Beni Ve Annemi Namaza Kaldıran Melekler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SiyahEjder

Banlı Kullanıcı
Merhaba Arkadaşlar Bundan bir kaç gün öncce bir iki hafta önce biz köydeydik köyde yatma zamanıydı abimle kuzenim yukarı kata çıktılar
ben annem babam bir odada yattık neyse saat 3:30-04:00 civarları ben gözümü açtım neden açtım bilmiyorum korktummu birşey mi oldu neyse yattım yerin tam karsısında balkon var camın dışarı görünüyüyordu baktım ki abim orda bana bakıp gülümsüyor ama gözleri nasıl diyeyim bir cin misali korkunç abi dedim çok kısıık sesle cevap gelmedi hayla gülümsüyordu anne dedim annem biraz geç cevap verdi noldu ? dedi gözlerimi avuşturdum biraz daha durdu o kimse sonra kayboldu gitti hiç hiç dedim Annem sabah namazını kılıp yattı bu olayı diğer gün anneme babama anlattım annem dedi ki ben o gün hiç kalkacak halim yoktu uyku cok ağır bastirmişti beni kalkcaktım ama gözlerim mıyış mıyış gitti sanada geç cevap verdim uykum çok ağırdı Namaz bilene kılmıyacaktım diye cevaplayınca çok şaşırdım Sizce Annemi uyandırmam için beni mi kaldırdı melekler ? Çünki bu olay bir kaç defa bana tekrarlandı her defasındada annem Namaza kalkacak kadar Uykudaydı Bazende Annemi uyandırıyorlarmış Kalkamayınca Direk dokunuyorlarmış filan Sizce Bu Durumun olayı ne yani ? Dediğim DOğrumudur

Onlar melek değil varlık. Bazı kişiler bilinçli ya da bilinçsiz okudukları esmalar, dualar neticesinde o okuduğu şey ile alakalı görevli varlıkların, hadimlerin dikkatini çekerler ve bir şekilde iletişime geçerler. Kişi gençliğinde hiçbir sorun yoktur ancak yaşlanmaya başladığında sabah namazına kalkamazsa gerekirse zor kullanarak kaldırırlar. Yaşlı insan yazık diye yaşına başına bakmayıp döve döve namaza kaldırdıkları olmuştur insanları ya da enerjisel azap verip. Sizin annenizi de bekleyen son bu. Tabi annenizden miras yoluyla geçerse sizin de akibetiniz aynı. Havass alimi olmadan bilinçsiz havass çalışması yapmaya kalkanlar, iyi niyetle ve sevap olsun diye bilmeden ama tam adedince ve çok sayıda sürekli okumalar yapanlar bu tip olaylarla karşılaşabilirler.

Onlar melek değil varlık. Bazı kişiler bilinçli ya da bilinçsiz okudukları esmalar, dualar neticesinde o okuduğu şey ile alakalı görevli varlıkların, hadimlerin dikkatini çekerler ve bir şekilde iletişime geçerler. Kişi gençliğinde hiçbir sorun yoktur ancak yaşlanmaya başladığında sabah namazına kalkamazsa gerekirse zor kullanarak kaldırırlar. Yaşlı insan yazık diye yaşına başına bakmayıp döve döve namaza kaldırdıkları olmuştur insanları ya da enerjisel azap verip. Sizin annenizi de bekleyen son bu. Tabi annenizden miras yoluyla geçerse sizin de akibetiniz aynı. Havass alimi olmadan bilinçsiz havass çalışması yapmaya kalkanlar, iyi niyetle ve sevap olsun diye bilmeden ama tam adedince ve çok sayıda sürekli okumalar yapanlar bu tip olaylarla karşılaşabilirler.

Lütfen kulaktan dolma bilgilerle gerçekmiş gibi yorum atıp insanlara yalan bilgi aşılamayın.
Çünkü inananlar var.
Sormazlarmı insana senin yakınınımı dövdüler?
Nereden biliyorsun? veya o'hadimmi yoksa şeytani bi ifritmi?
Şeytani bi ifrit namaza kaldırmaz peki müslüman ama cahil bi cinde olabilir hadim her karışık zikir çeken insana gelseydi şuan ben varlık ölü bulunurdum.
Ve hadimler öyle sandığınız kadar basit varlıklar değiller makamını terkedip bi insana gelmezler hadimim diye gelenler yalan söyleyenlerdir.
Lütfen bide o'kadar kişi teşekkür etmiş 7'kulaktan dolma bilgiye inanan insanları inandırdınız yani bi yazı insanı ne kadar etkiler kanıtı burada.
Teşekkür edebilirler belki haklı bulurlar ama çoğu insanı ölene kadar ben hadimim diye kandıran varlıkları ben çok gördüm ve kulaktan dolma bilgimde yoktur olsa bile gerçek gibi söylemem.

Geceleri ben de araliklarla uyaniyorum ve bu bazen sabah namazi vaktine de denk gelebiliyor. YOrgunluktan ve uzun yatistan kaynaklanan bir durum olabilir bence. YA da SAyin Origanum un dedigi gibidir. Melekler namaza kaldirmazlar sizi.

Afedersiniz Kusura Bakmayın Ama size bir yerde hiç hak vermiyorum dövme kısmında

Lütfen kulaktan dolma bilgilerle gerçekmiş gibi yorum atıp insanlara yalan bilgi aşılamayın.
Çünkü inananlar var.
Sormazlarmı insana senin yakınınımı dövdüler?
Nereden biliyorsun? veya o'hadimmi yoksa şeytani bi ifritmi?
Şeytani bi ifrit namaza kaldırmaz peki müslüman ama cahil bi cinde olabilir hadim her karışık zikir çeken insana gelseydi şuan ben varlık ölü bulunurdum.
Ve hadimler öyle sandığınız kadar basit varlıklar değiller makamını terkedip bi insana gelmezler hadimim diye gelenler yalan söyleyenlerdir.
Lütfen bide o'kadar kişi teşekkür etmiş 7'kulaktan dolma bilgiye inanan insanları inandırdınız yani bi yazı insanı ne kadar etkiler kanıtı burada.
Teşekkür edebilirler belki haklı bulurlar ama çoğu insanı ölene kadar ben hadimim diye kandıran varlıkları ben çok gördüm ve kulaktan dolma bilgimde yoktur olsa bile gerçek gibi söylemem.

Dövülen kişiyi biliyorum, bir arkadaşımın anneannesi. Bir daha beni gerçek dışı yazmakla itham etmeyin. Karıştırmayın başkalarıyla.

Sevgili origanum, o hanim yada bu durumdan muzdarip insanlar namazlarini artik Allah icin degilde hadimlerin darblerinden kacinmak icin kiliyorlardir, bu pisikoloji altinda bu namazin ibadet degeri kalmazki, kalmadigi gibi kadinada faydasi yok.Hadimlerin cikari ne oluyor bu durumda, ben bunu bir türlü oturtamadim, niye yani ne ugruna ?

Bu konuda yardimci olabilirmisniz, takildi kafama..

Peki sevgili origanum, kişi havas çalışması yapmadığı halde sabah namazına uyandırılıyorsa ne yapması gerek

Sevgili origanum, o hanim yada bu durumdan muzdarip insanlar namazlarini artik Allah icin degilde hadimlerin darblerinden kacinmak icin kiliyorlardir, bu pisikoloji altinda bu namazin ibadet degeri kalmazki, kalmadigi gibi kadinada faydasi yok.Hadimlerin cikari ne oluyor bu durumda, ben bunu bir türlü oturtamadim, niye yani ne ugruna ?

Bu konuda yardimci olabilirmisniz, takildi kafama..

Yok, yaşlı kişiler gerçekten namazlarını kılmak istiyorlar ama artık elden ayaktan düştükleri için kalkamıyorlar. Herkeste olan bir durum değil tabi. Bir de sadece hadim olmak zorunda değil orada üstü kapalı bahsettim bazı görevli varlıklar dedim yanına virgül ekleyip hadimlerin dikkatini çeker dedim. İki cümlelik ifadeyi tek cümlede birleştirince anlamda bazı farklılıklar ortaya çıkabiliyor. Dikkatini çeker kısmı ayrı diğer varlıkların fiziksel iletişimde bulunmaları ayrı. Ama her ikisi de islami varlıklar. Enerji seviyesi değiştikçe varlıkların dikkatini çekmek doğal bir durum. Bu da diğer bazı şeyler gibi bazı okumalarla da yapılabilir bilindiği gibi. Zor kullanmak hiç hoş değil tabi, hele ki hasta ve yaşlı insanlar için son derece kolaylıklar tanınırken. İçinden ibadet etmek gelmeyip de bunu zorla yapmak günümüzde bazı gösteriş için ibadet eden kişilerde olduğu gibi aynı şekilde bir değer taşımaz tabi, bu da ayrı bir durum. Varlıklar insanların yaydığı frekanslara göre tepki verirler, her birinin tarzı ayrıdır, bunların yöntemi de bu şekilde. Onlara aşırı bir yararı yok bildiğim kadarıyla kraldan çok kralcı olmak diyebilirim, tabi bir de o insanların enerjisinden beslendikleri için velinimetini yitirmemek gayesi.

Peki sevgili origanum, kişi havas çalışması yapmadığı halde sabah namazına uyandırılıyorsa ne yapması gerek

Eğer uyanmak istiyorsa ve çalar saat yetmiyorsa zarar vermediği taktirde birilerinin kaldırması güzel şeydir, keyfine varılmalı. Ancak istenmiyorsa musallat durumu çözülmelidir. Temizlenme, arınma, korunma çalışması ile halledilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri