tabula
Kayıtlı Üye
Son 6 yıldır hayatımı boşluğa sürükleyen bir olayla uğraşıyorum.. 6 sene önce fısıltı şeklinde sesler duymaya başladım. Kulaklarımla değil beynimle duyuyordum.. Hemde günün neredeyse her vaktinde.. Daha sonra bu sesler görüntülere dönüştü.. Hayatımda asla göremeyeceğim kadar mükemmel bir erkeğin görüntüsü ve bana sürekli beni neden bıraktın diye isyan ediyordu.. Kimsin sen diye sorduğumda gözlerimin önüne bir kelime gelmişti 'Mercan'... işin en ilginç yanı gözleri gözlerimle aynı renkti zümrüt yeşili.. Haliyle çok korkuyordum birilerine anlattığımda her gece mi bana kabus ediyordu. Üşüdüğümde beni ısıtıyor, başıma gelecek felaketlerden daha önceden bir şeyler söyleyerek beni olaylardan kurtarıyordu resmen.. Yıllar geçti sevgilim de aynı varlığı gördüğünü kendisini beni bırakmazsa hayatına mal olacağını söylemiş erkek arkadaşım ertesi 1 yıl boyunca defalarca sakatlandı.. Artık bacaklarını bile eskisi kadar rahat kullanamıyor.. benım halüsinasyonlar artınca psikolojik tedavi görmeye başladım, hastanede yattım 3 yıl ilaç kullandım ama hiç bir faydasını görmedim.. Daha sonra annemin aklına uyup bir hocaya gittik.. Adam üzerime dualar okudu bana musallat olan şeyin rahat bırakması için ve şaka gibi gelecek ama adam aynı gece öldü...
Hala aynı rüyalar düşler devam ediyor. Bu varlık her neyse hem geceleri yanımda, hemde gündüzleri ensemde. Aslında alışmaya başladım bile diyebilirim. Ama bir sorun var. Ondan korktuğum her saniye bana işkence ediyor diyebilirim. Defalarca ailem yatağımda yüzüm ellerim kan içinde buldular beni.. Belki bir bedel ödeyeceğim biliyorum ama ben de bundan kurtulmak istiyorum.. Belki gerçekten psikolojiktir diye bir ümidim var .. Sanırım gerçekten çok büyük tavsiyelere ihtiyacım var....
Hala aynı rüyalar düşler devam ediyor. Bu varlık her neyse hem geceleri yanımda, hemde gündüzleri ensemde. Aslında alışmaya başladım bile diyebilirim. Ama bir sorun var. Ondan korktuğum her saniye bana işkence ediyor diyebilirim. Defalarca ailem yatağımda yüzüm ellerim kan içinde buldular beni.. Belki bir bedel ödeyeceğim biliyorum ama ben de bundan kurtulmak istiyorum.. Belki gerçekten psikolojiktir diye bir ümidim var .. Sanırım gerçekten çok büyük tavsiyelere ihtiyacım var....