shado
Banlı Kullanıcı
Üzülmeyin müsterih olun kalbinizi ferah tutun yolların ayrılması kesişmesinden hayırlı olur kimi zaman ..!Sevgi iki taraflı olur şüphenin olduğu yerde sevgi olmaz huzur olmaz o hanede yuvam diyemezsin ! Kurtulmuşsayılmazsınız henüz ama en azından üzüleceğiniz tek bir sebebiniz var oda boşa geçen zamanınız..! Zamanı size kimse geri veremez çektiklerinizde size kalır ..Bundan sonrasını güzel yaşamak sizin elinizde ille biri ile hayatınızı birleştirmek isterseniz bundan sonraki yeni eşinizin size hayırlı bir eş olması için bence köy kızı ne bilim hısım akrabadan biri tanıdığınız bildiğiniz biri olsunki en azından güvenebilesiniz ..! Allah size huzur ihsan eylesin inşallah bu sıkıntılarınızın yükü üzerinizden kalkar aklı selim bir insansınız anladığım kadarı ile kalkıp cahilce bir iş yapmamışsınız sizi sevmeyen biri için kendinizi paralamayın sevgi ile kalın ..!
Ben hiç bir şey anlamadım, yorum yapmakta istemedim fakat siz eşinize nasıl güvenebiliryorsunuz?Yıkmayın yuvanızı tabiki ama sanırım anlatmadiginız şeylerde var siz suçlu gibi davranıp af istediğinize göre neyse hayırlısı olsun hakkınızda Allah kalbinize göre versin,mutlu olun inşallah.