"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşktan kurtulmak için ne yapabiliriz ?

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MyıldırımM

Kayıtlı Üye
Aşık olmak elimizde olan birşey değil ne yazık ki. Daha önceki zamanlarda 2 kişiye aşık olmuştum ama hiç istemediğim için sessizce içimde bitirebilmiştim.Şimdi ise karşıma birisi çıktı ve 1 senedir içimdeki bu şeyi bitiremiyorum 6 aydır onu birşey olur da karşılaşırım diye o ilçeye bile gitmiyorum ama iki de birde bütün sosyal ağlarını takip ediyorum. Bunu bitirebilecek her ne olursa olsun birşey var mı aşkın düzenimi olumsuz etkilemesini istemiyorum :boat:

Ek:Arkadaşlarım orada olduğu için çeşitli aktiviteler için giderdim,kayıt vs. sildirip herşeyi bıraktım

Uyuyamıyorum da kalbi köreltmek vs. ne olursa olsun arkadaşlar yeter ki bitsin ve bidaha olmasın

öncelikle yaşın kaç onu bilmem lazım eğer 18li yaslarında isen ne tavsiye etsem boş ama 25 felansan diyebilirim ki başına gelen kotu olayları dusun bir kaç gun kesin geçicektir geçmiyorsa suratıma tükür o derece eminim!bir de ya latif oku..

Herşeyden önce eğer açacağınız konu "Soru" içeren bir konuysa,lütfen "Sorularınız" bölümüne açınız.

Neden aşık olmak istemiyorsunuz onu anlamadım?Sanırım hiçbirinde açılamamanız ve platonik yaşamanız,yazdığınızdan bu çıkıyor.Bunu yapmaya devam ederseniz hep aynı şeyle karşılaşacağınızın farkında mısınız?Öğrenmeniz gereken bir şey var demek ki eğer 3tür aynı şekilde olaylar gelişiyorsa ve siz öğrenmeyip bastırdıkça psikolojiniz hepten bozulacak.Kayıt sildirimekten bahsettiğinize ggöre yaşınızı aşağı yukarı anlıyorum,bu yaşta zaten aşık olmanız ve böyle duygusal iniş çıkışları fazlaca yaşamanız doğanız ve yaratılışınız gereği normal,olmaması anormal ve esas olmaması/olamaması hekimler tarafından tedavi edilecek bir vakadır.

18 yaşındayım.Böyle şeylere hiç bulaşmadım,bulaşmayı da düşünmüyorum ama istem dışı olarak gerçekleşiyor birşey yapamıyorum. Bu beklemeyle geçmeyecek sanırım,engellemenin bir yolu yok mu ?

bir ara bendede vardı şöyle dua et ''Allahım ben bir kuluna aşık oldum kavuştur kavuşturmuyorsanda bu aşkı kes yada sana yönelt ya rabbi'' bunu her gün gerçekten samimiyetle söylersen kurtulabilirsin

sen aşkı bulsaydın ondan kurtulmak istemezdin. sen aşka açlıktakn kurtulmak istiyosun. senin tabirin de ki aşktan kurtulmak için aşkı bulman anlaman gerek dostum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri