"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Algıda Farklılaşmalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dem0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dem0n

Kayıtlı Üye
Mıllet selam. Zaman zaman sanki bulunduğum yerde yokmuş gibi hissediyorum(Orda değilmişim gibi). Yani algıladığım gördüklerim sanki yokmuş gibi garip tam anlatamıyorum hissettiğimi. Bu nedir bi fikri olan var mı ? Internette bunla ilgili araştırdığımda Depersonalizasyon gibi kavramlar çıktı.

Mıllet selam. Zaman zaman sanki bulunduğum yerde yokmuş gibi hissediyorum(Orda değilmişim gibi). Yani algıladığım gördüklerim sanki yokmuş gibi garip tam anlatamıyorum hissettiğimi. Bu nedir bi fikri olan var mı ? Internette bunla ilgili araştırdığımda Depersonalizasyon gibi kavramlar çıktı.

nöbetten sonra bende de oluyor o. Kafan çok dolu sanırım

1-2 saniye sanki o beden de degilsin sanki o dünya da değilsin gibi bunu sana ruhun diyor gibi geliyor bna da zaman zmaan aynı şeyi kastediyoruz galiba

peki zaman zaman burnunuza hayali bir koku geliyormu? keskin ama tarifsiz bir koku sanki burnumun ucunda olan ve sadece benim hissettiğim

peki zaman zaman burnunuza hayali bir koku geliyormu? keskin ama tarifsiz bir koku sanki burnumun ucunda olan ve sadece benim hissettiğim
Bahsettiklerizi ufak nöbetlere benzettim, aklıma Olasılıksız kitabını getirdiniz. Normal zamanlarda titreme şikayetiniz de oluyormuş. Nöroloji bölümüne muayene olmanızı önersem?

Bahsettiklerizi ufak nöbetlere benzettim, aklıma Olasılıksız kitabını getirdiniz. Normal zamanlarda titreme şikayetiniz de oluyormuş. Nöroloji bölümüne muayene olmanızı önersem?

Bu durumun tetikleyici midir bilemem ama hipofiz adenemumlarda ufak çaplı kist var idi. Deneme yanılma metoduna dönen tedaviyi sonlandırdım. Şuan için olumsuz bir etki yaşamadım.

Geri