Bas agrisi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arzuhal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arzuhal

Kayıtlı Üye
Burnumuzun neden iki delikli oldugunu hic düsündünüzmü???:biggrinjester:Nefes alirken ikisini birden kullaniriz,sag taraf sicagi yani (günes)i timsal eder,sol taraf ise sogugu yani (ay)i timsal eder.

-Basiniz agriyorsa eger.Sag tarafi kapatarak 5 dakika sol taraf ile nefes alip verin.

-Kendinizi yorgun ve bitkin hissediyorsaniz.Sol tarafi kapatip sag taraftan nefes alip verin 5 dakika tabiiyiki.Hem zihniniz acilir hem yorgunlugunuz giderilir. Bu yöntem coook eskilerde.Dogu kültüründe uygulanirmis.:nopity:Almanyadan hepinize sevgi ve selamlar.

peki birşey sorucam bence fikriniz yanlış yada kaynağınız biz bütün gün boyunca 2 deliğindende nefes alıyoruz başımızın ağrısı gitmiyorda tek deliğinden alıncamı gidicek ağrısı ? yani başım ağrıyor ve bundan dolayıda moralim bozuksa ben 2 deliğindende nefes alınca gidicekmi ağrısı ve sıkıntısı ?

peki birşey sorucam bence fikriniz yanlış yada kaynağınız biz bütün gün boyunca 2 deliğindende nefes alıyoruz başımızın ağrısı gitmiyorda tek deliğinden alıncamı gidicek ağrısı ? yani başım ağrıyor ve bundan dolayıda moralim bozuksa ben 2 deliğindende nefes alınca gidicekmi ağrısı ve sıkıntısı ?

Degerli arkadasim, bu uygulamayi bir arkadasim benimle paylasti,Ben faydasini gördügüm icin sizlerlede paylasmayi uygun gördüm.Yukarda bir arkadasimizin yazdigi gibi bende de sünizit var ve devamli basim agrir, kendiniz deneyerek kendi fikrinizi edinebilirsiniz bence.Bu konuda bilgisi olan mod,larimiz oldugunu biliyorum,Mutlaka bilgi vereceklerdir.Iyi forumlar.Sevgiler :nopity:

Bunu yeni duydum. Başı kolay ağrıyan ve çabuk yorulabilen biriyim. Böyle zamanlarda deneyeceğim Arzuhal'cim teşekkür ederim çok :) Sevgilerle..

Geri