bemeremeleber
Banlı Kullanıcı
Aura güçlendi diyelim belki bir takım varlıklara karşı bu aura koruma sağlayabilir güçsüz olanlara ama aura sürekli sabit kalmaz .Zikir esnasında belki zirveye çıkabilir. Aura güçlenirse kullandığınız elektronik aletlerde bozulmaya uğrayabilir. Bir tane medyum adam vardı ve buna yüzük vermişlerdi yüzük ne taşı bilmiyorum. Bu yüzük ile aurasını 10 kat güçlendirdiğinden bahsediyordu. Bu tarz takı vesayre şeyler işe yarıyabilir. Onun dışında gene konudada bahsedilmiş nefes egzersizleri . Doğru nefes almak diye bir kavram var bununla beraber torus enerjisi diye bir kavramda ortaya atmışlar yabancıları özellikle torus enerjisi ile ilgili nasıl yapıldıgı videoları var egzersiz tarzında ve nefes alma. şöyle bir makalede var "torus un gizimli gücü diye google dan bakarsınız" Sadece esmaül hüsnada değil başka kelimelerlede bazı şeyleri yaptıgını idda edenler var. Sürekli " cı " demek gibi bununla 3. gözü bir süre sonra açtığını idda edenlerde var. Ellerini ortada bir balon varmış gibi onu tutuyormuş gibi yakınlaştırıp uzaklaştırıp aurasını güçlendirdiğini idda edenler var. Hatta aurayı muhtemelen bazı cihazlarlada artırmak mümkün olabilir. Auranın full olması için yanlışsam düzeltin çakranların zaten tamamen açık olması gerekiyor. Tam açıkkende bu etraftaki varlıklar gözükmeye başlıyor
Replitian musallatı cin musallatı olanın aurası bunu sarkaçla haritanlandırıyorlar radyestezi diyorlar ben sarkaçcılar diyorum.
Replitian musallatı cin musallatı olanın aurası bunu sarkaçla haritanlandırıyorlar radyestezi diyorlar ben sarkaçcılar diyorum.