"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

7 Mühür

hekate22

Elit Üye
" Insanın duyularıyla Tanrıyı kavrayabilmesi o kadar imkansız mı? O, neden yarım vaatlerin ve görülmeyen mucizelerin ardına ardına saklansın ki? Kendimize inancımız yoksa başkasına nasıl inanç duyabiliriz? Benim gibi inanmak isteyen ama inanamayan ne olacak? Inanmayan içimi, tanrıyı neden öldüremiyorum; onu kalbimden atmak istememe rağmen, neden alçaltıcı ve acı verici şekilde içimde yaşamaya devam ediyor?
Neden her şeye rağmen bu şaşırtıcı gerçeklikten kurtulamıyorum.?

" Ben bilgi istiyorum, inanç ya da varsayım değil, bilgi.
Tanrının elini uzatıp kendini göstermesini... benimle konuşmasını istiyorum."

X " Ama o suskun"

" O halde yaşam korkunç bir şey. Her şeyin bir hiç olduğunu bilen biri, ölüm karşısında yaşayamaz. "

X " Çoğu insan ne ölümü ne de yaşamın hiçliğini düşünür."

" Ama bir gün hayatın son anlarında karanlıkla yüzleşmeleri gerekecek. "

X " o gün "

" Korkumuzdan bir imge yaratır ve sonra da o imgeye tanrı adını veririz."

Tanrıya inanmak kendine inandığın yerde başlar.Kendine inandığın yerde Tanrı vardır.
Tanrı sana durduk yere mucize göstermez.
Çünkü mucize insanın kendi içindedir.
Gökte değil.
İnsanın hayat yolculuğu evrimsel süreçtir.
Nereye yönelirsen orada hayat bulursun.
Kimileri verilen bu hayatı normal primat seviyesinde sürer.
Kimleri kendi varoluş gerçeğini arar.

Ciddi ve kararlı bir şekilde önce Kuranı araştırdım, epey derine inilmiş olmalı ki, karanlığa daldım. Kavrayacak bir şey yoktu, adeta o kara boşlukta bir yere tutunmaya çalıştım...panikledim ve ilk aklıma geleni yaptım; kalktım banyoya girdim ve aynaya baktım......
Ben varsam o da vardır.

7 Mührün, bu gün bunu tekrar hatırlatması iyi. " Ben bilgi istiyorum, inanç ya da varsayım değil."

Bilgi tecrübe ettiğimiz şeydir.Yaşadiğimiz tanık olduğumuz şeydir.Ben size her ne kadar Tanrı vardir veya yoktur desem veya bunları açiklasam sizin için bir anlam ifade etmez.
Sizin ruhunuzu ne hissettiği önemli.Ruhunuz eğer sıkılıyorsa yönünüzü değiştirin.Ruhunuz nasıl huzura eriyorsa o yönde gidin.
Ama bazen bazı gerçekleri fark etmek için karanlığa dalmak gerekir.

Benim tercübe ettiğim şey.Dinler geldikleri form dan çok uzaklar.Toplumu yönetmek için kullanılan şeyler haline gelmiş.
Toplumda inanç arayışı olmadığı için insanlar bunlar altında veya karşısında örgütleniyorlar.
Yani saf halleri bozulali çok oluyor.
Dinler insanları terbiye etmek için ve toplumu düzene koymak için var.
Peygamberler yüksek ruhlu insanlar olduğu için bu dünya ölüm ötesi için bir çok şeyi keşfetmişler.Bunlara karşı düzen oluşturmuşlardir.
Yaratıcı kavramı Kâinatın kendisi ile alakası var o kadar büyük bir yansıma.
Ve sadece Yaratıcı değil onun bağlantıları var Kâinata Melekler olarak geçiyor.Bunlarda birer evrende potansiyel Tanrıdır.
Hatta şöyle söyleyeyim Dünyadaki varlıklarda Kendi Tanrı olarak görüyorlar.Hz.Muhammed dönemin de putlara tapiyorlardi.Bunlar öteki alemde Güçlü varlıklarla karşılıklar var.
Yani İslam aslında Kâinatın Yaratıcısina Tapmayi emrediyor.Diğer bütün şeytani otoriteyi red ediyor.Zaten burda olma amacimizda bu İnsanın Yaratıcı bağlantisi ile tekamülü diğer o güçleri red etmektedir.Ve kendi potansiyelini gerçekleştirmek.

Bilgi tecrübe ettiğimiz şeydir.Yaşadiğimiz tanık olduğumuz şeydir.Ben size her ne kadar Tanrı vardir veya yoktur desem veya bunları açiklasam sizin için bir anlam ifade etmez.
Sizin ruhunuzu ne hissettiği önemli.Ruhunuz eğer sıkılıyorsa yönünüzü değiştirin.Ruhunuz nasıl huzura eriyorsa o yönde gidin.
Ama bazen bazı gerçekleri fark etmek için karanlığa dalmak gerekir.

Benim tercübe ettiğim şey.Dinler geldikleri form dan çok uzaklar.Toplumu yönetmek için kullanılan şeyler haline gelmiş.
Toplumda inanç arayışı olmadığı için insanlar bunlar altında veya karşısında örgütleniyorlar.
Yani saf halleri bozulali çok oluyor.
Dinler insanları terbiye etmek için ve toplumu düzene koymak için var.
Peygamberler yüksek ruhlu insanlar olduğu için bu dünya ölüm ötesi için bir çok şeyi keşfetmişler.Bunlara karşı düzen oluşturmuşlardir.
Yaratıcı kavramı Kâinatın kendisi ile alakası var o kadar büyük bir yansıma.
Ve sadece Yaratıcı değil onun bağlantıları var Kâinata Melekler olarak geçiyor.Bunlarda birer evrende potansiyel Tanrıdır.
Hatta şöyle söyleyeyim Dünyadaki varlıklarda Kendi Tanrı olarak görüyorlar.Hz.Muhammed dönemin de putlara tapiyorlardi.Bunlar öteki alemde Güçlü varlıklarla karşılıklar var.
Yani İslam aslında Kâinatın Yaratıcısina Tapmayi emrediyor.Diğer bütün şeytani otoriteyi red ediyor.Zaten burda olma amacimizda bu İnsanın Yaratıcı bağlantisi ile tekamülü diğer o güçleri red etmektedir.Ve kendi potansiyelini gerçekleştirmek.
Burada, 7 Mühür den alıntı yaptım ve insanların bilinç altını ve ruha dokunan bir biraz derine inmesi açısından dan dürten ve ölümle pazarlık yapan bir adamın sohbeti konu edilmiş. Başarılı bir yapıt.

Burada, 7 Mühür den alıntı yaptım ve insanların bilinç altını ve ruha dokunan bir biraz derine inmesi açısından dan dürten ve ölümle pazarlık yapan bir adamın sohbeti konu edilmiş. Başarılı bir yapıt.
Genel tabloyu görebilmeniz için yazdım.Ölümle kimse pazarlık yapamaz.Nasil hayat bir yaşadıysaniz ölümden sonra için ekdinizi biçersiniz.İster Nar ister Nur..

Genel tabloyu görebilmeniz için yazdım.Ölümle kimse pazarlık yapamaz.Nasil hayat bir yaşadıysaniz ölümden sonra için ekdinizi biçersiniz.İster Nar ister Nur..
Ölümle pazarlık zaten ciddiye alınmaz, ama insan psikolojisinde var olmayan neyi gösterebiliriz ki?! Düşünce sınırsızdır ve neyin doğru olup olmadığına kimimiz sınır koyabilir? Düşünce ve zihin gerçeği yansıtmaz, var olan bilinçtir... buna bile noktayı koymak ne
kadar doğru olabilir. Ama bence ruhumuz çok önemli. Derinden hissedilen başka bir şey... o çok başka birsey, tanımlanamaz.

Ruh ve bilinç gerçeği görür.Zihin ise şekilden şekile girer.
Ruhumuzla bakabilmeyi sağlarsak dünya o zaman cennet gibi bir yerdir.
Ama maalesef parazitler insan zihinine müdahale eder.Bu da önündeki ve elindeki bir çok nimeti görmemene neden olur.

Geri