"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

anne adi ve buyu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brokoli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
İstedikleri büyüyü yaparlar demiyorum ama sakıncalı fal baktırmakta bir nevi büyüdür zaten !

Site yönetimi olarak zaten forum kurallarında açıktan veya özel mesajla hiç bir üyeye özel bilgilerinizi vermemeniz gerektiği belirtiliyor. Sizleri suistimal veya başınıza gelebilecek her hangi bir olaydan koruma amaçlı alınmış bir karardır.
Tarot baktırmak, şifa veya inisiye çalışmalarına katılmak istiyorsanız, bilgilerinizi sadece yöneticilere gönderiyorsunuz.
Site yöneticileri, moderatörler sizlere ellerinden geldiğince yol göstermek, yardım etmek amacıyla gönüllü çalışmaktadır.

Yönetim dışındakilere vermeyin diye özellikle diyoruz zaten. Bizden bir zarar gelmez size. Ya şifa talebiniz için isteriz ya da özel fal baktıracaksanız istenir. Bunu da bize güvenip de verirler, bizi bilen bilir ve güvenir. Güvenmeyip vermeyene de birşey demeyiz, saygı duyarız kendi tercihidir, bizle işleri olmaz. Özellikle tanımadığınız kişilere, sanal aleme, üyelere vermeyin. Siz bir üyeye zaten verdiniz biliyorum, biz baştan uyardık ve başınıza birşey gelirse sorumlusu biz değiliz. Sitemizde her türlü özel bilgi paylaşımı yasaktır. Buraya bir sürü kişi giriyor ve art niyetli olanlar da oluyor. Sizin bilgileriniz ile size büyü yapıp hayat enerjinizi alabilirler, bunun sonucunda onlar güç kazanırken siz negatif enerji ile dolar, sağlığınız bozulur, bereketiniz kaçar, işleriniz aksi gider, çeşitli şekillerde mağduriyet yaşayabilirsiniz.

kesinlikle isminizi vermeyin.büyünün içinde hedef isim kullanılması her zaman iyi ya da kötü etkiye ulaşır.Celb büyüsü yapmak istemeyen kimseye bunu tavsiye etmiyorum.

-adınız soyadınızı
-annenizin adını
-doğum tarihinizi
-fotoğrafınızı

bu bilgilerinizi zorunlu olmadıkça vermeyin...

Fal baktıranlar ve büyüye inananlar,kuranı kerime inanmıyo demektir
Büyü yaptıranın ahirette nasibi yoktur.(Bakara suresinden bi bölüm)

(30 x 13 inç)
Geri