bıçakla okumak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xtina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xtina

Banlı Kullanıcı
ben cin çıkarmak için iyi bi hocaya gitmiştim hoca ister cinli olsun istersede cinsiz herkesi bıçakla okuyor. bıcağı göğse alına başa sırtına falan koyuyo. acaba bu bıçakta özel bişeymi var veya bıçağa özel bi duamı okumuş veya normal bi bıçaklada okuma yapılabilinirmi?? ayrıca bıçakla okumasının sizcede sebebi ne olabilir??

soyle aciklayabilirim tarot destesiyle bakim yapmak icin enerjiyi vermek gerek o kiside bicaga enerji vermistir onun enerjisiyle butunlestirmistir ve evrene sordugunda o yol ona belirtilmis olabilir bicak normalde kesici amaclarda kullanilir direk dusunlerin icine sizmak hedefe ilerlemek icin kullanilabilcegi aklima geldi ama bu tabikide kendi kisisel gorusum dogrusu bu mu bilemem ama baska bicakla bakmaz cunku enerjisini verdigi bicaklar bir cok bakim yaparak onunle butunlesmistir

yorumun için saol bi ara bi arap videosundada görmüştüm adam bıçakla okuyo bende belkide bu bi formüldür dedim kendi kendime.

bizim eskilerd bıçakla okur hata bnde bıçakla okurum bana görede etkisi daha hızlı v kskin oluyor hata okuma bitince bıçağı yte ararız hasta üstündn geçr . ama bu hacı hocalar yaptığınız yorumların hiçbirnii yapacak hald dğillr .

eett tabikide onlar böyle yorum yapmazlarda peki sen bişey okudunmu bıçağa ve yte ararız ne demekk

klavym birraz bozuk k bakmayın düzeltme için tşk. ederim . bn bıçağa birşey okumam euzü besmele ile alırım elime ve başlarım el almış biri olarak :)

işte önemli olan noktada burası demekki peki nasıl el alınıyo yani ver alini al sana verdim gibi bişeymi yanii öyle değildir heraldee :D :D

Bakimla da alakasi vardir alinan yeteneğe göre değişiyor al alma durumu bana verilen el yaşli bir nenedendi şifa için ama el almadanda etkim yüksekti bu el + oldu buna ve el almak al el veriyom senin olsun gibi değil zaten sureler okunur dualar edilir ve el veren ile alan sağ el işaret parmaği ile verilir.

bakim icin insiye olabilir bu insiye sizin olan yeteneginizi biraz daha kolay islemenizi saglar olmayan bir yetenegi direk cikartmaz hamurunuzda varsa cikar.

off yaa desene bizim iş yine yattı ben anlamıyorum peki ilk el veren kişi kimdi o zaman?? illa el almak gerekiyomu bunun için ve bir kişi birden çok kişiye el verebilirmii??

bakim icin insiye olmaya gerek yokki bakimcilik dogustan gelebilir sonradan kazanilabilir bu sizle alakalidir medyumluk icin insiye alirsaniz yetilerinizde bir artis olur ama illa sart degildir kendi kendinizede artirabilirsiniz

el veren bizdki kralına göre 10 kişiye vrebiliyor başkalarını bilmem şifa için bizd böle.

Aslında Athame olabilir. Cadılıkta enerjiyi yönlendirmek, bir noktada toplamak için Athame adındaki ritüel bıçakları kullanılır. Bu bıçakla dünyevi hiç bir maddenin kesilmemesi gerekir. Bıçağın iki tarafınında keskin, sapının siyah olması gerekir. Tüm cadıların bir athamesi vardır. Olmalıdır.

Ek bilgi : Boline denen çengel şeklinde bitki toplamayı kolaylaştırmak için kullanılan bir bıçak daha vardır. İnsiyatife bağlı olarak kullanılabilir. Bitkilerin deforme olmadan toplanmasını sağlar.

Geri