"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Borç ödemek için

Salavati Kübrayi okuyabilirsiniz.
Ya Ganiyy Ya Muğni Ya Malikel Mülk Ya Zûlcelali Vel ikram esmalari ile meşgul olun bunlar zenginlik esmalardir.
Ayri olarak hacetiniz için 1000 ihlas şerif okuyabilirsiniz.

Vakıa Suresini okuyun. Çok etkili olduğuna dair yorumlar var.
Bir de Yusuf Tavaslı'nın Tam Dua Kitabında dua var borcun kolay ödenmesi için ama tam halini internette bulamadım.

Ya Ganiyy Ya Muğni Ya Malikel Mülk Ya Zûlcelali Vel ikram esmalari ile meşgul olun bunlar zenginlik esmalardir.
Dostum sana daha geçen gun cevabi verilmedi mi gerçeklerden milleti uzaklastirma , sende ise yaramayan seyleri millete soyleyip umut verme kimseye diye. yazik gunah

Kardeşim sen inançsız materyalist veya şeytana tapan biri olabilirsin ama ben öyle biri değilim.Başka insanları da inançsızlik çukuruna süreklemiyorum.Ayrica burası parapsikoloji sitesi burda doğaüstü olaylar konuşuluyor hep.Bu doğaüstü bir olayda sayılmaz.Dua kaderi değiştirir.
Bende gayet işe yarıyor.Eğer işe yaramasa zaten paylaşmam.Allah sanada hidayet versin.İnsanlarin inançlarina karşı saygılı olmayı öğren ilk önce.
Sitedeki konu başliklarina bakip nerde olduğunu unutma.

@The Devil

Kardeşim sen inançsız materyalist veya şeytana tapan biri olabilirsin ama ben öyle biri değilim.Başka insanları da inançsızlik çukuruna süreklemiyorum.Ayrica burası parapsikoloji sitesi burda doğaüstü olaylar konuşuluyor hep.Bu doğaüstü bir olayda sayılmaz.Dua kaderi değiştirir.
Bende gayet işe yarıyor.Eğer işe yaramasa zaten paylaşmam.Allah sanada hidayet versin.İnsanlarin inançlarina karşı saygılı olmayı öğren ilk önce.
Sitedeki konu başliklarina bakip nerde olduğunu unutma.

@The Devil
Öncelikle bu benim hakkımda bu çıkarımlara nasıl vardığını bilmiyorum fakat 'o işler öyle değil be canım kardeşim' , sende de gayet işe yaramadığını ikimizde biliyoruz :) bir önceki bu forumdaki bilgili bir arkadaşın gerçeklik ile yüzleşmeni sağladığı ve verdiğin cevapları ekran görüntüsü olarak buraya atabilirim ,alınmaca gücenmece yok.

Bende inançlara saygısızlık etmem , herkesin inancı kendinedir.
' Gerçeklik ile umut arasında bir denge olmalı.' . Herkese bir dua paylaşıyorsunuz , forumda dua dağıtıyorsunuz . ''Belki yardımcı olabilir'' tarzı cümleler dahi eklemeden adama bildiğin reçete yazıyorsunuz. Adam belki deneyecek gerçekten de 1000 kere okuyacak, olmayınca belki inandığı dinden dahada uzaklaşacak ?

Adam borç harç içinde soluğu bu tarz yerlerde bulmuş nasıl bir durumun içinde olduğunu bilemezsin ,sen burada adama 'A' suresini 1000 kere oku diyosun dalga geçer gibi. Bilmiyorum hayatınızda hiç bu durumlara düştünüz mü ?, ben sizin gibi tanımadığım birisi hakkında kesin yargılara varamıyorum.

Rica ediyorum önce biraz empati...

Şeytan insanın Kur'an Kerim okumasını istemez.Zikir ehlinden rahatsız olur.İbadet etmesini istemez.Kuran Kerim mucizevi bir kitaptır.Şuan toplumu en iyi şekilde yönlendirdikleri şey zaten Kur'ansizliktir zikirsizliktir onları daha fazla uçuruma yanaştirmak için böyle şeylerin kıymetini hafife aldiriyorlar işte.

Dostum sana daha geçen gun cevabi verilmedi mi gerçeklerden milleti uzaklastirma , sende ise yaramayan seyleri millete soyleyip umut verme kimseye diye. yazik gunah
Allah razı olsun

Geri