudum.Artik korkmaya basladim.Bir olay yasadigimda "ben bunu ruyamda gormustum" demem artik bana sasirtici gelmemeye basladi.Gecen gun Ocakta yemek pisirirken kapi caldi o sirada pencere acikti.Kapiyi actim o sira bir ses bana ev yanacak dedi erkek sesiydi irkildim.geriye dondugumde perdemin ocaga dogru gittigini ve nerdeyse yanacak oldugunu gordum.bunlari ailem dahi kimseye anlatamadim cunku tepkilerden korkuyordum zaten anlatsam bile buyuk ihtimal inanmayacaklardir..Bazi gunler cok fazla korkuyorum bu olaylardan.Rahatsiz ediyor.İzlendigim gibi bir his tasiyorum surekli.Sizin dusuncelerinizi merak ettim.bazen cok kurtulmak istedigim anlar bazende minnet duydugum anlar yasadim.Ne yapmaliyim sizce? Kurtulmali miyim?Dusuncelerinize ihtiyacim var?kurtulmak istesem mumkun mudur?Lutfen bilgilerinizi yaziniz.Tesekkurler