benzeri durumu bende yaşıyorum. yani sesler duyuyorum ama yalnız kaldığım zamanlarda bunun bir çözümü varmı?arkadaşlar ben uyku ile uyanıklık arasında tek cümlelik sesler duyuyorum ya biri adımı cagırıyo yada bu türde işte bir ara bügün yine dalmısım öfkeli bir ses işitdim yine bu iki üç günde bir oluyo nedenini bilen varmı
şimdi nasıl konusuyolar onu anlamadım ben tek ses tonuyla bir tek güçlü ses duyuyorum oturupta konusmuyor eyer oyleyse senın olayı daha farklı ben tek ses den bahsediyorum acıklarmısın kendı olayınıpeki niçin ben? yani baska insanlarda olmuyormus. ve ben anlattığımda çoğu gülüyor,dalga geciyor ya da önemsemiyor konusmayı denesem bana bir zararı olur mu yada konusurlar mı*
ya böyle görüntü yok ama mesela odadayım pencerenin dısından sesler geliyo tek cümlelik sesler yani ya ismimi söylüyor yada hişşt gibisinden seyler ama bu ses insan sesi gibi değil yani içinden konusuomus gibi bi ses ve bu beni çok rahatsız ediyor genellikle yalnızken oluyorşimdi nasıl konusuyolar onu anlamadım ben tek ses tonuyla bir tek güçlü ses duyuyorum oturupta konusmuyor eyer oyleyse senın olayı daha farklı ben tek ses den bahsediyorum acıklarmısın kendı olayını