gariban
Kayıtlı Üye
Büyüden sebeb cin musallat oldu ve çatlarcasına nerdeyse ayet okuyorum ama kurtulamadım. Yığınla hocaya gittim ve dolandırıldım. Artık sadece kendim okumak istiyorum. Fakat okuma tekniklerini çok incelikleriyle bilmiyorum. Bu sebebdende okumalarım binlercede olsa tesir etmiyor fazla. Bu konuda kitap arıyorum. Ama çoğu kitapda yüzeysel geçmişler, felak oku nas oku falan.. Ama bunların usulü olmalı, mesela bir kitapda gördüm suya okuma yapılırken dudak suya değmeliymiş (doğruysa). Bu gibi tekniklerini öğreten kitap arıyorum. Yada bilgisi olan varsa illa kitap önermesi gerekmez basit birşeyse yazarsa çok sevinirim inşeallah. Ben her türlü cin çıkarma ayetini belki denemişimdir ama çıkmıyorlar, indım inat duruyorlar. Neler okudum söylesem zaten artık benim kurtuluşumdan ümidi keserdiniz sanıyorum. O sebeble SADECE cin nasıl yakılır, ne okuyacağım kaç tane okuyacağım ve okuma usulü ne? Bunları anlatan kitap vs. arıyorum. Yanlız yakmakdan kastım kaçırmak için değil, öldürmek için. O sebeble 41 cin suresi oku yada zilzal oku gibi şeyler bana sonuç vermiyor. Nereye kaç defa okuycam vs... Soruyorum. Ne olur gerçekden dayanamıyorum, durumumu anlatsam gerçekden bu sitede bile inamayacak kişiler çıkar, bu derece cinler zarar veremez dersiniz belki.
Şu kitapları önerir misiniz ? İçerisinde basit uygulamalarmı var yoksa benim gibi durumu ağır kişilerinde işine yarar bilgiler var mı:
1-Mustafa Varlı'nın, Kenzul esrar fil havas vel ezkar/uygulamalı büyü ve sihre çözüm
2-Cin çarpması/fetvalar
3-Gizemli gerçekler/cinler alemi
4-Kuranla menevi tedavi/büyü ve cin çarpmasına karşı-esma yayınlarının
Daha soracağım var ama şimdilik bu kadarını soruyorum cevab gelirse devam edeceğim inşeallah.
Şu kitapları önerir misiniz ? İçerisinde basit uygulamalarmı var yoksa benim gibi durumu ağır kişilerinde işine yarar bilgiler var mı:
1-Mustafa Varlı'nın, Kenzul esrar fil havas vel ezkar/uygulamalı büyü ve sihre çözüm
2-Cin çarpması/fetvalar
3-Gizemli gerçekler/cinler alemi
4-Kuranla menevi tedavi/büyü ve cin çarpmasına karşı-esma yayınlarının
Daha soracağım var ama şimdilik bu kadarını soruyorum cevab gelirse devam edeceğim inşeallah.