Bu yasadiklarimin tanimi nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 866944
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

866944

Kayıtlı Üye
Kucukken (tahmini 5-6 yaslarinda) bir gun sabaha dogru uyandim.Odamin kosesinde kapkara iri yapılı cok uzun bir adam gordum oturmus beni izliyordu.Tuhaf olan hic bir korku duymamistim ondan sonra olaylar basladi.ruyalardan gelecege dair mesajlar alma,cok kisa bir sureliginede olsa baskasinin gozunden bir olaya bakma(artik yasamiyorum bunu),cesitli halüsinasyonlar gorme.bunlar beni cok icime kapanik bi cocuk yapti. 7.katta yasarken birgun pencerenin onunde oturuyordum.Birden bire dengemi kaybetmistim ve az kalsin dusuyordum bedenimin yarisindan fazlasi disaridaydi fakat bir guc beni geri itti,itmeseydi suanda bunu yazamiyor olucaktim buyuk ihtimal.Ama yasim kucuk oldugu icin hepsi bana oyun gibi geliyordu.Buyudum.Artik korkmaya basladim.Bir olay yasadigimda "ben bunu ruyamda gormustum" demem artik bana sasirtici gelmemeye basladi.Gecen gun Ocakta yemek pisirirken kapi caldi o sirada pencere acikti.Kapiyi actim o sira bir ses bana ev yanacak dedi erkek sesiydi irkildim.geriye dondugumde perdemin ocaga dogru gittigini ve nerdeyse yanacak oldugunu gordum.bunlari ailem dahi kimseye anlatamadim cunku tepkilerden korkuyordum zaten anlatsam bile buyuk ihtimal inanmayacaklardir..Bazi gunler cok fazla korkuyorum bu olaylardan.Rahatsiz ediyor.İzlendigim gibi bir his tasiyorum surekli.Sizin dusuncelerinizi merak ettim.bazen cok kurtulmak istedigim anlar bazende minnet duydugum anlar yasadim.Ne yapmaliyim sizce? Kurtulmali miyim?Dusuncelerinize ihtiyacim var?kurtulmak istesem mumkun mudur?Lutfen bilgilerinizi yaziniz.Tesekkurler

Koruyu bir varlık size yardım ediyor demek ki ben de buna benzer şeyler yaşadım ve şükrettim. gitmesini, isterseniz gider. Gördüklerinizin ise bu koruyucu varlıkla bir ilgisi yok, algı kanallarınız açık demek ki. kapanmasını talep ederseniz sık sık o da kapanır. Size verilen hediyeleri geri verme hakkına her zaman sahipsiniz.

Bende bu tarz olaylarla büyüdüm kötü birşey yok bunda mutlu olmalısın aynı hislerle yaşadım bende büyüdüğüm zaman ilk zamanlar korkuyordum ancak sonradan o korkuyu yendim eğer üstüne gidersen korkularının korkuların senden kaçar ama sen kaçarsan korkuların seni kovalar.

Ben bir kaç kez ölümden döndüm. Birisini anlatayım; Çocukken bir köye gitmiştik ve orada sıkıntıdan bahçede yer kazıyordum. Meğerse kazdığım hasarın dibiymiş. Orada çay taşlarından hasar yapıldığı için sağlam değildi. Kazıyordum ve taşları altından birbir çekiyordum. Sonra kaldığımız yerin sahibi gelerek beni eve çağırdı gitdim. Döndüğümde hasar eğilmiş ve neredeyse üflesen aşacak hale gelmişti. O Yerin sahibi farkedip çağırmasaydı şuan o taşların altında kalarak ölecektim.

Ben bir kaç kez ölümden döndüm. Birisini anlatayım; Çocukken bir köye gitmiştik ve orada sıkıntıdan bahçede yer kazıyordum. Meğerse kazdığım hasarın dibiymiş. Orada çay taşlarından hasar yapıldığı için sağlam değildi. Kazıyordum ve taşları altından birbir çekiyordum. Sonra kaldığımız yerin sahibi gelerek beni eve çağırdı gitdim. Döndüğümde hasar eğilmiş ve neredeyse üflesen aşacak hale gelmişti. O Yerin sahibi farkedip çağırmasaydı şuan o taşların altında kalarak ölecektim.
Bende kocaman taşların arasına girmiştim sonra aniden orda bir çocuk belirdi ve beni ordan uzaklaştırdı burda ezilirsin dedi hatta bir çocuk ezildi kemiği burda diyerek bana gösterdi sonra ikiside bir daha oraya döndüğümde yoktu :) bunlar kötü varlıklar olamaz bence hayatınızda sizi koruyan birşeyler varsa onlara teşekkür etmelisiniz korkup kaçmak saçma olur ki korkulacak bir yanı yok tek yaptıkları korumaksa sizi

Geri