"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu kitaplar hakkında bilgi verir misiniz? Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gariban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

gariban

Kayıtlı Üye
Büyüden sebeb cin musallat oldu ve çatlarcasına nerdeyse ayet okuyorum ama kurtulamadım. Yığınla hocaya gittim ve dolandırıldım. Artık sadece kendim okumak istiyorum. Fakat okuma tekniklerini çok incelikleriyle bilmiyorum. Bu sebebdende okumalarım binlercede olsa tesir etmiyor fazla. Bu konuda kitap arıyorum. Ama çoğu kitapda yüzeysel geçmişler, felak oku nas oku falan.. Ama bunların usulü olmalı, mesela bir kitapda gördüm suya okuma yapılırken dudak suya değmeliymiş (doğruysa). Bu gibi tekniklerini öğreten kitap arıyorum. Yada bilgisi olan varsa illa kitap önermesi gerekmez basit birşeyse yazarsa çok sevinirim inşeallah. Ben her türlü cin çıkarma ayetini belki denemişimdir ama çıkmıyorlar, indım inat duruyorlar. Neler okudum söylesem zaten artık benim kurtuluşumdan ümidi keserdiniz sanıyorum. O sebeble SADECE cin nasıl yakılır, ne okuyacağım kaç tane okuyacağım ve okuma usulü ne? Bunları anlatan kitap vs. arıyorum. Yanlız yakmakdan kastım kaçırmak için değil, öldürmek için. O sebeble 41 cin suresi oku yada zilzal oku gibi şeyler bana sonuç vermiyor. Nereye kaç defa okuycam vs... Soruyorum. Ne olur gerçekden dayanamıyorum, durumumu anlatsam gerçekden bu sitede bile inamayacak kişiler çıkar, bu derece cinler zarar veremez dersiniz belki.

Şu kitapları önerir misiniz ? İçerisinde basit uygulamalarmı var yoksa benim gibi durumu ağır kişilerinde işine yarar bilgiler var mı:

1-Mustafa Varlı'nın, Kenzul esrar fil havas vel ezkar/uygulamalı büyü ve sihre çözüm
2-Cin çarpması/fetvalar
3-Gizemli gerçekler/cinler alemi
4-Kuranla menevi tedavi/büyü ve cin çarpmasına karşı-esma yayınlarının

Daha soracağım var ama şimdilik bu kadarını soruyorum cevab gelirse devam edeceğim inşeallah.

Sayn gariban,
Öncelikle sitemize hoş geldiniz. Malesef etrafta çok dolandırıcı var, kişileri saf görünce de bu konuda çok istismar ediyorlar. Özellikle de dini bütün vatandaşları bu yolla kandırıyorlar.
Sonunda kendinizin yapmasını istemeye kadar da varmış ancak kişinin kendisi yapabilmeyi başarabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekmektedir. Bir mesleği yapabilmek için yıllarca onun eğitimini görmelisiniz. Okuluna gitmelisiniz. Burada da öyle normal bir okul gibi eğitim olmaz, bir mürşidin yanına çırak olarak girip birebir ondan bazı şeyleri öğrenmeniz gerekmektedir. O da öyle dümdüz derse başlamaz, önce kişiliğinizi eğitir, çok çileden geçirir, sonra yavaş yavaş eğitmeye başlar tabi sizi buna değer bulursa. Ömrünüzü bu işe adamanız gerekemektedir ki okuduğunuz makbul olabilsin. Bu çok önemli ama herkesin atladığı bir noktadır. Neden bir üstat okuyunca hemen olur da sıradan biri okuyunca olmaz. Sadece adabını bilerek okuması yetmez elbet bir de kendi gücünü enerjisini katabilmelidir o okumaya. İşin sırrı buradadır. Bunu yapabilmek için de pişmek gerekir. Önce sizi pişirecek birini bulmalısınız. Tabi arayınca bulunmaz, o sizi bulacaktır mutlaka aksi olmaz. Sizi bulması için de sizde bir değer olmalıdır, kendi değerinizi artırmak ise sizin elinizden gelen bir şeydir. Bunun için o bahsettiğiniz ve daha pek çok kitabı, bulduğunuz her türlü görüşü okuyup sindirip analiz edecek birikime sahip olmalısınız. Şu anki durumunuzda sizin herkesten biraz daha fazla çalışmanız gerekmekte çünkü yazı yazmayı bilmiyorsunuz, yani cümlelere büyük hafle başlanması ve noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılması gerekildiğini. Biz site olarak buna çok önem veriyoruz, hem dilimize sahip çıkmak hem de bu işlerde kurallara bağlılık ve özellikle yazı yazarken hata yapmak hayati önem taşıdığı için. Yazdığınız yazıdaki imla kurallarını ben düzelttim bir dahaki yazılarınızda da siz gereken özeni ve bilgiyi gösterin lütfen.
Bir de katil ruhlulara mürşit gelmez, cin de bir canlıdır ve Allah yaratmıştır can alma hakkını kendinizde görüyor iseniz bu yolları unutun. İlim ehli kişiler bu tür düşüncelere sahip kişilerin yanına bile varmazlar. Ayrıca cinler salak değil, karşılarındakinin gücünü ve niyetini bilirler, eğitimsiz bir kişinin kendilerine yapmak istediğinin farkına varırlar ve sizi kimsenin düzeltemeyeceği şekilde zarara uğratırlar. Bir iş yapmaya kalkmadan önce kim olduğunuzu, neler yapabileceğinizi, karşınızdakinin kim olduğunu size ve etrafınızdakilere neler yapabileceklerini düşünün öyle davranın. Bizler bile bu halimizle birşey yapmadan öce 40 kere düşünürüz, cahil cesareti olmaması adına.
Bir de sitede kirlilik olmaması adına her konunun yerli yerinde olmasını isteriz, düzen bizim işlerde çok önemlidir tahmin edersiniz ki. Majikal işlerde gösterilecek her türlü titizliğin yansıması sitemizde mevcuttur bu yüzden. Bir soru soracak iseniz yerine yani ait olduğu başlığa sorun, bu sorunuzu da ilgili bölüme taşıdım.

Bu konularda benim derin bilgim yok ondan nereye açılacağını bilemedim:(Yanlız bu işte uzmanlık vs. anlıyorum dediklerinizi fakat ben bu konuda uzmanlık yapacak durumda değilim ,uzmanlık yapamadığım içinde kendimi cinlerin eline teslim etmek ve hayatımın sonun a kadar bana zarar vermelerini seyir etmek istemiyorum.Evet dedikleriniz doğrudur bir kitapda görmüştüm çok ihlaslı bir mümin 1 kez ayetl kürsi okusa cine anında tesir eder denmiş ama 313 ayetel kürsi en ihlassız mümin bile okusa mutlaka tesir eder etmemesi imkansız gibi yazılmış.Bende varsın 1 okuyacağıma 1000 okuyayım büyük konuşmayayım ama.Ama bu konuda mecburum birşeyler yapmaya.Zatende bir evliyanın beni gelip kurtaracağını bekleyecek olursam helak olurum herhalde.Cinlerin verebilecekleri bütün zararıda göze aldım ama bunu hikaye gibi burda yazarak zamanınızı almak istemem.zira ölmekden beter yaşıyorum.keşke zaten ölsemde bari şehit olurum geçekden kesinlikle bunu isterdim.ama öldürmüyorlarda bu mahluklar insanı.süründürüyorlar,zevk alıyorlar sürünmemden.Zaten bu işin gerçekden ehli olan yok denecek kadar azdır belki.Piyasada hangi hocaya sorulsa genelde şöyle diyorlar"bu ilmi dünyada 3 kişi biliyor biride benim":)))O sebeble artık kimseye güvenim yok,hocalık falanda taslamak istemem ama bu işten bence bir kurtuluş mutlaka var ve onu benim gibi sıradan kişilerde başarabilir buna eminim.Çünkü ben istihareye yatıyorum,Allahım nasıl öldürülür bana yöntem göster diye.Ve ne zaman böyle yapsam bana saldırıyorlar ve uyutmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.Saysam inanmazsınız belki.Eğer başaramayacak olsaydım bunu yapmazlardı.Nitekim normalde uyurken yada başka konularda istihare yaparken bu derece sataşmıyorlar hiç.Ama tabiki işin ehliyle benim yaptığım arasında fark olacakdır,onlar birse ben 1000 okuycam belki...
Mecburen bu vb. kitapları almalıyım sanıyorum,o sebeble hala konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.İlla içindeki uygulamalar önemli değil mesela bu kitapları okudunuzmu ve tavsiye edermisiniz?mesela bilinmeyen yöneleriyle cinler alemi kitabı çok güzeldi.tabi bilgiler doğrumu bilemem ama sanıyorum doğru.

Ayetel kürsiyi 313 kere okuyun 1000 kere değil, sakın adaba aykırı iş yapmayın. Ayetel kürsinin bu şekilde okunuşu basit dileklerin yerine gelmesinde iyidir, ben de sık sık uygularım. Ancak okurken sıkıntı gelir bazı insanlara, hiç aldırmadan, sakinliği bozmadan ve oturduğunuz yerden kalkmadan yani konsantrasyonunuzu bozmadan devam edilmelidir okumaya. Sizin musallatınızı çözmez bu arada. Onun için farklı yöntemler var, en basiti evinizin sirkeli ve kaya tuzu olan bir kova su ile temizlenmesi, kendinizin de bu tarifteki su ile yıkanmanız ve evinizi derli toplu tutmanız, kullanmadığınız eşyaları tutmadan atmanız vs ile başlayıp her fırsatta felak ve nas sureleri okumanız şeklinde bir yaşam biçimidir. İleri boyuttaki musallatlar için mutlaka işin ehli birine gidip destek almanız gerekmektedir tabi dolandırıcılara rastlamadan.
Siz onların kötülüğünü düşünürseniz aynısı size yansır ve siz de kötülük bulursunuz, onların sizden uzak olmalarını dileyerek yatın. Onların da iyi olmalarını dileyin, pozitif olun ki siz de pozitiflik bulun ve bu hayatınıza yansısın. Bu şekilde yaşarsanız her işiniz çözülür.
Kendinizi geliştirmek için sitede gizli ilimlerin her çeşidi ile ilgili kitaplar mevcut, Osmanlıca bilmiyor iseniz önce öğrenip tercümesi yerine orijinal yazılmış olanları okumanız daha da faydalıdır. Çünkü her ikisini de okuyunca aradaki farkı ne kadar çarpıtıldıklarını görüyorsunuz. Bir de mümkün olduğunca farklı görüşleri de okuyun, tek taraflı öğrenmeyin hiç bir şeyi. Bu sizin muhakeme edebilmenizi ve beyin fırtınası yapabilmenizi sağlayacaktır. Bu da gelişiminizi sağlayacaktır. Bunları yapınca bir süre sonra geriye dönüp bakın, hayatınızın ne kadar geliştiğini göreceksinizdir. Unutmayın karşılaştığınız her durum bir sınav ve size düşen bunları sabırla karşılayıp çözüm üretmek, duruma adapte olup yaşamaya devam etmek ve yeni bir sınav sorusuna hazırlıklı olmaktır.

Bilgiler için teşekkürler ancak osmanlıca öğrenecek durumda değilim çünkü kısmet kapama büyüsü var ve medreseye bile gitmeme engel oluyorlar hatta bir ara karar almıştım"artık ne aksilik olursa olsun dayanıcam"demiştim ,bu seferde hiç sebebsiz oradaki hoca aramızda birşey geçmeden beni sitemediğini anneme söylemiş.Kısacası inanılmaz kısmetim bağlı.2gündür nerdeyse bilgisayarımıda bozmuşlardı sırf ben bunları araştırmayayım diye.Hemde öyle bir bozma ki internetin programını sildiler.Buna benzer bir yığın aksilik.Anlatsam zaten inandırıcı gelmez.Benim anlayamadığım bu işi neden ehlinden başkası yapamaz?Ne var normal bir insanda olmayan bu ehli kişilerde?Madem bu kişiler ehli ,ozaman herkese yaysınlarda millet kurtulsun.Sizi anlıyorum hüsnü zan ediyorsunuzda ,şahsen çok dolandırıyorlar bu şekilde.Banada böyle demişlerdi,işin ehli yapar siz yapazasınız diye bende bunu diyene gittim sonra herkese okuduğu sıradan şeyleri banada okudu ve sonuçda tabikide kurtulamadım.Zaten ben ondan misli misli fazlasını yapmışken nasıl okadarcıkla kurtulayım.Kısacası insanları korkutuyorlar ve ümitsizliğe düşürüyorlar bence.İşin ehli yapar artık siz mahvoldunuz vs..diyorlar sonrada para tuzağı...Bunlar zaten allahu teala rızası için yapsalardı heryerde bu ilmi öğretiyor olmaları lazımdı.Öğrenen insan üstü varlık değil ya.Bu konuda kusruma bakmayın size yazmıyorum siz iyi niyetle bakıorsunuz bende sizin gibiydim ancak çok dolandırıldım,bu dediklerimi size değil bunu asıl diyen hoca geçinenlere söylüyorum..Ya büyü ilmi herkese öğretiliyorda ,büyü bozma ilmi nedense pek gizli.Sadece ehli yapıyor..O işinde ehli nasıl olunuyorsa..Ya bu üniversite bitirmekden zormuda millet öğretmiyor.Zor olduğundan değilde iş başkaaa.

buyu bozma ve yapmak bence universte bıtırmekten zor cunku uni de fiziki olarak yoruluyosunuz psikolojik yonden cok degil ama karsınızda bır varlık gordugunuz cok sakın bir sekılde hosgeldın dıyemıceksınız :) herkez dıyemez

Bunlar adı üstünde gizli ilimler. Herkese yayınca olur mu? Ayrıca herkes bunları kaldıramaz. Kimsenin bünyesi bir değildir. Evrenin başlangıçtan beri varolan düzenini değiştirmek kula mı kaldı? Bir düşünün.
Ayrıca bazı şeyleri yayma izni çıktıktan sonra bu gibi bilgiler sadece bilgi amaçlı olarak varlığından haberdar etmek, insanları bilgi sahibi yapmak için yayılmaya başlanmıştır. Sitedeki amaç da buraya kadardır zaten. İlim öğrenmek için illa mürşidin yanına gidilmeli ve sonrasında ondan icazet alınmalıdır. Bilgi sahibi olmak başka bir mesleği icra edebilmek başka. Her yerde tıp kitapları satılıyor, ama ameliyata girin bakalım sıkarsa. Ya da sadece evde oturup kitaptan okuyarak arabanın motorundaki arızayı tespit edip tamir edebilir mi bir insan ya da o arabayı tamamen yoktan monte edip imal edebilir mi? Bilgisayar kitabı okuyarak kendinize bir bilgisayar yapabilir misiniz ya da o bozulan programları yeniden yazabilir misiniz? Örnekler çoğaltılabilir. Kısacası her şeyi öğrenmek için önce okumak sonra da birinin göstermesi gerekir. Kimi mesleklerde okulda hoca gösterir kiminde ise usta çırağa öğretir. Sonuçta bir bilen gösterir, öğretir ve sonunda da denetler, sınar ne kadar yapabildiğinizi eğer sizi yeterli bulursa da kendinizin yapmasına izin verir.
Gizli ilimler de insan hayatını etkilemek üzerine kuruludur ve son derece ciddi ve hata kabul etmez bir iştir. O yüzden ehli yapar da sokaktaki adam yapamaz. Herkes dünyayı değiştirebilecek güce sahip olsaydı dünyanın hali ne olurdu. Bu kudret belirli kişilere bahşedilmiştir. Onlar da alınlarının teri ile çabalayarak bu mevkilere gelmişlerdir. Oturdukları yerden değil. Sadece yeterli potansiyele sahip olmak gerekmiyor bir de bunlar arasından çabalayanlar seçiliyor. Bu iş çok para, emek, zaman, sabır, azim ister, olmayanlar zaten en başta elenir ne kadar yetenekli olsalar bile. Eğitim ömür boyu sürer, yani oldukça uzun ve sıkıntılı, cefalı bir eğitimdir. Üniversite bile 4 yıldır ama bunda 4 yılda sadece neyin ne olduğu öğrenilir, ince detaylar için 10 yıl kadar gerekir tamamen ustalaşmak içinse 20 yıl tabi bu kişiye göre değişir, yeteneği ve azmine göre biraz daha az veya fazla da olabilir. Elenenlerin çoğu da dolandırıcı olmaya meyilli kişilerdir. Halk da tutar bunlara kapılır mıknatıs gibi. O da ayrı bir durum. Onların yapması ile sıradan insanların yapması arasında hiç bir fark yoktur, tutturamazlar. Sadece biraz kuru bilgileri vardır ve ağızları iyi laf yapar. Yeterli enerji seviyesine sahip ve kendini daha da geliştirmiş ayrıca ahlaki değerleri de gelişmiş kişiler ancak okursa tutar, başkaları değil. Bunlar insandır elbet ama normal insanlardan farkı enerji seviyelerinin biraz daha yüksek olmalarıdır.
Bu işler Allah rızası için yapılmaz çünkü Allah bu işlere rıza filan göstermiyor. Aksine yasaklıyor. Bu iyice bilinsin önce. Yapan da yaptıran da bunu kabul eder. Bu arada büyü bozmak da bir büyü çeşididir ve yapmaktan daha zordur piyasadakiler de zaten acelecilikleri ve biran önce para kazanma hırsı bürüdükleri için en çok müşteri gelecek şeyi öğrenirler çözmesinin öğrenilmesi ondan sonra yapılması gerektiğini bilmezler veya umursamazlar bile çünkü onlar kitaplardan öğrenmiş ve mürşit icazetini almamışlardır yani yeterli ve uygun görülmemiş kişiliklere sahiptir. Bu yüzden de zaten halkın duygularını istismar ederler ya.
Sonuç olarak eğitim şart, işi bilmeyenler sadece kendi bakış açıları kadar konuşabilirler. Buzdağı gibidir, suyun üstünde görünen miktarın 7 katı kadarı suyun altındadır ve asıl etki eden tehlikeli kısmı da budur. Eğitimi ise ne yazık ki herkes kaldıramaz. Ama ne demişler kalan sağlar bizimdir. Eski tip eğitimlerde sahiden ölenler olabiliyordu. Şimdilerde biraz daha yumuşamış durumda ancak ben eski tip eğitimden geçmiş biri olarak bu "light" sayacağım eğitimi onaylamıyorum.

Önümde bence muhtemelen 2 seçenek var inşeallah 1-yaşayacağım ve bu cinleri gebertmiş olucam 2-bu cinler beni öldürcek yada ben dua edicem allahu teala canımı alsın diye o şekilde ölücem.Eğer yaşıyor olursam ve alllahu teala izin verirse bu büyüden nasıl kurtuluncağını herkese anlatıcam ve eğer hala buraya yazma imkanım olursa ve tabi unutmazsam ,bu sitelerede yazıcam.Çünkü ben hala kendi okumasıyla normal bir insanında büyüden kutulabileceğine inanıyorum.Yani illa bir müslüman cin davetine gerek yok bence ki buna ne luzum olduğunuda hala çözebilmiş değilim.

Sizi tanımış olduğumuza sevindik sayın gariban. Herkes kaderindekini yaşar. Vadesi kadar yaşar.

Bilgiler için teşekkürler ancak osmanlıca öğrenecek durumda değilim çünkü kısmet kapama büyüsü var ve medreseye bile gitmeme engel oluyorlar hatta bir ara karar almıştım"artık ne aksilik olursa olsun dayanıcam"demiştim ,bu seferde hiç sebebsiz oradaki hoca aramızda birşey geçmeden beni sitemediğini anneme söylemiş.Kısacası inanılmaz kısmetim bağlı.2gündür nerdeyse bilgisayarımıda bozmuşlardı sırf ben bunları araştırmayayım diye.Hemde öyle bir bozma ki internetin programını sildiler.Buna benzer bir yığın aksilik.Anlatsam zaten inandırıcı gelmez.Benim anlayamadığım bu işi neden ehlinden başkası yapamaz?Ne var normal bir insanda olmayan bu ehli kişilerde?Madem bu kişiler ehli ,ozaman herkese yaysınlarda millet kurtulsun.Sizi anlıyorum hüsnü zan ediyorsunuzda ,şahsen çok dolandırıyorlar bu şekilde.Banada böyle demişlerdi,işin ehli yapar siz yapazasınız diye bende bunu diyene gittim sonra herkese okuduğu sıradan şeyleri banada okudu ve sonuçda tabikide kurtulamadım.Zaten ben ondan misli misli fazlasını yapmışken nasıl okadarcıkla kurtulayım.Kısacası insanları korkutuyorlar ve ümitsizliğe düşürüyorlar bence.İşin ehli yapar artık siz mahvoldunuz vs..diyorlar sonrada para tuzağı...Bunlar zaten allahu teala rızası için yapsalardı heryerde bu ilmi öğretiyor olmaları lazımdı.Öğrenen insan üstü varlık değil ya.Bu konuda kusruma bakmayın size yazmıyorum siz iyi niyetle bakıorsunuz bende sizin gibiydim ancak çok dolandırıldım,bu dediklerimi size değil bunu asıl diyen hoca geçinenlere söylüyorum..Ya büyü ilmi herkese öğretiliyorda ,büyü bozma ilmi nedense pek gizli.Sadece ehli yapıyor..O işinde ehli nasıl olunuyorsa..Ya bu üniversite bitirmekden zormuda millet öğretmiyor.Zor olduğundan değilde iş başkaaa.

Bende bıraktığınız izlenim dualarla çözüm arıyor ama cinlerin gücüne duaların gücünden daha fazla inanıyorsunuz şeklinde oldu. Kendinize inanmak istiyorsunuz ama inanmıyorsunuz. Duaları güçlendiren okuyanın içindeki inancın yoğunluğudur bence. Bu halde iken neyi kaç defa okusanız ne olur ki gibi bir durum var. Baştan kaybediyorsunuz. Önce bu ümitsizliğiniz ve yeniklik duygusunu aşmalısınız. Çünkü o yansır bir şekilde karşınızdakine ve sonra size geri döner ve siz zannedersiniz ki burada bir bahtsızlık var . Evet var ama kaynağı sizsinizdir. Yansıttığınızı değiştirebilirseniz yansıması da değişir. Diğer yazdığınız mesaja istinaden ya ben geberteceğim ya da ben öleceğim demişsiniz. Neden başka seçenek yok ? Neden öldüresiniz, neden ölesiniz ? Sözlerimiz durduğumuz zemini belirler. Ne öldürecek kadar hırs yapın ne de öleceğim diyecek kadar ümidi kesin. Arasını bulun...

(30 x 13 inç)
Geri