"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aile Kurmama Engel Olunuyor

3k0

Kayıtlı Üye
Herkese iyi akşamlar.
Anlatmam ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilemiyorum. Fakat çok uzun süredir zihnim bununla meşgul olduğu için ve anlatacak kimsem olmadığı için sizlere anlatmak istiyorum.
Birazda sizlerden yardım istiyorum. Elhamdülillah müslümanım. Uzunca süredir de elimden geleni yapıyorum. Yaklaşık bir yıl önce aile kurmak için sevdiğim kişinin ailesiyle tanışmak istedim.
Beni birilerine sormuşlar, hakkımda öyle kötü şeyler söylemişler ki, yaşadığım hayatı bilmiyor olsam neymişim ben derdim. Öyle kötü anlatmışlar beni. Tabi kim olduklarını, niye böyle anlattıklarını bilmiyoruz. Sevdiğim kişi beni çok uzun yıllardır tanıdığı ve her şeyimi apaçık bildiği içinde doğru olmadığını biliyor. Fakat ailesini inandıramıyoruz. Hala gizli saklı konuşmaya, görüşmeye ve çözüm aramaya devam ediyoruz.
Bu sürede her ne kadar sevgimiz, bağımız yıpranmamış olsa da, zaman geçtikçe ve yaşta ilerleyince ister istemez huzursuz oluyoruz. Fakat asla birbirimizden başkasını da düşünmüyoruz.
Bu yüzden sizlerden yardım istiyorum. Ne yapmalıyız? Ailesiyle görüşmek istesem inatlarından görüşmezler benimle. Bunu habersiz yaparsam da sevdiğim kişiye zorluk çıkarırlar.
Hocaya mı gitmeliyim? Ne yapmalıyım? Artık bilmiyorum. Hep dua ediyorum. Hamdolsun, bu sayede de hiç sevgimiz azalmadan aksine artarak yeni yeni şeylerle daha çok vakit geçiriyoruz.
Fakat artık zaman gittikçe zorlamakta bizi. Ne yapmalıyız?
Bir fikir, bir yardım. Şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum sizlere.

Geri