Anneme musallat olan varlık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan noname1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

noname1

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ben müslüman bir ailenin çocuğuyum ancak inançlı değilim konuda bu değil zaten annem hakkında direk konuya girmek istiyorum bundan bir hafta önce annem sürekli sana birşey söylücem ben delirdimmi gibi şeyler söylemeye başladı, bende söyle ne söylüceksen dedim, kendisine bir cinin musallat olduğunu ve elini ters hareket ettirerek sürekli yazı yazdığını iletişim kurmaya çalıştığını çok korktuğunu söyledi.Bende güldüm dalga falan geçiyo zannettim ancak ağladı ve çok korktuğunu söyledi ve ellerinin devamlı istem dışı ters şekilde kelimeler yazdığını söyledi yanımdada defalarca oldu abuk subuk şeyler sölüyor bu varlık herkezle ilgili şeyler söylüyo küfr ediyor gelecekle ilgili şeyler söylüyor çoğuda tutmuyo gelecekle ilgili olan kısmına ben hiç inanmadım biraz araştırma yaptıktan sonra cin olduğu kanısına vardım daha önce ne gördüğüm ne duyduğum bişey hikayelerde falan duyardık çocukken ailemden birinin heleki annemin başına geliceğini hiç bilemezdim annem çokta aklı başında neşeli ibadetini yapan yaşlı bi insan şimdiyse çok kötü geceleri devamlı ağlıyo elleri vucutu kasılıyo.birkaç akrabamıza söyleme kararı verdik teyzem bugün temizlik yaparken yarısı kırık içi metalli bir diş buldu lavabonun hemen kenarında ve temizlik yapıldıktan hemen sonra çıktı ortaya böyle bir diş hiç birimizden düşmediği anladık annem dişi eline aldığında kötü oldu bir süre sonra onun dişiymiş dedi.Bir tanıdığımız muskalar arapça bir duvar yazıları falan gönderdi uzlaşma yoluna gitsin zarar verebilir demiş. ancak benim yaptığım ufak araştırmadada kolay kolay gitmiceği yazıyor.sürekli dualar okuyor ama nafile birde bu varlık kötü olmadığını söylemiş gündüzleri değil ama geceleri çok rahatsız ettiğini söylüyo zaten kriz geçiriyo sadece annemle uğraşıyor derin bir hoca araştırıyo akrabalarım bunun tamamen gitme gibi bir ihtimali yokmu bütün huzurumuz kaçtı pskyatra götürsek ne tanı koyucak şizofren diyip bi poşet kırmızı reçete ilaç verip gönderme yada hastahanede yatırma ihtimalide yüksek değilmi fikirleriniz neler arkadaşlar

merhaba arkadaşlar ben müslüman bir ailenin çocuğuyum ancak inançlı değilim konuda bu değil zaten annem hakkında direk konuya girmek istiyorum bundan bir hafta önce annem sürekli sana birşey söylücem ben delirdimmi gibi şeyler söylemeye başladı, bende söyle ne söylüceksen dedim, kendisine bir cinin musallat olduğunu ve elini ters hareket ettirerek sürekli yazı yazdığını iletişim kurmaya çalıştığını çok korktuğunu söyledi.Bende güldüm dalga falan geçiyo zannettim ancak ağladı ve çok korktuğunu söyledi ve ellerinin devamlı istem dışı ters şekilde kelimeler yazdığını söyledi yanımdada defalarca oldu abuk subuk şeyler sölüyor bu varlık herkezle ilgili şeyler söylüyo küfr ediyor gelecekle ilgili şeyler söylüyor çoğuda tutmuyo gelecekle ilgili olan kısmına ben hiç inanmadım biraz araştırma yaptıktan sonra cin olduğu kanısına vardım daha önce ne gördüğüm ne duyduğum bişey hikayelerde falan duyardık çocukken ailemden birinin heleki annemin başına geliceğini hiç bilemezdim annem çokta aklı başında neşeli ibadetini yapan yaşlı bi insan şimdiyse çok kötü geceleri devamlı ağlıyo elleri vucutu kasılıyo.birkaç akrabamıza söyleme kararı verdik teyzem bugün temizlik yaparken yarısı kırık içi metalli bir diş buldu lavabonun hemen kenarında ve temizlik yapıldıktan hemen sonra çıktı ortaya böyle bir diş hiç birimizden düşmediği anladık annem dişi eline aldığında kötü oldu bir süre sonra onun dişiymiş dedi.Bir tanıdığımız muskalar arapça bir duvar yazıları falan gönderdi uzlaşma yoluna gitsin zarar verebilir demiş. ancak benim yaptığım ufak araştırmadada kolay kolay gitmiceği yazıyor.sürekli dualar okuyor ama nafile birde bu varlık kötü olmadığını söylemiş gündüzleri değil ama geceleri çok rahatsız ettiğini söylüyo zaten kriz geçiriyo sadece annemle uğraşıyor derin bir hoca araştırıyo akrabalarım bunun tamamen gitme gibi bir ihtimali yokmu bütün huzurumuz kaçtı pskyatra götürsek ne tanı koyucak şizofren diyip bi poşet kırmızı reçete ilaç verip gönderme yada hastahanede yatırma ihtimalide yüksek değilmi fikirleriniz neler arkadaşlar

Nedenini ve çözümünü sorunun içinde vermişsin zaten.''ben müslüman bir ailenin çocuğuyum ancak inançlı değilim'' inançsız olduğun için çekiyorsun varlıkları. Yaydığın enerji yüzünden geliyorlar.Unutma ışığın,nurun olduğu yerde karanlık olmaz.Hacıyla hocayla olmaz bu işler gerçekten işinin ehli bir alime veya majisyene git.

Nedenini ve çözümünü sorunun içinde vermişsin zaten.''ben müslüman bir ailenin çocuğuyum ancak inançlı değilim'' inançsız olduğun için çekiyorsun varlıkları. Yaydığın enerji yüzünden geliyorlar.Unutma ışığın,nurun olduğu yerde karanlık olmaz.Hacıyla hocayla olmaz bu işler gerçekten işinin ehli bir alime veya majisyene git.

4 yıldır ateistim Allah'a şükür hiç varlık çekemedim :D

Uzlaşma yoluna gitsin demesi çok saçma annenin ilmi tecrübesimi varki öyle bişey demiş cahil ... varlığın kötü değilim demiş olması çok ilginç şöyle bir durum olmuş olabilir annen banyo veya tuvalette yanlış bir iş yapmış olabilir yani idrar yaparken destur demeden yapma vb. müslüman cin dahi olsa bazı durumlarda musallat olabilir.

birde büyükannemin mezarının üzerinde başkası yatıyormuş bunu söylemiş hiç bilmediğimiz birşey ben kötü enerjler yaysamda zaten ailemlede yaşamıyorum bir yardımım olur diye yanına geldim benimle bir alakası olduğunu sanmıyorum. imanlı olduğunuda söylemiş ama bu müslüman anlamınada gelmiyo değilmi her dinden olabilir.

Allah şifa versin inşallah. 7 kez ayetel kursi nas felak biraz rahatlatır diye düşünüyorum ama tamamen sorunu ortadan kaldırmaz. Benim fikrim el almış sağlam bir hocaya gitmesi kanısındayım .

Bütün bir dergah dün gece dua etti hergün kendiside çevredekilerde sürekli dua ediyor şuan biraz daha iyi gecede birşey olmadı umuyorum kurtuluruz bu dertten.

Benim anlamadığım bu iş uzaktan dualarla geçebilirmi dün gece bütün dergah dua etti alimde var ancak çağırıp karşısında dua etmesi gerekmezmi yüksek tansiyon hastası annem tansiyonuda bir düşüp bir yükseliyor biliyosunuzdur tansiyon çok sakat bi olay insanı felç bile edebiliyor ilaçlarıda hiçbir işe yaramıyo önceden ayda yılda bir yükselirdi yada düşerdi şimdiyse bi iyi bi çok kötü başında duada ediliyor biraz iyi geldi diyor bir kaç saat sonra yada gece tekrar kötü oluyor.ilk başta üzerinde çok fazla ağırlık olduğunu söylüyor yarım saate kadarda fenalaşıyo ya tansiyonu yükseliyor yada sebebsiz bir şekilde kötü oluyor.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,böyle yaşlı bir insandan ne ister böyle bir varlık ve sürekli gidiyorum şimdi gidiyorum dönüyorum gibi saçma şeyler söylüyormuş birşey olucak diye çok korkuyoruz acil bu alime götürmek istiyoruz ama onlar uzaktan dua ediyor bu şekilde geçer gider demişler benim bile hiç bu konulardan anlamama rağmen hocanın karşısına alıp okumasını gerektiğini biliyorum.biz araştırmaya başlasak kimbilir hangi şarlatanın eline düşücez tekrar yardım isticem Tekke den bakalım ne dicekler

Benim anlamadığım bu iş uzaktan dualarla geçebilirmi dün gece bütün dergah dua etti alimde var ancak çağırıp karşısında dua etmesi gerekmezmi yüksek tansiyon hastası annem tansiyonuda bir düşüp bir yükseliyor biliyosunuzdur tansiyon çok sakat bi olay insanı felç bile edebiliyor ilaçlarıda hiçbir işe yaramıyo önceden ayda yılda bir yükselirdi yada düşerdi şimdiyse bi iyi bi çok kötü başında duada ediliyor biraz iyi geldi diyor bir kaç saat sonra yada gece tekrar kötü oluyor.ilk başta üzerinde çok fazla ağırlık olduğunu söylüyor yarım saate kadarda fenalaşıyo ya tansiyonu yükseliyor yada sebebsiz bir şekilde kötü oluyor.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,böyle yaşlı bir insandan ne ister böyle bir varlık ve sürekli gidiyorum şimdi gidiyorum dönüyorum gibi saçma şeyler söylüyormuş birşey olucak diye çok korkuyoruz acil bu alime götürmek istiyoruz ama onlar uzaktan dua ediyor bu şekilde geçer gider demişler benim bile hiç bu konulardan anlamama rağmen hocanın karşısına alıp okumasını gerektiğini biliyorum.biz araştırmaya başlasak kimbilir hangi şarlatanın eline düşücez tekrar yardım isticem Tekke den bakalım ne dicekler
Hayır ilmi tecrüben olmadan insanlara şarlatan deme uzaktanda okuma yapılabilir ve kısmen etkilidir.

Kardeşim allah yardımcınız olsun ailecek.Öncelikle kötü bir varlık açık kapı bekler bizim boyutumuza geçmek için,dikkatini çekerim bizimle beraber yaşarlar fakat farklı boyutlarda bunu astral olarakda düşünebilirsin.Davet yapan kimselerede bu yolla gelir kötü varlıklar nadiren olsada iyi varlıklar,bu sebeple insanlara musallat olabilir.Daha önce davet girişiminde bulunup daveti kapatmadığın olmuşmuydu? Durum baya ciddi gözüküyor anladığım kadarıyla ki iş daha farklı boyutlara gelebilir,bu yüzden anneni psikiyatriye götürmeyi aklından çıkar birkere,birdaha gitmez diye birşeyde yok,mutlaka gider uygulamalarını yaparsan,dualarda şu şekilde olabilir güzel kardeşim henüz iş o boyutlara gelmeden duanı yaparsın seni rahatlatır anlık olarak,meditasyon bu boyutta işe yaramayabilir annen için sizinle yaşamaya başlamış bile,o yüzden uzlaşma yoluna gitmeyi denememenizi tercih ederim.İyi cin diyen olmuş sanırım iyi bir varlık gelirse seni elde etmeye çalışır sana zarar vermez ilk etapta,annenle böyle bir muhabbet içine girmişler mi yoksa bu ilk etaptan berimi zarar veriyor annene? Sen tatlı canını hiç sıkma ilelebet sizinle kalacak değil lanet varlık yapacağını yapar ya kendi isteğiyle gider yada kovarsınız ömür boyu çeşitli korumalarla birlikte birdaha yolunuza çıkıp huzurunuzu bozmaz.Kusura bakma birkaç sorum oldu sorularımı cevaplarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim,Allah kolaylık versin.

Kardeş üzerime vazife değil ama bunları yaşayıp nasıl hala ateist olmaya devam edebiliyorsun?Bu arada annenin kardeşi falan varsa çağırın sizde kalsın Allah yardım isteyen kuluna yardım eder hiç merak etme.Annen izin alsın evde sürekli namaz kılsın ama yalnız kalmasın yanında o akrabası bulunsun sürekli dua okuyun siz bile saat başı okuyun her saat okursanız zamanla gider eğer kötü bir varlık ise duaya dayanamaz iyi bir varlık ise sizi üzmeye dayanamaz sağlıcakla kalın annenizede acil şifalar :)

şu duayı okusun sürekli

— Kerim Allah'ın zatına sığınırım. Bu sığınmamı onun bütün kelimeleri ile yaparım; o kelimelerden öteye ne iyi geçebilir, ne de kötü..

Semadan inenlerin, semaya yükselenlerin ve semadan çıkanların şerrinden sığınırım.

Gecenin ve gündüzün fitnelerinden sığınırım.

Hayır için gelen hariç; gece ve gündüz beliyyelerinden sığınırım.

Ya Rahman!.

Allah şifa versin.

Epey süre yazamadım annem şükürki büyük ölçüde düzeldi bir kaç aydır rahatsız edilmiyor annem kadar olmasada garip şeylere bende şahit oldum bilemiyorum bana olsa belki aklımı oynatırdım ama annem akıl sağlığıda gayet iyi dualar çok okundu kendiside okuyor ibadet ediyor olaylar olmadan evvelde ibadet ediyordu.Benim kafamda çok çelişen şeyler oldugundan pek inançlı değilim dinlere karşı .belki bir gün hakikati bulurum bende çokta koyu radikal islamcı derecesinde akrabalarım var köken öyle ama ben böyleyim dualar ve tavsiye edilenler için çok teşekkür ediyorum anne kurtuldu Allah kimsenin başına vermesin.ben hala böyle aciz bir sürü hastalığı olan bir insana neden musallat oldugunu çözebilmiş değilim bunlar gayri müslimmlerin ve ya inançsızların tepesinde değilde ibadetini yapan yaşlı insana oluyor çok acaip değilmi saygılar.

Geri