merhaba arkadaşlar ben müslüman bir ailenin çocuğuyum ancak inançlı değilim konuda bu değil zaten annem hakkında direk konuya girmek istiyorum bundan bir hafta önce annem sürekli sana birşey söylücem ben delirdimmi gibi şeyler söylemeye başladı, bende söyle ne söylüceksen dedim, kendisine bir cinin musallat olduğunu ve elini ters hareket ettirerek sürekli yazı yazdığını iletişim kurmaya çalıştığını çok korktuğunu söyledi.Bende güldüm dalga falan geçiyo zannettim ancak ağladı ve çok korktuğunu söyledi ve ellerinin devamlı istem dışı ters şekilde kelimeler yazdığını söyledi yanımdada defalarca oldu abuk subuk şeyler sölüyor bu varlık herkezle ilgili şeyler söylüyo küfr ediyor gelecekle ilgili şeyler söylüyor çoğuda tutmuyo gelecekle ilgili olan kısmına ben hiç inanmadım biraz araştırma yaptıktan sonra cin olduğu kanısına vardım daha önce ne gördüğüm ne duyduğum bişey hikayelerde falan duyardık çocukken ailemden birinin heleki annemin başına geliceğini hiç bilemezdim annem çokta aklı başında neşeli ibadetini yapan yaşlı bi insan şimdiyse çok kötü geceleri devamlı ağlıyo elleri vucutu kasılıyo.birkaç akrabamıza söyleme kararı verdik teyzem bugün temizlik yaparken yarısı kırık içi metalli bir diş buldu lavabonun hemen kenarında ve temizlik yapıldıktan hemen sonra çıktı ortaya böyle bir diş hiç birimizden düşmediği anladık annem dişi eline aldığında kötü oldu bir süre sonra onun dişiymiş dedi.Bir tanıdığımız muskalar arapça bir duvar yazıları falan gönderdi uzlaşma yoluna gitsin zarar verebilir demiş. ancak benim yaptığım ufak araştırmadada kolay kolay gitmiceği yazıyor.sürekli dualar okuyor ama nafile birde bu varlık kötü olmadığını söylemiş gündüzleri değil ama geceleri çok rahatsız ettiğini söylüyo zaten kriz geçiriyo sadece annemle uğraşıyor derin bir hoca araştırıyo akrabalarım bunun tamamen gitme gibi bir ihtimali yokmu bütün huzurumuz kaçtı pskyatra götürsek ne tanı koyucak şizofren diyip bi poşet kırmızı reçete ilaç verip gönderme yada hastahanede yatırma ihtimalide yüksek değilmi fikirleriniz neler arkadaşlar