"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acil- Fazladan Dua Okunurmu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rukye16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rukye16

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, çok önemli bir sorum var: ben bir dileğim için bir dua okuyorum, sevdiğim kişininde beni sevmesi için belli bir sayıda okunan dua.
Sorum şu: O dua henüz bitmedi, yani sayıya henüz ulaşamadım. Bunun yanında başka dualar okuyabilir miyim? Kenzül arş, esmaül hüsna gibi.
Ekstradan dua okusam, diğerinin tesiri olmazmı? Çakışır mı?

Nolur yardımcı olun. Yanında başka dualarda okumak istiyorum ama tesiri kalmaz diyede korkuyorum. Acil yardım edin lütfenn

ben öyle birşey olacağını düşünmüyorum sonuçta bu bir deney değil ki fazladan bişey yaparsan sonuç değişsin.Rabb'inden yardım istiyorsun ne kadar ibadet o kadar iyidir.Sen yine de yetkili ve bilgili birinden bir bilgi bekle.

ben öyle birşey olacağını düşünmüyorum sonuçta bu bir deney değil ki fazladan bişey yaparsan sonuç değişsin.Rabb'inden yardım istiyorsun ne kadar ibadet o kadar iyidir.Sen yine de yetkili ve bilgili birinden bir bilgi bekle.

Bir yerlerde buna dair bişey okumuştum, bu yüzden muallakta kaldım. Birsorayım dedim. Teşekkür ederim cevap için :)

Sayın rukye16, ben şahsen kendi okumalarımda herhangi bir sayı ya da formüle bağlı kalmam kendi formüllerimi spontane geliştirir ve öyle de olmasını tavsiye ederim ama diğer taraftan belli bir maksatla okunanların belirtilen adette"-ne az-ne fazla" olması gerektiği sitemizde defalarca sebepleri ile yazılıp çizildi. Kişisel görüşüm; içinizden geliyorsa, ben böyle durumda dua duayı çağırıyor diyorum, okuyun fakat eğer X adette okuduğunuz Y duasının yetersiz kalacağı kaygısı ile okumak istiyorsanız önce niyetiniz için yaptığınız uygulamaya olan inancınızı sağlamlaştırın ve sıfırdan tekrar başlayın derim.Çünkü inanmanızdaki teslimiyette çok önemli ve bu da defalarca açıklandı.
Bu öneri için beni bilirkişi moderatör olarak değil, site sakini olarak değerlendirmenizi de ayrıca rica edeceğim zira bu tip uygulamalarda kesin böyledir diyecek kapasitede değilim. Sadece bireysel düşüncemi ifade ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri