Balık Burcu (diğer buçlarla uyum ve özellikleri)

kesinlikle beni anlatmış süper valla:)yalnız benim gerçek burcum kova tabi yükselenimden daha çok etkileniyorum anladığım kadaruyla.kovayıda okumak isterdim ama bulamadım.ben mi görmedim yoksa :rolleyes:

Arkadaşlar saçma olacak ama balık burcu kişilerin hiçbir zaman çekik(yada çukurda) gözleri olmazmış.Hep iri olurmuş.Aranızda çekik gözlü balık varmı?

ben hem çekik azda olsa hemde iridir gözüm..
hrkes gözlerin güzel derler..... :)))))):cheers2:

iyi akşamlar bende balık burcuyum ancak =))

burdaki çoğu şeyle uyuşmuyorum... bir kısmı hariç

emeğine sağlık güzel paylaşım

Bütün olumsuz yönleri abartılarak anlatılmış, kariyerle ilgili yazılanlar çok iddialı." ...Çünkü bir amaca ulaşmak için gerekli savaşçı ruhları yoktur... Siz, gene de onlardan pek parlak bir kariyer beklemeyin..."gibi (:Albert Einstein ı düşününce yazılanlar çok ironik geldi bana...

Çok doğru yazılanlar. Ben de balık burcuyum ve aynen beni anlatmışsınız. Teşekkürler. Emeğinize sağlık...

ben ce her ınsan cıft karakterlıdır olmassa olmaz zaten bence balık olmak super bırsey :D

Arkadaşlar saçma olacak ama balık burcu kişilerin hiçbir zaman çekik(yada çukurda) gözleri olmazmış.Hep iri olurmuş.Aranızda çekik gözlü balık varmı?

Balık burcu uzakdoğulular napıcak:D Belki de çekik olmasına rağmen büyüktür, bir balık burcu olarak benimde gözler çekik ama küçük saylanmaz:)

Geri