"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Annemin nefret ettiği bardak

Dan

Kayıtlı Üye
Mutfakta, diğer tüm bardaklarla aynı olan cam kulplu bir bardak var, ama annem o bardağı gördüğünde çok öfkeleniyor ve bardağı kırmak istiyor. Düz bir bardağa özel olarak nefret besliyor. Bunun sebebi ne olabilir, bağlantısını anlayamadım

Mutfakta, diğer tüm bardaklarla aynı olan cam kulplu bir bardak var, ama annem o bardağı gördüğünde çok öfkeleniyor ve bardağı kırmak istiyor. Düz bir bardağa özel olarak nefret besliyor. Bunun sebebi ne olabilir, bağlantısını anlayamadım
Evlerdeki bazı nesnelere karşı aile üyelerinin böyle tavırları olabiliyor...Bir tabak,bardak ya da herhangi bir eşyaya karşı geliştirilen durumlar olabiliyor....Mesela çayı ''x şeklindeki ile değil de ''y''şeklindeki ''ile getir diye bağırırlar....Bazen tamamen zevk mselesi ;bir bardağı diğerinden daha ok beğenmek ya da nefret etmek...Bazen de istenmeyen birinden gelen bir hediye olabilir ama genellikle çay,kahve ya da su bardağında içiminin lezzetini değiştirdiği için tercihler değişebilir;bazı tatlar bazı bardaklarda daha iyi hissediliyor...Kendi kanaatimi dile getirdim ama annenize sebebini sorsanız gerçek sebebini direk öğrenebilirsiniz....Anneniz sinirli bir insan mı?

Geri