"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Access Bars yaptırmıştım nasıl iptal edebilirim?

kelendria

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Yıllar önce Access Bars yaptırmıştım. Bir seans sürmüştü. Sonrasında yaşadığım bazı sorunlarda sebebin bunu yaptırmış olduğunu gördüm. İptal etmeye çalıştım bir ara başarılı olduğumu da sandım ama galiba olmamış sorun devam ediyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyordum nasıl iptal edebilirim. İnternette de hiçbir şey bulamadım.

Sorun nedir? Merak ettiğim için soruyorum Access ile ilgili sorun yaşayan ilk kez duydum.
Burası biraz özel yazamam da hayatımda devam eden spiritüel etki istemiyorum genel temizlik ara sıra yapmak şart bence. Doğal olmayan, kontrolüm dışında bir şey istemiyorum, bir şey oluyor hayatımda sebebi ben access yaptırdım ondan oluyor mesela, yıllar önce yaptırmışım unutmuşum mesela, bu doğal değil.

Merhaba,
Yıllar önce Access Bars yaptırmıştım. Bir seans sürmüştü. Sonrasında yaşadığım bazı sorunlarda sebebin bunu yaptırmış olduğunu gördüm. İptal etmeye çalıştım bir ara başarılı olduğumu da sandım ama galiba olmamış sorun devam ediyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyordum nasıl iptal edebilirim. İnternette de hiçbir şey bulamadım.
merhaba bişey yapmanıza gerek yok zaten eft etkili olmamış norö vuruş ezoterik bişey değil .

Ben de etkisi olmamış olarak yorumladım. Barsta diğer tüm vücutta çalışılan eftden farklı olarak yanlış hatırlamıyorsam baş üzerindeki meridyenlere çalışılıyordu ama önemli olan vuruş veya dokunma sırasında ne telkin verildiği. Hatta barsta telkin de yok sadece çalışması istenen alana göre uygun yere dokunuluyor diye biliyorum yani akupunktur gibi. Bunlar bilinç kapalı yapılan şeyler değil, hatırlıyor olmalısınız. Eğer istemediğiniz bir şeyler telkin edilmemişse zaten etkisi yoktur. Eğer etkisi olan şey rızanız dahilinde ama sonradan vazgeçtiyseniz bunu tekrar değiştirebilirsiniz.

Geri