Arkadaşlar aranızda gerçekten ruhani varlıklarla bakım yapan ayrıca büyü bozma aşk celpleri gibi işlerle uğrasan gerçek hoca var mı?
Sayın Figu,kesinilikle sorunum var tabiki bu devirdede önüne gelen danısılmıyor anlayacagınızı düşüyorum ben medyumlara inanmıyorum kesinlikler gercekten ruhani varlıklara calısan işin ehli bir hocadir veyada cinci nasıl anlasılıyorsa site niz gercekten ilgi cekici ama herkes önüne gelen büyü işleriyle ilgilenıyor burda bence yanılıyor oyle olsa herkes hacı hoca olurdu
Ayağına kadar gelen fırsatı tepmek, sanırım böyle oluyor.. Ne diyeyim.. Aramaya devam edin; ama bizi de artık bu konuda rahatsız etmeyin. Biz söyleyeceğimizi söyledik; şimdi size kolay gelsin.kesinilikle sorunum var tabiki bu devirdede önüne gelen danısılmıyor anlayacagınızı düşüyorum ben medyumlara inanmıyorum kesinlikler gercekten ruhani varlıklara calısan işin ehli bir hocadir veyada cinci nasıl anlasılıyorsa site niz gercekten ilgi cekici ama herkes önüne gelen büyü işleriyle ilgilenıyor burda bence yanılıyor oyle olsa herkes hacı hoca olurdu
Evet yanlış anlamışız sanırım.. Görüldüğü üzere konu halledilmiş. Bir sorun yok o zaman.Dikkatli okumuyor musunuz benı anlamıyorum kimseye kötü şey ya da emeğine saygısızlık yapmış değilim. Bu kadar üstüme gelmeyin lütfen.
Üyemiz sorununu burada açıkça paylaşmayı uygun görürse paylaşır zaten.Halledilen Konu Yada Arkadasımızın Aradıgı Cevap nedir Mademki Halledildi Bizimlede Paylaşırmısınız ???
Tşk ederim