"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu Ne Büyüsü?

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aksamci12

Banlı Kullanıcı
Yeni üyeyim yanlış yere açtıysam bu konuyu kusura bakmayın şimdiden. Konu şu arkadaşımın babasının işyerine muska içinde şunu koymuşlar.
http://imgim.com/1836incic8004923.jpeg
Ben anlamadım bilgisi olan okuyabilen varsa ne olabilir bilgi versin bana. Acaba ne büyüsü bu ? Yardımlarınızı bekliyorum.
1836incic8004923.jpeg

Araf suresi.10. ayet.

meali:Andolsun ki, sizi, yeryüzünde yerleştirdik ve sizin için orada bir çok geçim imkânları hazırladık. Siz ne az şükrediyorsunuz!...
bence büyü değil rızık istemekle alakalı bir durum söz konusu.

Araf suresi.10. ayet.

meali:Andolsun ki, sizi, yeryüzünde yerleştirdik ve sizin için orada bir çok geçim imkânları hazırladık. Siz ne az şükrediyorsunuz!...
bence büyü değil rızık istemekle alakalı bir durum söz konusu.

Sevgili 1919'un dediği gibi, Araf suresi 10. ayet. Ve rızık istemek amaçlı yazılmış belliki.
Muska içinde bulduğunuz her arapça yazı büyü olmak zorunda değildir. Korunma amaçlı, muska içinde taşınan dualar olduğu gibi, kişi rızkının bol olması içinde bu tarz duaları muska olarak yanında taşıyabilir. Ya da sizin durumunuz gibi, kişi bereketinin bol olması için iş yerinde de muska tutabilir. Bu sebeple endişelenmenizi gerektirecek bir durum söz konusu değildir.

İyi Forumlar.

Ben bir şey eklemek istiyorum sadece;Lütfen değerli üyelerimiz,dikkat ederseniz sizlerin yararınadır.
Büyü olduğuna şüphelendiğiniz herhangi kapalı bir obje;muska,kutu,katlı kağıt...vb bulduğunuzda refleks gibi hemen açmayınız.Açmanız hem sizin hem başkalarının yararına değil zararınadır.Ya bu negatif bir şey olsaydı ve siz açıp tüm o içinde biriken yüklenmiş enerjiyi üzerinize alsaydınız veya o haneye dağıtsaydınız?Olmaz olmaz deriz ama ya bir varlık tarafından korunmaya alınmış olsaydı?Olasılıklarımız çok fazla her zaman şans yaver gitmeyebilir.Açıp fotoğraf çekmeden nesneler kapalı haldeyken fotoğraflayıp bilir kişilere gösteriniz,açılması gerekirse de mümkünse onlar açsın.Siz açmak durumundaysanız da sorup emin olmadan içini açmayınız.Birinci ağızdan bir uyarı yapıyorum,başıma geldi de söylüyorum sizlere.Lütfen dikkate alınız.
Sevgiler

Ayrıca bir ekleme de ben yapayım istedim. Bu fotoğraflanmış çalışma pozitif bir çalışma olsa dahi artık açıldığı için rızık vs... vermeyecek ve artık o kişilere ağırlık verecektir. Yani negatiflik yaymaya başlayacaktır. Artık bu çalışmanın bozumu yapılması şarttır. Bunu da ekleme gereği duydum.

Ayrıca bir ekleme de ben yapayım istedim. Bu fotoğraflanmış çalışma pozitif bir çalışma olsa dahi artık açıldığı için rızık vs... vermeyecek ve artık o kişilere ağırlık verecektir. Yani negatiflik yaymaya başlayacaktır. Artık bu çalışmanın bozumu yapılması şarttır. Bunu da ekleme gereği duydum.
Dediklerinden hiç bir şey anlamadım ne çalışması ne bozumu ?

İçime su serpildi sağolun.

Dediklerinden hiç bir şey anlamadım ne çalışması ne bozumu ?

İçime su serpildi sağolun.

Anlamayacak birşey yok. Garip ya da karmakarışık bir şeyden bahsetmiyorum. İslam esaslarına göre yazılmış, okunmuş ve bir şekle bürünmüş havvas tılsımları için çalışma kelimesini kullanırız. Bu gösterdiğiniz fotoğrafta da bir çalışma yani havas esaslarına bağlı bir tılsım bulunuyor. Bu tılsım olumlu bir amaçla yapıldığında dahi bu çalışma katlanma şeklinden çıkarıldığı ve içine bakıldığı andan itibaren negatif etki verir. Bu kadar basit. Bu çalışmanın iptal edilmesi gerekir. Bu çalışmaların iptali ile ilgili altta vermiş olduğum linkte açıklamalı konular bulunmaktadır. Sevgi ve Işıkla...

http://www.gizlimabet.com/forums/495-Korunma-ve-Arınma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri