"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ay ile güneş arasındaki açı nasıl hesaplanır?

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

arizona_34

Banlı Kullanıcı
arkadaşlar bana vefklerde kullanılan ay ile güneş arasındaki açının nasıl hesaplanacağını anlatabilecek birisi var mı?

arkadaşlar bu konuda bulduğum 2 kaynak eşleşmiyor acaba hangisi doğru? word a attım buradan bakabilirsiniz

vefklerde kullanılan ayin menzilleri ve ay ile yıldız (gezegen arasındaki açıdır. ) ay ile güneş arasındaki açı bizi ilgilendirmez.

ama hesaplarken yıldızların buluduğu yer ay sembolünün altındadır. epimeris takvimine bakınca görüsünüz oarada ay ile güneç arasındaki açı değil güneş burcundaki gezegen ile ay burcundaki gezegen arasındaki açı hesplanır. sitemizde detaylı bilgi mevcuttur.

ayın ise menzilleri hesaplanır onun güneşle bir alkası yok. o konuda sitemizde mevcut

açı derken kastettiğim zaten gezegenler arası açı.benim yaptığım ilk yöntem bu konuda doğru mu yanlış mı?onu söylerseniz sevinirim

bu konularda ayrıntılı bilgileri sitede bulamadım yardımcı olurmusunuz?

Sitenin Kutuphane bolumunde Bulent Kisa'nin yazmis oldugu "Havvasin Derinlikleri" adli kitabini indirebilirsin (birinci cilt). Konu ile ilgili butun bilgiler o kitapta mevcut, Zaten takip ettigim kadariyla sitedeki hemen herkes o kitaptan alinti yapip buraya "paste" ediyorlar. Iyi sanslar.

(30 x 13 inç)
Geri