"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bedenimde çıkan şekiller

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mexbel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mexbel

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ağrısız ve kaşıntısız bir sembol çıktı bununla ilgili bilgi sahibi olanlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim

Güzel çizim nerde yaptırdın ayrıca sonra ki resim benim elime fütursuzca rune çizdikten sonra aynı yara izi gibi yani muhteşem
Gittiğim dermatoloğda siz gibi düşündü.size de inandırıcı gelmemiş belli ama gerçek bu, bir anda olan bir durum. Üstelik bu ilk değil, on yıl kadar önce yine olmuştu. Lütfen anlayan birileri varsa yazsın.

Kolye takmıyordum, daha önceki kolumun iç kısmında olmuştu ve aynı şekil. Bu sefer sol gögüs üstü. Söylediğiniz durumda çabucak geçtiğini söylüyor drlar oysa benimki ilk sefer 3 ay sürmüştü bu ise 2 hafta kaldı. İlk anda kabarma sonrasında fotoda olduğu gibi kırmızı çizgi halini aldı. Beni ürkütense aynı şekli ikince kez görmek oldu. İlk seferde kolumu bir şekilde bir şeye temas ederek yakmış olabileceğimi düşündüm ama o şekil hiç bir şey bulamadım evde, bu seferkinde zaten farkında olmadan böyle iz bırakabileceğim bir temas mümkün değil.kaldı ki her iki durumda da ne acı, ne kaşıntı,ne de yanma hiç bir şey yok.

Kolye takmıyordum, daha önceki kolumun iç kısmında olmuştu ve aynı şekil. Bu sefer sol gögüs üstü. Söylediğiniz durumda çabucak geçtiğini söylüyor drlar oysa benimki ilk sefer 3 ay sürmüştü bu ise 2 hafta kaldı. İlk anda kabarma sonrasında fotoda olduğu gibi kırmızı çizgi halini aldı. Beni ürkütense aynı şekli ikince kez görmek oldu. İlk seferde kolumu bir şekilde bir şeye temas ederek yakmış olabileceğimi düşündüm ama o şekil hiç bir şey bulamadım evde, bu seferkinde zaten farkında olmadan böyle iz bırakabileceğim bir temas mümkün değil.kaldı ki her iki durumda da ne acı, ne kaşıntı,ne de yanma hiç bir şey yok.
Belki de hiç üzerinde durmamam gerekiyor. Bilemiyorum..

Buna benzer bisey paylaşmıştı daha once biri bacağında mi kolunda mi ne vardı. Bu kadar düzgün olması şaşırtıcı 🧐 yine buydu yanlış hatırlamıyorsam o da düzgündü garip 😏

Buna benzer bisey paylaşmıştı daha once biri bacağında mi kolunda mi ne vardı. Bu kadar düzgün olması şaşırtıcı 🧐 yine buydu yanlış hatırlamıyorsam o da düzgündü garip 😏
Benzer bir durum yaşayan vardır belki diye ve neden olduğunu bulamadığım için paylaştım. Hayırlısı artık.

Geri