70.000 defa Ya-Vedud zikri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tamer

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba. Zaman zaman Türkiyedeki Tarihçileri izlerim ve dediklerine kulak veririm
bir defasında zikirde derinleşmek için yeni ve etkili zikirler bulmak için araştırma yapıyordum ve
Kadir Mısıroğlunun bir videosuna denk geldim
kendisi diyorki 70.000 defa hiç konuşmadan tek yapışta bu zikri söylersek bize bir memur atanacağını söylüyor.
Bu konu benim baya bir ilgimi çekti ve yapmayada kararlıyım fakat bu zikri çekmek enerjime nasıl etkiler hiç bir fikrim yok
bazı kişilere sordugumda fazla zikir zararı değil faydası olur der
bazı kişilerde fazla zikir zarardır der
kafam baya bir karışık konu hakkında hakimiyeti bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi Teşekkür ediyorum

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
70.000 tane düz insan okuyamaz. Ki tek seferde okumadılara bile verilmez.

zikirleri parçalayarak okuyun.

Örneğin 7 gün okuma yapın.

7 bölü 10000 gibi. Ben Havvas öğrencilerime bile bu rakamı vermem. Hiç gerek yok. Yanlış eksik zorla yapacağına hiç yapmasınlar daha iyi.
Oluşabileceğiniz kadar okuyun ona göre gerekirse 40 de okuyun diye öğretirim. Birde tabi böyle genel geçer rakamlar vermiyoruz.

Not: memur da değişik bir ifade olmuş. Hadimlerle böyle çalışılmaz çok yanlış ve eksik bir bilgi nerden duydu iseniz

Retro

Elit Üye
Kadir Misoroglu bunu söylüyor ama dini vecibelerini eksiksiz yerine getiren kişileri baz alarak söylüyor.

70.000 tane zikir çekersen bir kere ilk olarak Tevhid'inle sınanırsın.

Bir sürü yerden yoklanmaya başlarsın. Emin ol açık verirsin.

Zikirden medet ummanin altında yatan niyetinin bile şirk olarak karşına çıkabileceğini ongorebipmen lazım.

Çünkü bir kanal oluşacak. O kanalı da senin Tevhidte kalabilip kalamaman belirleyecek. Oluşan kanal ilk olarak cinnilerin dikkatini çekecek ve etrafına üşüşmeye başlayacaklar.

Matrixe ne zaman bir kanal açılsa hemen gozlemciler etrafını çevirirler çünkü.

Tehlikeyi gördüğün zaman, içsel saflığın seni paniğe ve korkuya sevkederse demek ki şirk denen samimiyetsiz alandan talepte bulunuyorsun. Şirk varsa doğrudan lanet var. Allah her günahı affederim ama şirk varsa kendi başının çaresine bak diyor çünkü.

Tevhid çok pahalı bir nimet. Adanmış hayat demek. Bu yoksa işin çok zor. Açtığın kapayı kapatamazsın kolay kolay.

Medet umuşların, vedud kelimesinden öteye geçemezse Allaha uzanamazsın ve işlerin rengi bir anda değişir.

tamer

Kayıtlı Üye
Kadir Misoroglu bunu söylüyor ama dini vecibelerini eksiksiz yerine getiren kişileri baz alarak söylüyor.

70.000 tane zikir çekersen bir kere ilk olarak Tevhid'inle sınanırsın.

Bir sürü yerden yoklanmaya başlarsın. Emin ol açık verirsin.

Zikirden medet ummanin altında yatan niyetinin bile şirk olarak karşına çıkabileceğini ongorebipmen lazım.

Çünkü bir kanal oluşacak. O kanalı da senin Tevhidte kalabilip kalamaman belirleyecek. Oluşan kanal ilk olarak cinnilerin dikkatini çekecek ve etrafına üşüşmeye başlayacaklar.

Matrixe ne zaman bir kanal açılsa hemen gozlemciler etrafını çevirirler çünkü.

Tehlikeyi gördüğün zaman, içsel saflığın seni paniğe ve korkuya sevkederse demek ki şirk denen samimiyetsiz alandan talepte bulunuyorsun. Şirk varsa doğrudan lanet var. Allah her günahı affederim ama şirk varsa kendi başının çaresine bak diyor çünkü.

Tevhid çok pahalı bir nimet. Adanmış hayat demek. Bu yoksa işin çok zor. Açtığın kapayı kapatamazsın kolay kolay.

Medet umuşların, vedud kelimesinden öteye geçemezse Allaha uzanamazsın ve işlerin rengi bir anda değişir.
Allah razı olsun benim bi anda böyle umutlanmama kadir mısıroglunun çok rahat gelişi güzel söylemesinden dolayı oldu gerçekten
Çok teşekkür ediyorum gerçekten

tamer

Kayıtlı Üye

7 bölü 10000 gibi. Ben Havvas öğrencilerime bile bu rakamı vermem. Hiç gerek yok. Yanlış eksik zorla yapacağına hiç yapmasınlar daha iyi.
Oluşabileceğiniz kadar okuyun ona göre gerekirse 40 de okuyun diye öğretirim. Birde tabi böyle genel geçer rakamlar vermiyoruz.

Not: memur da değişik bir ifade olmuş. Hadimlerle böyle çalışılmaz çok yanlış ve eksik bir bilgi nerden duydu iseniz
Çok teşekkür ediyorum sayın

tamer

Kayıtlı Üye

tamer

Kayıtlı Üye

tamer

Kayıtlı Üye

Cok teşekkür ediyorum hocam az önce 2 tane boş mesaj attim kasıtlı olmadi kusuruma bakmayın

Benim buradaki olay acemiligime geldi gerçekten gelişi güzel bir şekilde anlatmış kadir mısıroglu
İyiki sorup soruşturmadan böyle bir eyleme başlamadım teşekkür ediyorum

Bi sorum vardi size karşı hocam
Havas ilmini öğreten ve ders veren kurumlar ya da medrese varmidir acaba
Buna talip olan öğrenci nasıl bulucak bu mekanlari

Retro

Elit Üye
Allah razı olsun benim bi anda böyle umutlanmama kadir mısıroglunun çok rahat gelişi güzel söylemesinden dolayı oldu gerçekten
Çok teşekkür ediyorum gerçekten

Sevgi frekansını yakalamak isteyebilirsin bunu herkes ister. Ama bunun için 700 kere kalpten dua edemiyorsan, talebini içinden ağlayan bir bebek gibi getiremiyorsan , zaten Allahın istediği bir başlangıcı kesinlikle yapamıyorsundur.

Bu noktada zikir sana ne mi yapar ?
Bi kere kalbini başlangıç noktasından mühürlersin, farkına bile varamazsın bunun ve üstüne zikre abanırsan da bu sefer zihnin kalbinin yerine o enerjiye obsesif olarak takıntılı hale gelmeye başlar. Vedüd zikti melesef ön belleğini öyle meşgül eder ki, her iletişime geçtiğin kişi seni seviyor mu sevmiyor mu diye zihninden gelen bir reflexle niyet okumaya başlarsın. 70 000 zikir, zihninin perceresini içten değiştirir çünkü ve artık hayata farklı bir şekilde bakman çok zorlaşır. Kalp kapandı mı Zihnin enerjileri nasıl yöneteceğini asla bilemez.

Yüksek tekrarlı zikirler bu yüzden çok büyük tuzaktır. Kalbinin kapalı olduğu bir şeyi zihninin sınırlı kapasitesi ile zorlayarak altında kalacağın yükü kendi ellerinle talep etmiş olursun.

Daha da kötüsü, heralde zikir az geliyor daha da çok çekeyim dersin. buna cezbeye kapılmak denir. Akli denge kayıpları bu noktada gelir. Cinler de bu noktada çarpıp kaçmaya başlarlar. Belki koruyucular vardır diye. Koruyucun olmadığını anladıklarında da çarpmakla kalmazlar içine girip artık tüm kontrolünü ele geçirebilirler. Ve sana bir 70 bin daha çektirirler. Bu cezbeye kapılma işi şaka değildir. Asla tavsiye etmem.

tamer

Kayıtlı Üye
Sevgi frekansını yakalamak isteyebilirsin bunu herkes ister. Ama bunun için 700 kere kalpten dua edemiyorsan, talebini içinden ağlayan bir bebek gibi getiremiyorsan , zaten Allahın istediği bir başlangıcı kesinlikle yapamıyorsundur.

Bu noktada zikir sana ne mi yapar ?
Bi kere kalbini başlangıç noktasından mühürlersin, farkına bile varamazsın bunun ve üstüne zikre abanırsan da bu sefer zihnin kalbinin yerine o enerjiye obsesif olarak takıntılı hale gelmeye başlar. Vedüd zikti melesef ön belleğini öyle meşgül eder ki, her iletişime geçtiğin kişi seni seviyor mu sevmiyor mu diye zihninden gelen bir reflexle niyet okumaya başlarsın. 70 000 zikir, zihninin perceresini içten değiştirir çünkü ve artık hayata farklı bir şekilde bakman çok zorlaşır. Kalp kapandı mı Zihnin enerjileri nasıl yöneteceğini asla bilemez.

Yüksek tekrarlı zikirler bu yüzden çok büyük tuzaktır. Kalbinin kapalı olduğu bir şeyi zihninin sınırlı kapasitesi ile zorlayarak altında kalacağın yükü kendi ellerinle talep etmiş olursun.

Daha da kötüsü, heralde zikir az geliyor daha da çok çekeyim dersin. buna cezbeye kapılmak denir. Akli denge kayıpları bu noktada gelir. Cinler de bu noktada çarpıp kaçmaya başlarlar. Belki koruyucular vardır diye. Koruyucun olmadığını anladıklarında da çarpmakla kalmazlar içine girip artık tüm kontrolünü ele geçirebilirler. Ve sana bir 70 bin daha çektirirler. Bu cezbeye kapılma işi şaka değildir. Asla tavsiye etmem.
Çok teşekkür ediyorum sayın Retro
İyiki böyle bir mecra varda sizin gibi bilgili kişilere sorabiliyorum
Tam anlamıyla herseyi anladım
Bir abimize sormuştum oda zikrin fazlaligi tehlike ve zarar demişti onlar bilerek buna teşvik ediyor demiştim
Odunluk ettim inanmadım ama sizde böyle güzel güzel anlatınca hersey kafamda oturmuş oldu teşekkür ediyorum...

Merlin639

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba. Zaman zaman Türkiyedeki Tarihçileri izlerim ve dediklerine kulak veririm
bir defasında zikirde derinleşmek için yeni ve etkili zikirler bulmak için araştırma yapıyordum ve
kendisi diyorki 70.000 defa hiç konuşmadan tek yapışta bu zikri söylersek bize bir memur atanacağını söylüyor.
Bu konu benim baya bir ilgimi çekti ve yapmayada kararlıyım fakat bu zikri çekmek enerjime nasıl etkiler hiç bir fikrim yok
kafam baya bir karışık konu hakkında hakimiyeti bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi Teşekkür ediyorum
Kadir mısıroğlu Havass ehli biri değil.Kendi duyduklariyla bir yorum yapmış.
Normal bir insan ilk başlangıçta bu kadar yüksek zikir yaparsa.Kafasi gider.
O yüzden esmalarin islevlerini öğrenin şimdilik 1000 kadar çekin Esmanin halini hissettin.Daha sonraları işlevleri öğrendikçe kendinize göre yöne verirsiniz.
Ama zikirleri artırdığınız da takdir de süfli varlıkların dikkatini ve baskinizi üzerinize çekersiniz.Vesvese çok olur.
Bu yüzden kelime tevhid havassina odaklanın bir yandan da.Tevhid zikiri bilinci en yükselten zikirdir.Kelime tevhid halini almaya gayret gösterin.

Beylane

Kayıtlı Üye
Fazla zikir çekersen bazı enerjilerin dikkatini çekersin. Bir havas üstadı bulmadan bu kadar zikir çekmeni önermem. Havass öğrenmek zordur

tamer

Kayıtlı Üye
Kadir mısıroğlu Havass ehli biri değil.Kendi duyduklariyla bir yorum yapmış.
Normal bir insan ilk başlangıçta bu kadar yüksek zikir yaparsa.Kafasi gider.
O yüzden esmalarin islevlerini öğrenin şimdilik 1000 kadar çekin Esmanin halini hissettin.Daha sonraları işlevleri öğrendikçe kendinize göre yöne verirsiniz.
Ama zikirleri artırdığınız da takdir de süfli varlıkların dikkatini ve baskinizi üzerinize çekersiniz.Vesvese çok olur.
Bu yüzden kelime tevhid havassina odaklanın bir yandan da.Tevhid zikiri bilinci en yükselten zikirdir.Kelime tevhid halini almaya gayret gösterin.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için.. bende tam anlamıyla yavaş az ve öz zikirle başlamaya karar aldım.

tamer

Kayıtlı Üye
Fazla zikir çekersen bazı enerjilerin dikkatini çekersin. Bir havas üstadı bulmadan bu kadar zikir çekmeni önermem. Havass öğrenmek zordur
Beylane yorumun için teşekkür ederim ama bir üstad arayışındayim artik nasil yapacam bilemiyorum.

Retro

Elit Üye
99 esma varsa, 99 duygu durumu vardır.

Peki size 10 tane duygu çeşidi sayın desem, bana kaç tane sayabilirsiniz ?

Neşeli, heyecanlı, sinirli, kaygılı, üzgün, küskün, kırgın, nefret dolu, gazaplı. Belki bir kaç tane daha sayılabilir. Ama Türkçenin çeşitliliğini zorladıkça bu sefer de eş anlamlılıklar üzerinden takrara düşmeye başlarız..

O halde insan öncelikle duygu haritasını bir güzel açıp genişletmelidir. Tanımadığımız bir sürü duygu var. Ve temelde hangi duygunun esiri olduğumuzu çoğu zaman doğru okuyamayız. Bu duyguları tanımadan enerji okumaları da yapamayız, kendimizi doğru analiz de edemeyiz.

Mesela size Fettah esmasını sorsam? Bu esmanın duygusunu, tadını diğer tüm duygulardan ayrı düşecek şekilde tarif edebilir misiniz ? Kalpleri fethetmekte sevgi duygusu var. Rızık kapısı için okunursa ihtiyaç duygusu var. Peki tek başına hangi duygu bu el-fettah ? Peki Makir esması ? Evvel esması ? Diğer esmalar peki ?

Görüldüğü gibi insanda çok fazla tarif edilemez ve kapalı kalmış duygu kümeleri yani ortaya çıkarılması gereken duygu madenleri vardır. Kendini bilmek gerek önce. Kendi duygu durumunu oluşturan frekansları çözümleyemeyen insan, alıştırıldığı duyguları aramak zorunda hisseder ve esmalarını kafasına göre belirleyerek bilmediği işe girer. Tamir edecem derken bozar. Tehlike, esmaların yüzde 90 ını tanımıyor olmasından kalynaklanır aslında. duygu cahili olan insan bildiği duyguya abanırsa hiç bir yere varamaz. Dengeyi yitirir.

Önce 99 esmayı doğru anlayarak bir bütünlük oluşturun kendinize. Sonra da eksik esmanızı zaten bir bakmada farkedeceksiniz. Daha kolay yerine koyacaksınız.

Son düzenleme:

Retro

Elit Üye
İş yine dönüp dolaşıp "anlama" ve "idrak" noktasında ya çözülüyor, ya da düğümleniyor. İdrak etmek ve idrakta kalmak hayatın başlangıç ilkesidir. Esmalar da , karma da, aile dizimi de, ilim de, tekrar eden olaylar da, kısmet kapalılığı da ... aklınıza yaşam kalitenizi düşüren her ne gelirse gelsin, bunun sebeplerine dair bir "idrak" oluşturmadıkça kalıcı olarak asla yırtamıyorsunuz.

İnsan anlayabilen bir varlık iken, ne oluyor da anlamayı boş verecek kadar amigdalaya düşebiliyor. Bu hayvanların özelliğidir. Çünkü onlar sebep sonuç kurmadan dürtüsel düşünürler. İnsan öğrenmeyi reddetçikçe, kendi hayatının sorumluluğunu idrakta kalarak ve idrakını yülselterek almayı boşverdikçe vallahi ayetin dediği gibi hayvanlarla bir tutuluyor. Dürtüsel yaşamak güzeldir. Bazen dürtülerin dünyasına inmek güzeldir. Ama dürtülerde kalmak, dış güdümlü kalmayı kabul etmek demektir , kendi merkezinden çıkmak yani ihmal demektir. Sonuç itibari ile de self kontrol sorunu olanlar gerçekten hayatın hemen her alanında çok kötü kararlar verirler. Her verdikleri kararın altında bir süre sonra ezilirler. Çare olarak ta kısa ve kolay hamlelere büyük kazanımlara erişmek zorunda hissederler çünkü akledebilmek artık hedonist beyinler için gerçek zamanlı bir ızdırap haline gelir ve her seferinde kaynakları da bu uğurda tükenir. Orta yaşlarının sonlarında bu insanlar perişan olurlar. Çünkü gençlik te bir kaynaktır ve tükenmişlik artık maddi manevi gelmiştir.

Son düzenleme:

Merlin639

Kayıtlı Üye
99 esma varsa, 99 duygu durumu vardır.

Peki size 10 tane duygu çeşidi sayın desem, bana kaç tane sayabilirsiniz ?

Neşeli, heyecanlı, sinirli, kaygılı, üzgün, küskün, kırgın, nefret dolu, gazaplı. Belki bir kaç tane daha sayılabilir. Ama Türkçenin çeşitliliğini zorladıkça bu sefer de eş anlamlılıklar üzerinden takrara düşmeye başlarız..

O halde insan öncelikle duygu haritasını bir güzel açıp genişletmelidir. Tanımadığımız bir sürü duygu var. Ve temelde hangi duygunun esiri olduğumuzu çoğu zaman doğru okuyamayız. Bu duyguları tanımadan enerji okumaları da yapamayız, kendimizi doğru analiz de edemeyiz.

Mesefa size Fettah esmasını sorsam. Bu esmanın duygusunu, tadını diğer tüm duygulardan ayrı düşecek şekilde tarif edebilir misiniz ? Kalpleri fethetmekte sevgi duygusu var. Rızık kapısı için okunursa ihtiyaç duygusu var. Peki tek başına hangi duygu bu ? Peki Makir esması ? Evvel esması ? Diğer esmalar peki ?

Görüldüğü gibi insanda çok fazla tarif edilemez ve kapalı kalmış duygu kümeleri yani ortaya çıkarılması gereken duygu madenleri vardır. Kendini bilmek gerek önce. Kendi duygu durumunu oluşturan frekansları çözümleyemeyen insan, alıştırıldığı duyguları aramak zorunda hisseder ve esmalarını kafasına göre belirleyerek bilmediği işe girer. Tamir edecem derken bozar. Tehlike, esmaların yüzde 90 ını tanımıyor olmasından kalynaklanır aslında. duygu cahili olan insan bildiği duyguya abanırsa hiç bir yere varamaz. Dengeyi yitirir.

Önce 99 esmayı doğru anlayarak bir bütünlük oluşturun kendinize. Sonra da eksik esmanızı zaten bir bakmada farkedeceksiniz. Daha kolay yerine koyacaksınız.
Esmalarin müptelası duyguların esiriyiz....😉