"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anne Adı.

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

kristalangel

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar , şimdi ben hacet duası gibi birşey okuyacağım . Ne için okuyacağımı benim yazdıklarımı takip eden veya görenler filan anlamıştır zaten . Neyse işte duanın bir kısmında anne adının da söylenmesi gerekiyor fakat ben onun annesinin ismini bilmiyorum .
Onun yerine ' Havvadan doğma x desem olur mu ?

Olmaz. Bu soru daha önce de sorulmuş ve cevaplanmıştı. Direk adrese teslim olması için yapılan işlemin tam bilgi bilinmek zorundadır. Havva yeterli olmaz. Yılların yanlış aktarılan yetersiz bilgisi. Örnek verirsek postacıya bir mektup veriyorsunuz ama sadece mahalle adını veya sokak adını biliyorsunuz apartmanı, kapı numarasını değil. Yakınlarına gider, kısmetse biraz zor da olsa sahibini de bulabilir ama normal bir şekilde direk adrese teslim olmaz ve hiç sahibini bulamama ihtimali de oldukça yüksektir.

Sanmıyorum. Bu konu hakkında çok soruldu ve havas bölümde ki eski paylaşımlarda anne adı bilinmiyorsa Havva isminin kullanılması sıklıkla tavsiye edilir, ama tutmazsa yine bildiğim kadarıyla bu isim yerine Havva demenizden değil tutması için gereklileri tam anlamıyla biraraya getirmemişliğinizden kaynaklanır,bunu unutmayın ve dilerseniz havas bölümü sondan başa bir gözden geçirin işleme başlamadan.

Olmaz. Bu soru daha önce de sorulmuş ve cevaplanmıştı. Direk adrese teslim olması için yapılan işlemin tam bilgi bilinmek zorundadır. Havva yeterli olmaz. Yılların yanlış aktarılan yetersiz bilgisi. Örnek verirsek postacıya bir mektup veriyorsunuz ama sadece mahalle adını veya sokak adını biliyorsunuz apartmanı, kapı numarasını değil. Yakınlarına gider, kısmetse biraz zor da olsa sahibini de bulabilir ama normal bir şekilde direk adrese teslim olmaz ve hiç sahibini bulamama ihtimali de oldukça yüksektir.

Peki ben nasıl öğrenebilirim ?
Onun çevresindeki herkese sordum bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum dediler bana .
Öğrenmek için dua , büyü falan yok mudur ki ?
Teşekkürler .

Eş zamanda yazmışız , sizin aksinize yazıyor gibi oldum, kusura bakmayın.
Havas bölümlerde Havva demek de oluyor tavsiyesi sıklıkla yapılıyor diye konuya girmiştim, bilip uyguladığımdan değil.

Yok öyle bir büyü :D Nüfus kağıdını görmek ya da kimlik bilgilerine ulaşmak lazım bir şekilde. Ama bazı medyumlar bilebilir. Varlık gönderip bilgi alıyorlar ve müşterilerine aktarıyorlar. Onlara da gidebilirsiniz.

Eğer enerjiniz yeterliyse başarılı olma şansınız var ama sayın origanum'un da belirttiği gibi anne adı şarttır.Ben fal bakarken bile sürekli anne adı sorarım, bu işler için çok gereklidir anne adı.

Yok öyle bir büyü :D Nüfus kağıdını görmek ya da kimlik bilgilerine ulaşmak lazım bir şekilde. Ama bazı medyumlar bilebilir. Varlık gönderip bilgi alıyorlar ve müşterilerine aktarıyorlar. Onlara da gidebilirsiniz.

O zaman ben bu dua yerine başka bir dua okuyayım .
Etkili var mı bildiğiniz ?
Ama lütfen anne adı gerekmeyen , denenmiş , okunması gereken gün ve sayısı çelişkili olmayan tam bir dua olsun , rica ediyorum :D

Krystal'in konusunu dağıtmam istemem ama bu anne adı neden bu kadar gerekli diye sorabilir miyim ? Yani tamam, soru ve cevaplarla büyü başlıklar da soy bağını belirlediği için diyor ama farzedelim ki ismim Ayşe, annemin ismi de Zehra, kendi adı Ayşe, annesi Zehra olan belki bir sürü insan var aynı dönemde yaşayan ve ölmüşleri de katarsak ciddi bir yol haritası bile lazım gelir arayana, o halde hangimiz olduğunu nasıl ayırd ediyor gelen varlık ya da dönen enerji ? Bu bir, ve anne- çocuk bağında anne koruyucu figürdür normalde, işlemde kurulan bu koruyucu etkisini kırmak gibi bir şey mi oluyor ?

Etkili uygulama yoktur etkili uygulayıcı vardır. Bunu atasözü olarak benimseyin. İş tamamen yapan kişinin enerjisini katabilme başarısında biter. Katamazsa ne yaparsa yapsın boş. O yüzden bu tür işleri herkes değil de katabilecek kişiler yapıyor ya. Katamadan yapmaya kalkanlar da hüsrana uğruyor.

Krystal'in konusunu dağıtmam istemem ama bu anne adı neden bu kadar gerekli diye sorabilir miyim ? Yani tamam, soru ve cevaplarla büyü başlıklar da soy bağını belirlediği için diyor ama farzedelim ki ismim Ayşe, annemin ismi de Zehra, kendi adı Ayşe, annesi Zehra olan belki bir sürü insan var aynı dönemde yaşayan ve ölmüşleri de katarsak ciddi bir yol haritası bile lazım gelir arayana, o halde hangimiz olduğunu nasıl ayırd ediyor gelen varlık ya da dönen enerji ? Bu bir, ve anne- çocuk bağında anne koruyucu figürdür normalde, işlemde kurulan bu koruyucu etkisini kırmak gibi bir şey mi oluyor ?

Ama sizin istediğiniz bir tane Zehra kızı Ayşe vardır bu hayatta. Onu niyet edeceksiniz ve adrese enerjiyi yönlendireceksiniz. İşin arka planı bu.
İkinci kısım ise doğmuş olma özelliğinden dolayıdır. Doğurmak çok önemli bir etken. Zehradan doğma Ayşe özelliği vurgulanıyor.

Etkili uygulama yoktur etkili uygulayıcı vardır. Bunu atasözü olarak benimseyin. İş tamamen yapan kişinin enerjisini katabilme başarısında biter. Katamazsa ne yaparsa yapsın boş. O yüzden bu tür işleri herkes değil de katabilecek kişiler yapıyor ya. Katamadan yapmaya kalkanlar da hüsrana uğruyor.

Ama sizin istediğiniz bir tane Zehra kızı Ayşe vardır bu hayatta. Onu niyet edeceksiniz ve adrese enerjiyi yönlendireceksiniz. İşin arka planı bu.
İkinci kısım ise doğmuş olma özelliğinden dolayıdır. Doğurmak çok önemli bir etken. Zehradan doğma Ayşe özelliği vurgulanıyor.

Dediklerinize katılıyorum ayrıca bir şey daha ekleyeceğim; bu işler soy ister. Yani soy'unuzun size getirdiği genetik miras sizde az ya da hiç yoksa bu işlerde başarılı olamazsınız.

Sn Origanum ve Sn Sunit

Her ikinize de teşekkür ediyorum, sorma nedenim aslında büyü yapma ya da fal bakma arzum olduğundan değil, anne - çocuk bağı ile ilgili kısım sorma nedenim anne soy bağı eğer kişiye herhangi bir uygulama yapmada etken se - ki aslında sadece doğurmuşluğunun adres tespitini konfirme etmekten başka söylenmeyen bir anlamı var mı ? manasındaydı ve varsa aynı bağ kişiyi kendisine yapılacak herhangi bir uygulamadan korunmaya da etki eder mi ? ye dayalıydı. Yani ya da şimdi söyledğiniz gibi soy mesela büyü yapacak kişi için artı bir avantaj ise aynı soy belki yapılacak kişi için de etkilenmemesi için bir etken olma olasılığı var mı ?

Dediklerinize katılıyorum ayrıca bir şey daha ekleyeceğim; bu işler soy ister. Yani soy'unuzun size getirdiği genetik miras sizde az ya da hiç yoksa bu işlerde başarılı olamazsınız.
Çok doğru. Zaten tüm sorunlar sokaktaki adamın bu işleri yapmaya çalışması yüzünden başlıyor. Soyun yanında ömür boyu sürecek çileli bir eğitimden geçmeden yapılmayacak işleri onlar yemek tarifi okur gibi uygulamaya kalkınca başlarına gelecek en iyi ihtimal başarısız olmalarıdır. Diğer ihtimaller; sağlıkları bozulabilir, bereketleri kaçar, musallat sarabilirler, ölebilirler,en sevdikleri masum kişilerin de başlarına aynısı gelebilir vs.

Sn Origanum ve Sn Sunit

Her ikinize de teşekkür ediyorum, sorma nedenim aslında büyü yapma ya da fal bakma arzum olduğundan değil, anne - çocuk bağı ile ilgili kısım sorma nedenim anne soy bağı eğer kişiye herhangi bir uygulama yapmada etken se - ki aslında sadece doğurmuşluğunun adres tespitini konfirme etmekten başka söylenmeyen bir anlamı var mı ? manasındaydı ve varsa aynı bağ kişiyi kendisine yapılacak herhangi bir uygulamadan korunmaya da etki eder mi ? ye dayalıydı. Yani ya da şimdi söyledğiniz gibi soy mesela büyü yapacak kişi için artı bir avantaj ise aynı soy belki yapılacak kişi için de etkilenmemesi için bir etken olma olasılığı var mı ?
Anne adı ile herkese her işlem yapılabilir. Bu o kişiye ulaşım için kapının anahtarıdır.
Ancak bir işlemden korunmak için farklı şeyler yapılır. Çok çeşitli koruma türleri vardır. Anne adı veya soyu kişiyi korumaya yetmez. Ancak öyle bir soydan gelen kişi çocukluğundan beri bu işlere maruz kaldığı için kendini korumasını bilir, zaten ona çocukluğundan beri türlü türlü korumalar yapılmıştır çünkü işlemlerin negatif etkisi etraftaki en küçük ve masum olana isabet eder. Eğer bu yolda ilerlerse de gönderilen her negatifi aynen veya kat kat iade etmesini de bilir.

(30 x 13 inç)
Geri