20Yaş kaç?
O zaman anlatacağım şeyi anlayacak kadar yetişkin siniz.
Yani yapacak hiçbirşey yok muO zaman anlatacağım şeyi anlayacak kadar yetişkin siniz.
O adama yapacağınız büyü annenizi de etkiler. Çünkü erkekle kadın arasında cinsel ilişkisi esnasında enerji alışverişi yaşanıyor. Annenizden size de geçer, çünkü çocuk annesiyle direk kanal ile bağlı. Ve gelecekteki çocukları hem sizden hem annenizden geçer.
Yabancı insanlardan korunma uygulamaları var, fakat kan bağı olan insanlarla direk bağ olduğu için korunma uygulamaları işe yaramaz.
Maalesef... Üzgünüm.Yani yapacak hiçbirşey yok mu![]()
Peki ezoterizm ile birşey yapamaz mıyım?Maalesef... Üzgünüm.
Yapmasına yapılır de sonuçlar iyi olmaz
Merhaba.Annem kocası için beni feda etti beni umursamıyor. Kocasının defolup gitmesini istiyorum boşansınlar. Çok çaresizim ben büyüden falan anlamam ama öğrenmek istiyorum. Özel bir mesele ayrıntıları sormayın lütfen.
Bir hikaye vardı youtube "Onlar" kanalında bir koltuğun hikayesini anlatıyordu ilkay bey .Kadın ile oğlu beraber yaşıyorlar daha sonra oğlu evleniyor annesi oğlunu çok sevdiği için yanında olsun istiyor fakat gelini kabul etmiyor ve taşınıyorlar, kadın yalnız kalıyor dayanamayınca kadın büyücüye gidiyor ayırma büyüsü yaptırıyor ve birkaç gün sonra çocuğunun evinde yangın çıkıyor ve oğlu o yangında ölüyor.Sakat işler bunlar belkide annenizin ölümüne bile neden olabilirsiniz.Annem kocası için beni feda etti beni umursamıyor. Kocasının defolup gitmesini istiyorum boşansınlar. Çok çaresizim ben büyüden falan anlamam ama öğrenmek istiyorum. Özel bir mesele ayrıntıları sormayın lütfen.
Annenin kocası senin baban değil mi?Annem kocası için beni feda etti beni umursamıyor. Kocasının defolup gitmesini istiyorum boşansınlar. Çok çaresizim ben büyüden falan anlamam ama öğrenmek istiyorum. Özel bir mesele ayrıntıları sormayın lütfen.
Babasından değil sonraki eşinden bahsediyor sanırım.Annenin kocası senin baban değil mi?