"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bu nedir muska buldum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan modteam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muska veya vefk böyle çizgili kağıda tükenmez kalemle yazılmıyor. Özel parşömen kağıtlara safran mürekkebiyle yazılıyor diye biliyorum.
Teammülere aykırı olduğu için majikal olarak zerre değeri olmadığı kanısındayım.

Gerçekten de üşenmeden bunu yazmaya çalıştınız mı? Düz kağıda yazacak yeteneği kendinizde bulamadığınızdan mı böyle bir yola başvurdunuz? Geçmiş olsun şimdiden büyü ile alakadar her başarılı ve başarısızlığın neticesini uygulayan kişi kendini alır. Umarım kısa zamanda başlayacak kişisel gözlemlerinizin farkında olup çok geç olmadan yaradana sığınırsınız ki genelde faydası olmadığını duyarız iş işten geçtiği için. Ha demeyin ki geçmez hak edene haktan ve yarattıklarından gelecek zeval yine haktır benim kanaatimce.

Gerçekten de üşenmeden bunu yazmaya çalıştınız mı? Düz kağıda yazacak yeteneği kendinizde bulamadığınızdan mı böyle bir yola başvurdunuz? Geçmiş olsun şimdiden büyü ile alakadar her başarılı ve başarısızlığın neticesini uygulayan kişi kendini alır. Umarım kısa zamanda başlayacak kişisel gözlemlerinizin farkında olup çok geç olmadan yaradana sığınırsınız ki genelde faydası olmadığını duyarız iş işten geçtiği için. Ha demeyin ki geçmez hak edene haktan ve yarattıklarından gelecek zeval yine haktır benim kanaatimce.

yeni öğrendim muska yaptırılmış gözlerin iyi görmesi için rahmaniymiş benn yazmadım
Muska veya vefk böyle çizgili kağıda tükenmez kalemle yazılmıyor. Özel parşömen kağıtlara safran mürekkebiyle yazılıyor diye biliyorum.
Teammülere aykırı olduğu için majikal olarak zerre değeri olmadığı kanısındayım.

ilginç kazıklanmışmı yaptırankişi

Tekvir suresi. Gözlerle alakalı bir yarar içinse iyi bir seçim değil. Genel olarak her zorluğa kolaylık, ekseriyatla büyüyü ortaya çıkarmak icin yedi defa okunur. Muska cihetinden bakacak olursak kağıtlar etkisiz, imha edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri