Bitkileri Kullanmadan Önce Bitkilere Okunacak Dua

bu dua hintçe ona göre hazırlayın telaffuzu:D
ama cadılık öğretisine göre pek de kalıp dualar yoktur.kendi duanızı oluşturmanız en iyisidir;)

yapiyorum zaten ama ne biliim bazen bitkilerden izin aldığımda vermiolarmış gibi hissediyorum da bu kullandığım dile bağlı deildir dimi:???

hayır ya bitkiler bugün git bilmem hangi dili öğren de diycek değiller herhalde:D
onlarla frekans olarak uyum sağladığında bişiy sölemesen de olur.

yapiyorum zaten ama ne biliim bazen bitkilerden izin aldığımda vermiolarmış gibi hissediyorum da bu kullandığım dile bağlı deildir dimi:???

Eğer böyle bir hissin varsa bence onay vermiyor olabilirler (mi?). ne amaçla kullanmak istediğinde bunu hissediyorsun örneğin. Normal koşullarda kalbinde ferahlık hissetmen lazım içine bir an bile çok küçük garip bir rahatsızlık hissi diyeyim düşerse bu yüksekbenliğin tarafından bir uyarıdır. Bu nedenle bu konuyu paylaşmak istersen sevinirim. Bizim için de örenk olur.
Teşekkür ederim.

konuyla ilgili bilgim yok .merak ettim bu iletişimi nasıl kullanıyorsunuz .ben daha farklı billiyorum .bilgilendirirmisiniz tsk.

örneğin bir işte şifada yada başka yöntemde bitki kullanacaksınız bu tılsımlı sözleri okuyup titreşimini arttırıyoruz sizde bildiğinizi yzarsanız sevinirim

ben artık o anda kalbime uygun ne geliyorsa ilk önce bitkiye dokunuyorum onunla enerjisel bi bağ kurmaya çalışıp besmele çekip yüce varedenden şifa ve izin isteyip koparıyorum sonra elimi toprağa koyup gea ya seslenip aldıklaımı geri vereceğime söz veriyorum bu kadar :) bu tür uygulamalar cadıdan cadıya değişir ve değişmelidir de çünki herkesin doğayla olan bağı aynı değildir :) herkes bağına göre letişim kurar ...

Geri