ASTRAL SEYAHATE ÇIKMAK

enerjidurusu

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar kendi bilgi ve tecrüblerimi kullanarak birazda ai gibi bir araçtan yardım alarak astral seyahate çıkma adımları pdf si oluşturdum sizden ricam okumanız bir yanlış veya eklememi istediğiniz bir yer varsa bana söylemeniz

Ekli dosyalar

Herkese merhabalar kendi bilgi ve tecrüblerimi kullanarak birazda ai gibi bir araçtan yardım alarak astral seyahate çıkma adımları pdf si oluşturdum sizden ricam okumanız bir yanlış veya eklememi istediğiniz bir yer varsa bana söylemeniz
Bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler ederim.

Okudum astralin abc si olmuş.
Orda karşılaşılan varlıklardan da bahsedebilirsiniz.. reptiller, demonlar, servitorlar gibi..
Karşılaştığımız varlığın servitor mu yoksa farklı boyuttan organik(umarım doğru tanımdır) bir varlık mı olduğunu nasıl anlarız.. Astralde saldırıya uğradığımızda mesela ***silahlı saldırı*** ne yapmamız gerek.. gibi gibi yani 😹

Ben 30 yaşından küçücüğüm diye o halde inanılmaz etkilendim. O halde bir soru astral ile geleceği görme şansını elde ettin mi ? Öyle olduğunu duymuştum

Ben 30 yaşından küçücüğüm diye o halde inanılmaz etkilendim. O halde bir soru astral ile geleceği görme şansını elde ettin mi ? Öyle olduğunu duymuştum
Benim sezgilerim iyidir.. net göremesem de başkalarıyla ilgili doğru tahminler yaparım arada.. size de içimden geldi masum genç bir kız olduğunuz için belki..
size varlıklı (her anlamda yani hem cinler demonlar reptiller filan hem de dünyalık olarak) 44-45 yaşlarında esmer su grubu burcu ama çapkın ve küfürbaz, ahlaksız, biraz kaba saba, yalancı ama size niyeti gerçek olan bir kısmet çıkacak öyle hissettim sanki.. bakalım yani.. hayırlısı olsun :giggle:

Benim sezgilerim iyidir.. net göremesem de başkalarıyla ilgili doğru tahminler yaparım arada.. size de içimden geldi masum genç bir kız olduğunuz için belki..
size varlıklı (her anlamda yani hem cinler demonlar reptiller filan hem de dünyalık olarak) 44-45 yaşlarında esmer su grubu burcu ama çapkın ve küfürbaz, ahlaksız, biraz kaba saba, yalancı ama size niyeti gerçek olan bir kısmet çıkacak öyle hissettim sanki.. bakalım yani.. hayırlısı olsun :giggle:
ya teşekkür ederim. Benim su gurubu erkek arkadaşım var lakin dünyanın en naif insanı. Tabi ileride neler olucağını bilemeyiz lakin yaşım henüz 23 44 yaşında bir adamı kabul edebileceğimi düşünmüyorum. İçinden geleni söylediğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim 💕💖💞

Defalarca denedim. Kalanı ben ne düşünürsem zihnimi bir kurgusu gibi.hayal kuruyorum sanki hepsi bu. Bunu da nereden anlıyorum, görmediğim keşfetmedigim hicbir sey yok. Çıkış, evden Çıkış, şehir, farkli mekanı hayal etme ve orada oluş ama sadece zihni bir kurgu gibi. Tıpkı uyanıkken olduğu gibi. Hayal kurmaktan öte bir adım atabilmek istiyorum ama olmuyor. Bu kaçıncı deneyiş bilmiyorum.

Çay önerilerinin bir mantığı yok.
Değerli taş önemlilerinin açıklaması eksik ve astral plan ile pek ilgili değil.
Açlık ve tokluk bu konu da belirleyici değil vb

Ben önerileri çok doğru ve yerinde bulmadım açıkçası.

Geri