"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başkasıyla evlendirecekler

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

King-Of-Stellar

Kayıtlı Üye
Daha önce iki konu açmıştım;

1. http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=37900
2. http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=39260

Hep bir gün onunda bana karşı bir şeyler hissedeceğine dair inancımı yitirmedim ve bir gün artık sabrımın kalmadığını bana son kararını açıklamasını istedim. Bana seni üzmek istemiyorum, tamamen benimle ilgili sorun diyerek arkadaşlığımızı sürdürmemiz için ısrar etti. Ben de anlayış gösterdim ve kabul ettim. Ama bir kaç gün sonra onu aile dostlarına zorla vereceklerini ve ondan dolayı bana öyle demek zorunda kaldığını söyledi. Aslında söylemek istemiyordu. Kötü olduğunu görünce üstüne gittim oda söylemek zorunda kaldı. Tabi kız onlara hayır demiş. Çok geçmeden halası oğluna istemeye geleceklerini söylüyor. Kız istmediğini söyleyincede ailesi ondan bu sefer yüz çevirmiş. Ben tüm olanları anneme anlattım ve annem de kızın bana gönlü varsa istemeye gidebileceğini söyledi. Kızın bende gönlü var. Ama artık çok geç diyor. Henüz istemeye gelmediler ama ailesi bu konuda onu zorluyor. Sizce ne yapabilirim? İkimizde çok kötü durumdayız. Bir dua önerirseniz sevinirim.

Daha hersey bitmis sayilmaz. Anneninizi bir an evvel kizi istemeye yollayin. Siz once yapmaniz gerekeni bir yapin gerisi gelecektir.

Daha hersey bitmis sayilmaz. Anneninizi bir an evvel kizi istemeye yollayin. Siz once yapmaniz gerekeni bir yapin gerisi gelecektir.

Kız çok geç diyor. Zaten annem gitse bile babası vermezmiş. İşin zor kısmı da kızın bana yardım etmemesi. Yani mecburen başkasıyla evlenecek. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kızın bana yardım etmesi gerek ama psikolojik çökmüş durumda.

Kız çok geç diyor. Zaten annem gitse bile babası vermezmiş. İşin zor kısmı da kızın bana yardım etmemesi. Yani mecburen başkasıyla evlenecek. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kızın bana yardım etmesi gerek ama psikolojik çökmüş durumda.
Bunların hepsi bahane gibi geldi. Ailenin tek amacı kızı evlendirmek gibi görünüyor, doğruysa ve bu da bahane değilse tabi.
Adam daha önce kızını başkasına vermeye meyletmiş kız istememiş iptal olmuş, şimdi akrabasıyla evlendirmeyi düşünmüş.
Neden bir başkası olmasın? Ayrıca meşhur söz ''isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara'' Gidin isteyin olduysa oldu olmadıysa olmadı.

Bunların hepsi bahane gibi geldi. Ailenin tek amacı kızı evlendirmek gibi görünüyor, doğruysa ve bu da bahane değilse tabi.
Adam daha önce kızını başkasına vermeye meyletmiş kız istememiş iptal olmuş, şimdi akrabasıyla evlendirmeyi düşünmüş.
Neden bir başkası olmasın? Ayrıca meşhur söz ''isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara'' Gidin isteyin olduysa oldu olmadıysa olmadı.

Kızın evini bilmiyorum. Hem kız yardımcı da olmuyor. Numarasını istedim ailesinin, annemin konuşması için onuda vermedi. Bu konuyu kapatmamı istiyor. Ben de kaçış çıkış yolu değil diyorum. Kızın bana yardımcı olması gerek mutlaka.

Kızın evini bilmiyorum. Hem kız yardımcı da olmuyor. Numarasını istedim ailesinin, annemin konuşması için onuda vermedi. Bu konuyu kapatmamı istiyor. Ben de kaçış çıkış yolu değil diyorum. Kızın bana yardımcı olması gerek mutlaka.
Yanlış anlamayın ama kız istemiyor bence zorlamayın.

Bu işin normalinde erkek benimle evlenirmisin? Der. Kızda kabul eder. Neden bu kadar karmaşıklaşıyor ki?

En doğrusu hidip babası ile konuşman dostum , yani onu kazanmak istiyorsan yapılması gereken bu . Her gece yat kalk Allaha(Tanrıya) dua et onu sana bağışlaması için . Dua nın açamayacağı kapı yoktur .

Yazacağım cevabı kimse üzerine alınmasın lütfen genelleme yapmıyorum.
Konuya gelecek olursak, olay bana biraz mantıksız geldi. Ailesi başkasına vermeye çalışıyor, kızın sizde gönlü var ama yardım etmenize izin vermiyor. Tamam aşkın gözü kördür eyvallah ama benden tavsiye siz gözünüzü açık tutmaya çalışın. Çünkü çevremde ilişkisi olan kime baksam bayanlar kıskandırmak için anlattığınız olayın benzerlerine çok başvuruyorlar. İşte beni istemeye gelecekler de sen bir şey yapamazsın da ben karşı çıkıyorum ama olmuyor sen sakın bi şey yapma vs. vs. bu cümlelerin ardı arkası kesilmez. Sizin bu durumla ilgilenmeniz, telaşlanmanız hatta bu olayın içinize dert olması karşınızdaki kişinin anlatılamayacak kadar hoşuna gider. Bence biraz şüpheci olun. Maalesef bu oyunun bir kuralı yok. Kazanmak istiyorsanız oyunu akıllıca oynayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri