Bedenli Ve Bedensiz Varlıklar Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Denizlim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Denizlim

Kayıtlı Üye
Bildiğim kadarıyla astral dünyada hem bedenli(enerjik) hem bedensiz varlıklar var.

Bunların farkı nedir? Hangisi daha güçlüdür?

İnsan bunları obsesyona yada posesyona uğratabilirmi?

Bedensiz varlık yok .
Her plana bir beden gerekir astral plandada astral beden vardır.
Obsesyona ve Posesyona uğratabilirsiniz fakat güç gerektirir.

Hangisi güçlü ? -> İmanla paranın kimde olduğu beli olmaz. Tanrıda tebdili kıyafet gezermiş.

Peki bu varlıkların çakraları bulunur mu? Varsa nasıldır?

Ekli dosyayı görüntüle 6277

Şunun varlıklar için olan şeması nasıl olur? Yani astral bedeni olan bi varlığın mental bedeni olur mu yada hangi bedenleri olur?

O varlık her planda istediği gibi hareket gösterir mi yoksa üst planlar için çakrasını mı kullanması gerekir? (tam anlatamadım sorumu)

Bi varlığın bedenini belirli bi enerji noktasına yada enerjik bi objeye bağlayabilir miyiz? Bağlarsak bu posesyon mu olur? (ve hangi bedenini bağlamamız gerekir)

Kısacası varlıkların enerji sistemleri ve nasıl kontrol altına alınabilceği hakkında bilgi istiyorum, yöntem değil mantıken.

Kısacası varlıkların enerji sistemleri ve nasıl kontrol altına alınabilceği hakkında bilgi istiyorum, yöntem değil mantıken.

Bende Hz. Süleyman olmak istiyorum fakat önce cat sonra murat.
Siz bu konuları biraz araştırın bence.
Çakralar , enerji , evren kuantum astral seyahat varlık seviyeleri goetia kabala

Bunları zaten biliyorum ve sürekli araştırıyorum fakat sorduğum soruların cevapları bunlarda malesef yok

Bedenli ve bedensiz derken, belli bi şekli olana bedenli şekilsiz bulutumsu enerjilerede bedensiz mi diyorsunuz??

Çakralar bütün varlıklarda bulunur fakat şemasını çizemem çünkü bilmiyorum ve bu bilgi işimizede yaramıyor zaten.

-> Astral bedeni olan varlığın mental bedeni olurmu ? -> Bilinçli varlıklar tekamüle tabii olduğu için yükselebileceği her plan için o plana uygun bir bedeni vardır.

-> Varlık her planda dolaşabilirmi ? -> Varlık sahip olduğu güce göre değişir. Mesela zengin biri boğaz manzaralı lüks bir kafeye gidebilir fakat fakir gidemez Su bile 5 tl çünkü.

->Üst planlar için çakramı kullanılır ? Çakra enerji alışverişi sağlayan bir sistemdir. Üst planlara çıkmak için birçok şeyi yanyana getirmelisiniz. Bu üst plandan ne anladığınızı bilmiyorum onuda belirtiyim.

->Varlığı bir enerjik objeye bağlayabilirmiyiz. ? -> Enerjik bir objeden kastınız nedir Süleyman cinlerini vazoya hapsetmiştir. Temelde herşey gibi vazoda bir enerjidir Enerjinin farklı tezahürleri.

Bu posesyon olurmu ? -> Hayır olmaz. Siz varlığı belli bir yere bağlıyorsunuz. Posesyon varlığın iradesini devre dışı bırakıp onu yönetmedir.

->Hangi bedenini bağlamamız gerekir. -> Bu sizin bileceğiniz birşey

Varlıkların enerji sistemleri ve nasıl kontrol edileceği hakkında bilgi istiyorum. -> Bu soruyu cevaplamıyorum çünkü kapsamı çok geniş.

Sonuç olarak bu bilgiler sizi tatmin etmeyecek çünkü siz ne sorduğunuzu bilmiyorsunuz.
Amaç varlıkları kontrol etmekse diğer soruların manası nedir.
Bunların birbiriyle hiçbir ilgisi yok.
Öncelikle konuyu doğru düzgün bir araştırın sorduğunuz sorunun manasını bilin.

şunu sormak istiyorum aslında. Bir varlığı bir şekilde kendimize veya kişisel enerji alanımıza bağlayıp sürekli yanımızda taşıyabilirmiyiz?

şunu sormak istiyorum aslında. Bir varlığı bir şekilde kendimize veya kişisel enerji alanımıza bağlayıp sürekli yanımızda taşıyabilirmiyiz?
Böyle anlatılması uygun karşılığı vermese de evet mümkündür ama sıradan insanlar için değil. Peygamber niteliklerinden bahsediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri