"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Allah rızası için yardım ..annemle eşimin barışması için dua

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akdnz7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akdnz7

Kayıtlı Üye
s.a arkadaşlar annemle eşim konuşmuyorlar hatta birbirlerinden nefret ediyolar bu durum haliyle bana yansıyor üzüntüden ölücem nerdeyse :( varmıdır etkili bir dua ? büyü olmasın yalnız

4444 ayetel kürsü oku 7 günde bitir okumadan niyet et şu işimin olması için diye bu kesin bir yöntemdir eyer arada büyü varsa çözülmesi lazım

Eğer iki tarafta sizi gerçekten seviyorsa nekadar üzüldüğünüzü belli edin
veikisi arasında orta yol bulun,herşeyi dualarla halletmeye çalışmayın ve hatırlamakta fayda var burada size dua diye verilen şeyler büyü'dür.

bunun için çok uğraştım zaten kesinlikle yanaşmıyolar birbirleriyle inatlaşıyorlar ,beni sürekli seçim yapmak zorunda bırakıyorlar :( dua istedim ben büyü istemiyorum zaten dualarımız da olmasa neyimiz var ki başka çarem kalmadı artık Allahtan başka dermanım yok ben bir yol bir usül arıyorum sadece

Burası bir büyü sitesi ve size dua adı altında büyü uygulamaları verilicektir
dua istiyorsanız Allah ile kul arasında olan ellerimizi açarak sizin için dua ederiz tabi ki

Aralarındaki sorunu bilsek bir çıkar yol tavsiyesinde bulunurduk. dualarımız sizinle umarım sorununuz hallolur.

4444 kere ayetel kursi okumasını istemiş arkadaş bunun neresi büyü insanları yalnış yönlendirmeyin. kardeşim sende Allaha dualarını eksik etme düzelir insallah düzelmiyorsa bundada vardır bir hayır

s.a arkadaşlar annemle eşim konuşmuyorlar hatta birbirlerinden nefret ediyolar bu durum haliyle bana yansıyor üzüntüden ölücem nerdeyse :( varmıdır etkili bir dua ? büyü olmasın yalnız
Ebcedini tam hatirlamiyorum 114 diye hatirliyorum yinede bir arastir 114 ya Cami okuyablrsin

Geri