Astral Seyahat ve lusid rüyalara çıkışı kolaylaştıracak sesler için bir program

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pcxlord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
türk telekom tarafından bir engel olduğunu düşünmüyorum hangi programın engellediğini söylersen belki yardımcı olabilirim

astral seyahati bir kaç defa gerçekleştirdim başarılı olabilmek için yardımcı meteryallerden çok kişinin isteği bence daha önemli.

Tabi ki kişinin isteği daha ön planda zaten astral seyahate çıkacağınız zaman bulunduğunuz oda karanlık sessiz ve tüm elektronik aletlerden arındırılmış olması gerek. Sadece şunu yapabilirsiniz. Bu sesleri astral seyahate başlamadan rahatlamak ve gevşeme kiçin kullanabilirsiniz.

Ama sesli çalışırken dikkat edilmelidir. Bulunduğumuz yerlerde müzik dinlemek illaki şart değildir. Kulağımızı ve bedenimizi müzik ile çalışmalara yer vermemeye özen göstermeliyiz bence..

astral seyahati bir kaç defa gerçekleştirdim başarılı olabilmek için yardımcı meteryallerden çok kişinin isteği bence daha önemli.
Tabi ki program zaten çalışmadan önce kullanılırsa daha iyi olacaktır.
Ayrıca içeriği yönüyle bulunması tavsiye ederim.
Tabi ki astral vb. deneyimlerde istemek , inanmak ve korkulardan uzaklaşmak başta gelmektedir.
tşk..
saygılar..

download linki için "brainwave generator" olarak arama motorlarından aratabilirsiniz.

beynin alfa ritmine geçişinde yardımcı olabilmekte bu tip ses dosyaları. mantra çekmek, nefese odaklanmak daha etkili kanaatimce.

ayrıca ilgililere ev ödevi: i-doser
çalışın, yazılı yoklama yapıcam :)

Geri