"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşivimdeki Çakra Resimleri

Lilac Fairy

Kayıtlı Üye
Nette bulduğum bütün düzgün çakra resimlerini paylaşıyorum.
Görerek öğrenmek sanırım daha etkili oluyor.
Tamamına yakınını yabancı sitelerden buldum.
Forumumuzda hepsi bir yerde olsun, benim gibi yeni öğrenen arkadaşlarımıza bir faydam dokunsun istedim.

Üstteki resmi de belki avatar olarak alırsınız. Hoş olabilir.

Arkadaşlar, imageshack sitesine yükleyemedim resimleri. Başka bir linke yükledim. Sanırım küçük çıkmış.
Üstlerine tıklayınca gerçek boyutlarıı göremezseniz haber verin, başka bir linke yüklerim.

Teşekkür ederim japongülü.
Şimdi baktım da resimlerin üstüne tıklayınca, açılan sayfadaki resmin de üstüne tıklayınca gerçek boyutu açılıyor.:offtopic:

Bir deneyin, olmazsa başka bir resim ekleme sitesi bulur oraya yüklerim resimleri.

Sevgiler.

Görseller hiç görünmüyor, çakraların sembollerine ihtiyacım var. Nettekiler farklı farklı, doğrusu hangisi, biri koyabilir mi?

Teşekkürler.

Görseller hiç görünmüyor, çakraların sembollerine ihtiyacım var. Nettekiler farklı farklı, doğrusu hangisi, biri koyabilir mi?

Teşekkürler.

Sembolleri ne için kullanacaksınız ? Temel çakra sembolleri az çok bellidir ayrıca sembollerin dışında lotus tasvirleri ortak nokta olarak alınabilir ama tabi tam temsili çizim ve ayrıntıları onu kullanan kişiye göre değişiyor.

Geri