Ben ve Karabasan

Hizmetkar

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar size başımdan geçen bir kaç paronormal deneyimlerimi anlatmak istiyorum

19 yaşındayım ve 13 yaşından beri karabasan ile boşumaktayım bir kaç gün gelmeyip bir günde 5 6 defa geldiği oluyor 1 ay durmadan hergün geldiği oluyor son 1 aydır kesintisiz hergün gelmektedi ve bazen bu sayı günde 2 3 katlanmaktadı ki sadece karabasan olsa iyi bazı günlerde üzerime doğru insan şeklinde dumanın geldiğini hissettiğim oluyordu (Karabasan geçiriyorken) ve bu durum bağırarak uyanmama ve ağlayarak uyanmama neden oluyordu

hatırladıklarımdan bir kaçını anlatmak istiyorum saat 10 veya 11 di erken yatmaya karar vermiştim karbasan geldiğinde hala koridor lambası yanıyordu ve kapım kapııydı kapımın pencerresinden kapının önünde hızlı hızlı gölgelerin geçtiğini görüyordum ve sonunda kurtulmuştum tekrar uykuya daldım gene karabasan geldi bu sefer kapı birazcık aralıklıydı kapı hiç hareket etmeden içeriye birşey girdi ilk önce dağınık bir duman gibiydi sonra bana yaklaştıkca insan silüetni alıyordu ki neden bilmiyorm ama abim sanmıştım üstüme doğru geldikçe korkum kat kat artıyordu ve tam dibime geldiğinde karabasan çözülmüştü.

bu hikayemde karabasan yok ama paranormal bir olay var
Abimle aynı oda yatıyoruz ve malesef abim gecelere kadar yatağının içinde sevgilisiyle konuşuyordu ki o gün çok yorgundum halısahdan gelip duşumu aldıkdan sonra direk yatağıma girdim hiç abime itraz etmeden uykuya dalmıştım ve güzel bir uyku çekiyordum bilen bilir yorgun bir günün ardından sıcak yatağına girmenin ne olduğunu :) işte zaman geçti ve birden gözlerimi açtım açmam ile karşımdaki gene o duman tarzındaki şeyi görmüştüm ve bu sefer daha çok gerçekci idi sanki tam beni boğazlarken uynamıştım uyandığımda çığlık çığlığa kalmış evi başıma toplamıştım sonra meğersem abim uyandırmış horluyormuş yastığımı düzeltmem konusunda uyarıcakmış ki ben böyle birşey ile karşı karşıya geldim

diğer bir hikayem ise ramazan bayramında geçti
Oruç zamanlarındaydı niyetimi ettikden sonra yatağıma girdim abim uyumamıştı diğer odada biligisiyar başında sabahlıyordu (bu arada şunu hatırlatmak istiyorum abim hiç bir dine mensup değil yani ateist) o gün yoğun bir şekilde karabasan geliyordu normal olduğu için pek tuhaf karşılamadım sabah uyandığımda bir gariplik hissetim gece yattğım yatakda değildim diğer odada abimin karşısında idim abime sorunca 'kendin geldin abicim' dedi ve bana psikoloji doktoruna görünmeme tavsiye etti ve nedenini söyleyince şok oldum. odaya geldiğimde daha aydınlık değilmiş etraf . ben hatırlamıyorm ama abimle bir diyolog yaşanmış ki ben daha odaya nasıl geldiğimi bilmiyorum hemen sizlere direk abimin azından geldiği gibi söylemek istiyrom
Ben- Abi sana bir soru sorucam
Abim- Buyur abicim
B- abi sen ateistmisin ?
A- :) :) :) o nerden çıktı gece gece
B- hiç , abi son peygamber neden ozaman geldi biliyormusun
A- :) :) bilmiyorum neden ?
B- ben biliyorum .
A - nerden biliyorsun ?
B- Çünkü bana geldiler.
demiş ve uymuşum bunu duyunca tüylerim diken diken oldu

geçenler forumda melek çağırma konusunu görmüş ve denemiştim birşey hissetim o zaman ve ogünden itibaren bir daha karabasan gelmedi..

Bunu herkes hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır. Korku verici bir durumdur Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir. Karabasanın olma nedeni ykudan uyanmamıza rağmen rem uykusundaki fizyolojik felç halinin, uyanır uyanmaz çozülmemesine bağlıdır. Çok basit açıklamak gerekirse Uykudan uyandığın anda beyin uyanıyor ama vücut uyanmıyo İkisi arasında bir bağlantı vardır Vucut bu sinyali alıp gerçekleştiremiyor hemen bu genelde stresten yorgunluktan vs. olarak açıklanır

Insanin uyanısı esnasinda fiziksel eterik ve astral bedeninin aynı zamanda bir araya gelmediklerini ve birinin dışarıdayken tam olarak bedene girmemiş halde diğerinin bedene dönmüş olduğunu biliyorum Odayı hisseder görürsünüz hatta dokunduğunuzu da hissedersiniz yatakta olduğunuzu da Fakat bağırsanız sesiniz çıkmaz çünkü astral bedeninizle bağırıyorsunuz, fiziksel bedeninize aynı uyarıyı gönderemiyorsunuz Aynı şekilde bu sebepten ötürü fiziksel bedeninizi hareket ettiremezsiniz hekime danışmanızı tavsiye ederim

Renkli harf kullanımı yasaktır

http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=15154

İyi forumlar

Bu yasadigin durum dedemin korkudan hafiz olmasinin sebebidir. Bencede astral seyahate cikcak gibi olmussun ama cikamamissin, uyurgezerlik ve konusmak yan etkileri zamanla biter diye dusunuyorum. Renkli yazilar cok guzel olmus ama yasak sanirim :)

Bunu herkes hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır. Korku verici bir durumdur Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir. Karabasanın olma nedeni ykudan uyanmamıza rağmen rem uykusundaki fizyolojik felç halinin, uyanır uyanmaz çozülmemesine bağlıdır. Çok basit açıklamak gerekirse Uykudan uyandığın anda beyin uyanıyor ama vücut uyanmıyo İkisi arasında bir bağlantı vardır Vucut bu sinyali alıp gerçekleştiremiyor hemen bu genelde stresten yorgunluktan vs. olarak açıklanır

Insanin uyanısı esnasinda fiziksel eterik ve astral bedeninin aynı zamanda bir araya gelmediklerini ve birinin dışarıdayken tam olarak bedene girmemiş halde diğerinin bedene dönmüş olduğunu biliyorum Odayı hisseder görürsünüz hatta dokunduğunuzu da hissedersiniz yatakta olduğunuzu da Fakat bağırsanız sesiniz çıkmaz çünkü astral bedeninizle bağırıyorsunuz, fiziksel bedeninize aynı uyarıyı gönderemiyorsunuz Aynı şekilde bu sebepten ötürü fiziksel bedeninizi hareket ettiremezsiniz hekime danışmanızı tavsiye ederim

Renkli harf kullanımı yasaktır

http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=15154

İyi forumlar

Peki abimle geçen muhabbetimi nasıl yorumluyorsun ?

Bu yasadigin durum dedemin korkudan hafiz olmasinin sebebidir. Bencede astral seyahate cikcak gibi olmussun ama cikamamissin, uyurgezerlik ve konusmak yan etkileri zamanla biter diye dusunuyorum. Renkli yazilar cok guzel olmus ama yasak sanirim :)

Evet yasakmış bende sonradan öğrendim :( malesef ne kadar uğraşsamda lucid rüyadan öte gidemiyorum :)

Peki abimle geçen muhabbetimi nasıl yorumluyorsun ?

Abinizle geçen muhabbetiniz Uyurgzerlik belirtisiyle Eş değer Uyurgezerlik derin rüyasız uyku sırasında oluşur Uyurgezer olan birisi yatakta ayağa kalkabilir ya da gözlerini açabili Kişinin gözleri anlamsız bakar Evin içinde dolaşır kapıları veya ışıkları açıp kapayabilir Giyinebilir bir şeyler atıştırabilir ve hatta otomobil bile sürebilir Konuşabilir veya sakarca davranışlarda bulunabilir. Özellikle kabus yaşadıklarında çığlık atabilir konuşabilir mantıksız cevaplar verebilir Paranormal olay ile ilişkilendirmeyin hemen doktora gitmenizi tavsiye ederim

Bende anlattığınız şeylerin parapiskolojik bir durum olmadığını ve diğer arkadaşlar gibi karabasan olayının sizdeki halinin uyku felci diğer olayında uyurgezerlik olduğunu düşünüyorum. Piskolojik yardımı deneyin bencede. İyi forumlar

Kesinlikle psikolojik uyku sorunlariyla bunlar o abinizle yasadiginiz diyalogda bilincaltinizda abinizin dini inancini fazla takmissiniz sanirim bu cikmis uyurgezerlik halindeyken ^^

Geri