Besmelenin Sirlari

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zalim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zalim

Kayıtlı Üye
BESMELE İ ŞERİFİN SIRLARI

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*her murada nail olmak için 7 gün 786 kere

*afet hırsızlık yangın ve ani ölümden korunmak için yatarken 21 kere

*düşman ve zalimden korunmak için yüzüne

*BAŞKASININ SEVGİSİNİ KAZANMAK için bir bardak suya 786 kere oku kendin 3-7gün iç

*vesveseden kurtulmak için bir bardak suya 786 kere oku kendin 7gün sabah iç

*ezber gücüne sahip olmak için 786 kere oku kendin 7gün sabah iç

*KALP GÖZÜNÜN AÇILMASI İÇİN sabah namazından sonra 2500 kere

Alintidir

besmelenin faziletleri saymakla bitmez bunlardan bir kaçı

*21 tane yazarda müşterisi az olan bir yere asılırsa müşterisi cogalır

*66 tane yazılırda düşük yapan bir kadın takarsa cocugu saglıklı dogar

*99 tane yazılırda üzrinde tasınırsa her türlü kötülükten korunur

*786 defa okunurda arası bozuk olan kişiler içerse arası düzelir

*besmele harf harf ayrılır buda 21 harf eder bu harfler bir yüzük kasına yazdırılırsa nazardan korur

*vekf olarak yapılırsa 9 lu bir vekf yapar bu vekf de gümüş bir yüzüge naks ettirilirse cok heybetli gözükür ,herkese her istedigini yaptırır

*mahkemelik bir işi olursa 50 tane besmele ceker hakimin yüzüne üflerse davayı kazanır

*gümüsten anahtar seklinde bir kolye yaptırır üzerinede besmeleyi harf harf yazdırırsa kısmeti acılır
alıntı

hArika bir paylaşım olmuş benim çok sık kullandığım bir zikirdir fakat yukarda;
BAŞKASININ SEVGİSİNİ KAZANMAK için bir bardak suya 786 kere oku kendin 3-7gün iç
yazılmış
ben bunu sevgisini arzu ettiğimiz kişiye içiricez diye biliyordum doğrusu bu şekilde kendimizin içmesi midir?

hArika bir paylaşım olmuş benim çok sık kullandığım bir zikirdir fakat yukarda;
BAŞKASININ SEVGİSİNİ KAZANMAK için bir bardak suya 786 kere oku kendin 3-7gün iç
yazılmış ben bunu sevgisini arzu ettiğimiz kişiye içiricez diye biliyordum doğrusu bu şekilde kendimizin içmesi midir?

hayır kendin içeceksin

bunu yazdıktan sonra suya koyup içcez değilmi ? bide sabah diyorsun güneş vaktimi onu tam olarak belirtirsen sevinirim

paylaşım için çok teşekkürler... benim de çok sevdiğim bir zikirdir, faydasını çok görürüm.. Her türlü negatif enerjilerden koruyucu yüksek bir enerjisi oluyor, attığım her adımımda, yediğim herşeyde aklıma geldikçe sık sık Besmeleyi çekerim.. Faydaları saymakla bitmez....

Besmele konusunda kısa ve öz konuşmak gerekirse tüm esmaların kapsamlı halidir anahtardır, besmele-i şerifi kullanmasını bilmek onu çokca zikretmekten geçer zamanla sırlarına vakıf olursunuz, inanın besmele ile neredeyse yapılamayacak bir iş kaldırılamayacak bir engel yoktur..

*BAŞKASININ SEVGİSİNİ KAZANMAK için bir bardak suya 786 kere oku kendin 3-7gün iç

bunu denemek istiyorum :)

Bu uygulama %100 doğru yalnız sabah namazından sonra okunacak bu sayı hergün.

Bunun sayesinde çok çalışamaya imkan bulamadığım, en geçilmez dersi geçmiştim ben.Notumun karşısına da saolsun sınıf arkadaşlarım inek yazmışlardı:)sadece geçmem gereken puanı almıştım ne bir fazlasıydı nede bir eksiğiydi.

Bismillahirrahmanirrahiym fatihanın özetidir, Fatiha kur'anın özetidir, Allahın Rahman ve Rahiym ismi her ikisindede mevcuttur ve besmele ismi azamdandır.

"Yavrum, Besmele çeken bir kimsenin ağzından gözle görünmeyen bir nur çıkar ve Besmele mânevi bir zırh görevi görür.
İnsanı korur.
Meselâ bir kimsenin, bir toplulukta iyi olmayan bir niyetle baktığını görürsen, o zaman hemen içinden Besmele çekmeye başla.
O seni her türlü etkiden korur."

-Sabri Tandoğan-

Geri