Bu ne tarz bir majidir...Yardım lütfen!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RuFFleS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuFFleS

Kayıtlı Üye
arkadaşlar yatagımın altından üstüne iğne saplanmıs ilginc bir bayan elbisesi (genc kızların gıyebılecegı bır ust) cıktı. annemın olmadıgını daha oncede bu tur bır elbıse gıyecek bırının eve gelmedıgını ogrendım. bıze buyu yapabılecegınden suphelendıgımız bır komsumuz var (zamanında balıkları beslemesı ıcın anahtarı vermıstık) acaba bu ne tur bır buyudur ve kurtulusu nedır? bilen arkadaslar yardım edersenız sevınırım;)

arkadaşım mutlaka bilen arkadaşlar yardım edecektir.üzüldüm senin içinde inşallah büyü değildir

cinsel hayatınızda yada duygusal hayatınızda sıkıntı varmı. iğne ile yapılan çok uygulama var şanslısınız maddeyi bulmuşsunuz. çöüzmü kolay parcalamak sirkeli ve tuzlu suya bastırmak sonrada toğrağa gömmek

arkaaşlar büyü bizim eğlence materyalimiz değil...ben 29 yaşındayım ama hala canbar aşk büyüsünü bile yapıp yapmamakta kararsızım...nasıl bu kadar cesur olabiliyosunuz anlamıyorumm..büyü işin ilmini bilenlerin uyguladığı ve sadece onları randıman sağlaya bileceği bir donedir lütfen ayaklar alyına almıyalım...

arkaaşlar büyü bizim eğlence materyalimiz değil...ben 29 yaşındayım ama hala canbar aşk büyüsünü bile yapıp yapmamakta kararsızım...nasıl bu kadar cesur olabiliyosunuz anlamıyorumm..büyü işin ilmini bilenlerin uyguladığı ve sadece onları randıman sağlaya bileceği bir donedir lütfen ayaklar alyına almıyalım...

selenim yanlış anlamışsın, konuyu açan üyemiz büyü tarifi değil de bulduğu nesnenin büyü olup olmadığını, nasıl bir büyü olduğunu ya da nasıl temizleneceğini soruyor. Anlaştık mı?
Yazdığın cevap konu ile alakasız ancak seninle hemfikirim.

aslında bu yorumu 15 yaşında bir kızımız vardı büyü yapmak istiyormuş ona yazmıştım...kusura bakmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri